Quest Historie abonnementen

Alles over geschiedenis

Quest Historie is het geschiedenismagazine dat je de grote en de kleine verhalen uit het verleden vertelt.

Quest Historie is het geschiedenismagazine dat je de grote en de kleine verhalen uit het verleden vertelt.

Neem een abonnement op Quest Historie

Quest Historie is een tijdschrift boordevol geschiedenis en vertelt meer dan alleen de klassieke geschiedenis verhalen van alles komt aan bod: van de grote klassieke onderwerpen, zoals Oude Egyptenaren en Vikingen, tot kleinere, bijzondere momenten van vroeger. Wanneer zijn we bijvoorbeeld pyjama’s gaan dragen? Of wat is het oudst gevonden muziekinstrument? Quest Historie duikt diep in historische onderwerpen, met veel humor en wapenfeiten. Elke editie staat vol geschiedenis vragen en antwoorden, biografieën en onbekende historische foto’s, altijd met een verrassende invalshoek.

€ 45,00 € 31,50

Meer informatie over je Quest Historie abonnement

Voor welke doelgroep is Quest Historie geschikt?

Quest Historie is een magazine voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Het tijdschrift is voor iedereen die van geschiedenis houdt en meer wil weten van de nationale en internationale historie. Een magazine om in te verdwalen en op te gaan in het verleden.

Hoe vaak verschijnt Quest Historie?

Quest Historie verschijnt zes keer per jaar en valt dus elke twee maanden bij jou op de mat. Elk jaar zit er een speciaal nummer bij met de 101 beste geschiedenisvragen van het afgelopen jaar. Met vragen zoals: wanneer mochten vrouwen het leger in? Of hoeveel Nederlanders zijn er in totaal geweest? En deden Vikingen ook aan slavernij? Elk nummer is los online te bestellen.

Waarom een abonnement op Quest Historie afsluiten via MyMagazines?

Je ontvangt Quest Historie elke 2 maanden thuis, nog voordat het nummer in de winkel ligt. Je betaalt geen verzendkosten en leest daarbij Quest Historie gratis digitaal!

Quest maakt wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud