3 voor 2 actie

Koop 2 tijdschriften
en krijg de 3e gratis

Kies uit meer dan 30 tijdschriften. Leuk voor jezelf of als cadeau!

Kies uit meer dan 30 tijdschriften. Leuk voor jezelf of als cadeau!

 1. Kies 3 tijdschriften
 2. Bestellen

1. Kies 3 tijdschriften

LOS NUMMER

ELLE 2-2023

Het voorjaarsnummer van ELLE is gemaakt met het Deense stijlicoon Pernille Teisbaek als guest creative director. In dit nummer kom je niet alleen Pernilles stijlgeheimen te weten, maar ook wie haar eigen stijlicoon is: Phoebe Philo, de ontwerper die naam maakte bij Céline. Phoebe Philo komt in september terug met haar langverwachte eigen collectie (de modewereld kan niet wachten) en in deze ELLE wilde Pernille een ode brengen aan wat Philo tot nu toe voor de mode en het vrouwbeeld heeft betekend. Pernille stylede een modeserie met OldCeline-items (uit haar eigen kast!) en we interviewden kenners over de kracht van Philo's werk. Maar we interviewden uiteraard ook Pernille zelf om naar nog beter te leren kennen. We mochten zelfs haar geweldige huis laten zien. Deze ELLE verschijnt in gelimiteerde oplage. Een collector's edition met twee prachtige covers; een uniek en inspirerend nummer.

€ 5,99

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE 2-2023

€ 5,99
LOS NUMMER

Harper's Bazaar 2/2023

Vraag het op een feestje, social media of in een functioneringsgesprek; we zijn allemaal op zoek naar een ding: work-life balance. De heilige graal om ons leven met meer balans in te richten. Maar bestaat er wel zoiets als balans of is het allemaal onzin? De meningen zijn verdeeld, de weg er naartoe voor iedereen anders. In het balans issue van Harper's Bazaar duiken we in verschillende veelbelovende methodes voor dat ene doel, en onderzochten we uiteenlopende standpunten en opinies. Zo testten we microdosing, paardencoaching en ayahuasca, ging Bazaars hoofdredacteur Miluska naar een women's retreat in Zuid-Afrika, terwijl managing editor Roos solo in New York vertoefde en zo haar peace of mind vond.

We onderzoeken ook de relatie tussen spiritualiteit en business en hoe die twee steeds vaker bij elkaar komen. Delen succesverhalen van vrouwen die het evenwicht dat ze missen in de wereld zelf proberen te brengen, zoals modeondernemer en covermodel Vivian Hoorn die een revolutie in de modewereld beraamt met haar nieuwe kledingmerk. Ze doet in Bazaar haar uitgebreide verhaal over het leven dat leidde tot deze coup.

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Harper's Bazaar 2/2023

€ 7,99
LOS NUMMER

JAN magazine editie 4 2023

All that JUICE

Het liefdesleven van BN’ers: wat gaat ons het aan?

Sinem Kavus

‘Mijn zachte kant drukte ik weg. Stoer doen voelde veilig’

Boze stief wordt lief oud besje

‘Als een pitbull beet ze zich in mijn vader vast’

Waarom zij wel en ik niet?

Als jaloezie je geluk in de weg staat

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN magazine editie 4 2023

€ 7,25
LOS NUMMER

Quest 4/2023

We leven in een socialmediasamen­leving waarin we persoonlijk contact steeds moeilijker vinden. We vergeten hoe je met iemand praat. En wat onze ogen daarbij allemaal doen. Hoe gebruik je je ogen om te vertellen wat je wil?

De bouw is verantwoordelijk voor veertig procent van de uitstoot van kooldioxide. Daarom keert hout terug als alternatief voor beton, cement en staal. Is houtbouw dan wel duurzaam?

Veel rode wouwen komen op een onnatuurlijke manier aan hun einde. Dus volgen ecologen deze roofvogels met gps-trackers om ze beter te kunnen beschermen. Maar hoe geef je wilde vogels een zender? Hoog boven de grond krijgen ze bezoek van professionele boomklimmers.

Een dolfijn die een depressie laat verdwijnen en een konijn dat angstige kinderen helpt. Waarom zijn sommige dieren geschikt als therapeut?

De komende jaren worden veel satellieten gelanceerd. Erg slecht voor het milieu. Tenzij we de vaartuigen met een slingeraar in een baan om de aarde gaan gooien. Een Amerikaanse start-up hoopt dat in 2026 voor elkaar te brengen.

€ 6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest 4/2023

€ 6,75
LOS NUMMER

Het leven van Jezus door kunstenaarsogen

Tweeduizend jaar geleden raakte Judea in de ban van een man die beweerde de Messias te zijn. In de nieuwste National Geographic special wordt een van de bekendste hoofdstukken uit de Bijbel belicht vanuit een verrassend perspectief: dat van de kunstenaar.

€ 9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Het leven van Jezus door kunstenaarsogen

€ 9,99
Quote editie 4 2023
LOS NUMMER

Quote 4/2023

Ook in de hoogste regionen van de Quote 500 stikt het van de mensen die enkel een middelbareschooldiploma bezitten. Of voor wie zelfs dat te hoog was gegrepen. En dan hebben we het heus niet alleen over oudere mannen als Joop van den Ende of John de Mol, maar bijvoorbeeld ook over een jonkie als Adriaan Mol, de techgigant die zich op zijn 38e al de op 5 na rijkste Nederlander mag noemen. Vormt een studie dan wellicht eerder een ballast dan dat je er baat van hebt? En waarom stopten al die succesvolle schoolverlaters er eigenlijk mee? ‘Als zo’n docent economie het allemaal zo goed weet, dan staat hij daar toch niet? Dan is hij broker op Wall Street.’

In de nieuwe Quote ook een gesprek met Michiel Witteveen, die beaamt dat de beursgang van Blokker van de baan is. Verder onthult dat hij het concern, waartoe ook Intertoys en BCC behoort, nooit had overgenomen als hij had geweten dat corona in aantocht was. Maar hoewel Witteveen erkent dat er binnen zijn Mirage Retail Group nog altijd verlies wordt gedraaid, eindigt hij het 9 pagina’s tellende interview optimistisch. ‘Ik denk dat Blokker heel veel kan toevoegen in de winkelstraat en zeer relevant is voor de Nederlandse consument.’ 

Er gaan in Nederland steeds meer stemmen op om vermogenden zwaarder te belasten. Sommigen, de limitaristen, willen zelfs al het geld boven een bepaalde grens afpakken. In het debat ontbrak nog de mening van de rijken zelf. Daarom maakten wij een ronde langs coryfeeën uit de Quote 500. En die blijken een stuk genuanceerder over de kwestie te denken dan je vooraf misschien zou verwachten. 

Verder in de nieuwe Quote: op bezoek bij Nederlandse knallers in de defensie-industrie, antwoord op de vraag waarom de sfeer bij het 100-jarige Disney allesbehalve feestelijk is, hoe je stijlvol debuteert op het Wiener Ball en waarom de PC Hooftstraat nu pas de Kalverstraat heeft verdrongen als duurste winkelstraat van Nederland. 

Dat en meer, veel meer, in de nieuwe Quote.

€ 12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 4/2023

€ 12,50
LOS NUMMER

ELLE Decoration 2/2023

Wie tegenwoordig de interieurbeurzen af loopt en daarbij de presentaties van Hermès, Louis Vuitton en co overslaat, mist nogal wat. High-end modehuizen veroveren namelijk de interieurwereld, en hóé. Hoog tijd dus voor ELLE Decoration om deze ontwikkeling eens flink in de spotlights te zetten. De fashion-fotoshoot die speciaal in modestad Parijs werd geschoten, met daarin de ultieme kruisbestuiving tussen interieur en mode, laat precies zien waarom dit zo’n goed idee is. Geheel in lijn met deze ‘home couture’-trend is het grote dossier over soft furnishings, dat het belang van mooie, zachte accessoires in huis onderstreept: van vloerkleden tot gordijnen, wandbekleding en fijne stoffen. De mooiste duurzaamheidsideeën worden belicht, en crafts en vintagevondsten krijgen een speciaal plekje in het magazine. En dan de uitbundige huizen die hun deuren openden voor een blik op hun speelse interieur… Het moge duidelijk zijn: de nieuwe ELLE Decoration is er weer een voor op de koffietafel. Koop ’m nu!

€ 8,75

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration 2/2023

€ 8,75
LOS NUMMER

JAN Living 3-2022

De nieuwe JAN Living!

Met inspirerende binnenkijkers en lekker veel tafelen, decoratie-ideeën, mooie verhalen en nog heel veel meer.

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Living 3-2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Quest Scheurkalender 2023

Quest maakt je ook in 2023 elke dag een beetje wijzer. De redactie heeft 365 fascinerende vragen en antwoorden verzameld. Bijvoorbeeld: ‘Hoe hard ging de eerste fiets?’ En ook ‘Hoeveel water drinkt een boom?’, ‘Mag de koning spermadonor worden?’ en ‘Lijken honden echt op hun baas (en andersom)?’ De antwoorden op deze vragen, en nog 361 andere, vind je in de Quest Scheurkalender.

€ 14,98

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Scheurkalender 2023

€ 14,98
LOS NUMMER

Quest Junior Winterboek 2022

Bang dat je je verveelt deze winter? Nergens voor nodig! Met het 132 pagina’s dikke Mega Winterdoeboek van Quest Junior kom je tijd tekort. Vol met strips, verhalen, quizzen, raadsels, spelletjes en meer.

Wat dan allemaal? Nou, je kunt een zelfrijdend autootje maken. Heb je ijslollystokjes, een elastiekje, doppen van lege flessen en satéprikkers? Dan krijg je met dit boek een bouwplaat om daar een snelle auto van te maken. Elastiek spannen, loslaten, en woesj, daar schiet hij weg.

Jij houdt van dieren, toch? Die kun je goed helpen als zij het koud hebben in de winter. Van egels en eenden tot muizen en lieveheersbeestjes: wij vertellen je wat je voor ze kunt doen. Maak een mooi rommelhoekje voor ze in de tuin!

Ook lees je hoe je je fiets winterklaar kunt maken (laat een beetje lucht uit je banden lopen), waarom vuurwerk knalt, hoe het komt dat iedereen scheten laat (ja, ook je juf en je ouders), of er in de bergen van de Himalaya echt een verschrikkelijke sneeuwman woont, en waarom warme kleren warme kleren zijn.

En o ja, je krijgt het spel Beeblio cadeau: kruip in het hoofd van aliens en bedenk hoe zij in hun taal aardse dingen als een fiets, een vleermuis en allerlei voorwerpen zouden noemen. Wedden dat jullie straks gieren van het lachen?

Hadden we al gezegd dat er ook heel veel strips en puzzels in het boek staan? Echt, je vervelen is verleden tijd. Het Quest Junior Mega Winterdoeboek is er voor alle nieuwsgierige kinderen van 7 tot 12 jaar.

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Junior Winterboek 2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Quest 125 slimste vragen-special 2022

Elke Quest is leuk om te maken, vindt de redactie. Maar de jaarlijkse Vraag & Antwoord-special is toch onze favoriet. Elke keer weer stellen lezers onverwachte en prikkelende vragen, die we mogen uitpluizen. Dit jaar waren het er weer 125.

Zo onderzochten we hoe groot de woning van de gemiddelde wereldburger is. Het antwoord blijkt schrikbarend. We ontdekten waarom honden liever slootwater drinken dan drinkwater uit de kraan, en hoe het kan dat slimme mensen soms toch domme dingen doen. Ook op ‘Waarom vallen fietskettingen na een tijdje van je fiets?’ en ‘Wat deed een karbinder?’ kun je de antwoorden lezen. En de winnaar, de beste, de nummer 1-vraag? Dat is: Wat maakt een relatie succesvol? Wie wil daar niet het antwoord op weten

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest 125 slimste vragen-special 2022

€ 7,50
LOS NUMMER

National Geographic Magazine 3/2023

De voorbije jaren is het steeds vaker nieuws: kunst en andere artefacten die kolonialemogendheden rond 1900 naar Europa verscheepten, worden teruggevorderd door landen van herkomst. Vormt deze ontwikkeling een bedreiging voor ‘encyclopedische’ musea in het Westen, of biedt het voormalige koloniën een kans hun geschiedenis terug te eisen?

Verder: Sneeuwhazen in de Schotse Hooglanden; De veerkracht van Libanon; Axolotl in Mexico; Apostle Islands in Lake Superior (VS), Bizarre spinnen in de jungle van Ecuador.

€ 6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Magazine 3/2023

€ 6,75
LOS NUMMER

National Geographic Scheurkalender 2023

Een reis om de wereld in 365 dagen: met de National Geographic Scheurkalender 2023 ontdek je bijzondere mensen, dieren, landschappen en natuurfenomenen, vastgelegd op plaatsen overal ter wereld. De kalender bevat het beste uit de inzendingen voor de National Geographic Fotowedstrijd, om zelf dagelijks van te genieten of om een ander cadeau te doen.

€ 14,98

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Scheurkalender 2023

€ 14,98
LOS NUMMER

National Geographic Traveler 2/2023

Volg het water
Deze zeilreis voert langs Griekse eilanden en via eeuwenoude zeeroutes; Geschiedenis en architectuur aan de oever van de Elbe; De rijke koffiecultuur van Istanbul; Molise, het best bewaarde geheim van Italië. Plus: De terugkeer van de neushoorn in het wild in Botswana. Dankzij de inspanningen van een ambitieuze stichting worden stropers en jagers buitenspel gezet en wordt in samenwerking met de lokale bevolking kleinschalig toerisme ontwikkeld.

€ 7,75

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Traveler 2/2023

€ 7,75
LOS NUMMER

Men's Health 3-2023

Voor de nieuwste Men's Health spraken we met acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek. ‘We hebben dezelfde mindset, daarom kunnen we het zo goed vinden,’ aldus de mannen. En dat zie je terug op de blokken op hun buik. Wat je nog meer kunt verwachten van het nieuwe nummer? Tal van smaakvolle recepten, drie oud-expeditieleden die vertellen over hun post-Robinson leven, een hulde aan hobby’s, en natuurlijke onze oude vertrouwde trainingstips. Trainse!

€ 6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health 3-2023

€ 6,50
LOS NUMMER

Runner's World 3/2023

Aniek Room siert de cover van de nieuwe Runner’s World. Zij loopt voor de eerste keer de NN Marathon Rotterdam. Dat de marathon van Rotterdam nu tot de mooiste marathons van de wereld gerekend wordt, konden de initiatiefnemers in 1981 niet bevroeden. Bij de eerste editie gingen 180 lopers van start, waaronder drie vrouwen. Lees dit en meer in de prachtige reconstructie van de eerste keer ‘Rotterdam’.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

 • Ireen Wüst: hardlopende schaatslegende
 • Powertraining combineert kracht en snelheid
 • Hardlopende hiker Harmen Hoek
 • Hardlopen in Oekraine
€ 7,49

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World 3/2023

€ 7,49
LOS NUMMER

Harper's Bazaar 1/2023

Harper’s Bazaar staat dit jaar in het teken van verbinding. Na de jaarthema’s ‘Groei’ en ‘Impact’, geven we dit jaar onze aandacht aan alles wat ons mensen met elkaar verbindt. Want, is dat na twee solitaire jaren, niet waar we allemaal naar verlangen? We trappen af met de ultieme verbinders, en met een knipoog – want ook dat voelen als no. 1 behoefte dit jaar, fun! Harper’s Bazaar presenteert: THE ANIMAL ISSUE! Over de magische verbinding tussen mens en dier, dieren in de mode, op reis met je dier, insecten als inspiratie en nog veel meer beestachtig goed. Maar ook: leiderschapslessen, essays die je raken en veel modenieuws.

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Harper's Bazaar 1/2023

€ 7,99
LOS NUMMER

ELLE 1-2023

Ben je klaar voor het nieuwe modeseizoen? Wel met de nieuwe ELLE. In het Fashion Week-report vind je de kakelverse catwalktrends voor lente/zomer 2023, inclusief stylingtips van ELLE’s fashion editors zodat je gehele garderobe on point is deze zomer. Verder in dit nummer interviews met alle kandidaten van Wie is de Mol die (bijna) alles vertellen over hun avontuur in Zuid-Afrika. Bestel nu alvast het nieuwe nummer en ontvang deze ELLE als eerste!

€ 5,99

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE 1-2023

€ 5,99
LOS NUMMER

ELLE 6-2022

Deze ELLE staat bomvol trends en stylingtips om het jaar knallend te eindigen en te beginnen. Van party pants tot warme knits voor als het buiten vriest (en de verwarming niet of maar een fractie hoger gaat). Ook in dit nummer: ELLE's beroemde jaarhoroscoop. Wat staat ons te wachten in 2023? Tipje van de sluier: het zijn nog steeds onzekere tijden maar we kunnen er een stuk beter mee omgaan. Klimaatactivist Greta Thunberg vertelt in een interview hoe ze ondanks de klimaatcrisis toch ook een vrolijke tiener is. En actrice Maryam Hassouni is openhartig over wat ze achter de schermen bij films en series heeft meegemaakt aan racisme, seksisme en tegenwerking. 'Ik heb 21 jaar mijn mond gehouden,' zegt ze. En daar is ze klaar mee.

Kortom, een ELLE waar je wel even zoet mee bent. Enjoy!

€ 5,50

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE 6-2022

€ 5,50
LOS NUMMER

Cosmopolitan februari/maart 2023

Daar is ‘ie dan: de eerste Cosmopolitan van 2023, die geheel in het teken staat van bingen. Van je nieuwe favoriete podcasts tot de beste series: je vindt ze in ons nieuwe nummer, dat gesierd wordt door niemand minder dan de prachtige Lindsay Lohan. Zij begon stilletjes aan de beste jaren van haar leven en is nu klaar om ons er álles over te vertellen. Naast al onze binge-tips onderzochten we ook de keerzijde van bingen. Want waarom willen we altijd meer, ook tegen beter weten in? Daarnaast doet Denise Anna een boekje open over haar inkomsten en uitgaven als influencer, heeft de redactie vier spelletjes voor je getest voor een cozy night in én vertellen drie deelnemers over de waarheid achter reality-tv-liefde. Wat je nog meer kun verwachten? Very much leesvoer en inspiratie, van fashion en beauty tot real life en meer.

€ 5,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Cosmopolitan februari/maart 2023

€ 5,50
LOS NUMMER

JAN magazine editie 3 2023

tussen DROOM & DOEL
weet jij nog wat je als kind wilde worden?

Noortje Herlaar
‘ik heb de afgelopen jaren in de overlevingsstand gestaan’

waarom zég ik dit nou?
De schaamte die je kunt voelen als je kwetsbaar open bent geweest

qualitytime in de mode
Lingerie en liefde voor mooie details

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN magazine editie 3 2023

€ 7,25
LOS NUMMER

Women's Health 1/2023

Ons nieuwste nummer zie je van mijlenver knallen, want niemand minder dan fitfluencer Nochtli Peralta Alvarez (30) siert de groene cover van de versgeperste Women's Health. En hoe! Van informatieve artikelen over je VO2 max, TUT-training en de loonkloof tot verrukkelijke recepten (helleu, crispy parmezaanse tofu-kroketten) en van tips voor het vinden van jouw ideale parfum tot een guide om al jouw doelen te verpletteren.

€ 5,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Women's Health 1/2023

€ 5,99
LOS NUMMER

JAN magazine editie 1/2 2023

DIT JAAR doen we het ANDERS
daag jezelf uit met verrassende challenges

Maryam Hassouni
werd geïntimideerd op de filmset: ‘Als iedereen wegkijkt, denk je dat het aan jou ligt’

glitter, eenhoorns en prinsesjes
uitbannen of let it goo?

als je kind niet meer eet
wat kun je doen om te helpen?

€ 6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN magazine editie 1/2 2023

€ 6,99
LOS NUMMER

ELLE Decoration 1/2023

De gloednieuwe ELLE Decoration is er duidelijk over: the future is now. Want de Space Age is officieel aangebroken in de designwereld, te zien aan de futuristische designs die steeds meer in zwang raken, vol nieuwe vormen en metallics. Maar we genieten ook steeds vaker van nieuwe designtechnieken in interieur en kunst. Ingenieuze, ja, zelfs baanbrekende manieren om ontwerpen helemaal eigen te maken. Tegelijkertijd gaan we in deze ELLE Decoration terug naar de basis: craftmanship. Want ambacht is hot en wij snappen wel waarom, dus zetten wij de mooiste nieuwe crafts voor je op een rijtje. Dat duurzaamheid hierbij een grote rol speelt, zal je niet verbazen. Gamechangers vertelden ons dan ook maar wat graag hoe ze hun ontwerpen zo duurzaam mogelijk maken. En dan de collectie interieurwalhalla’s in binnen- en buitenland om bij weg te zwijmelen (hallo luxe beach house!)… We willen maar zeggen: het is weer een pareltje, deze ELLE Decoration, dus mis ’m niet!

€ 8,75

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration 1/2023

€ 8,75
LOS NUMMER

JAN Winterboek 2022

Mooie verhalen voor donkere dagen

Buitenspelen

Weizenbier & Weemoed
wandelen in beieren

Stonehenge?
hebben wij hier ook

Uitzwaaien
in Zeeland

R in de maand
mosselen!

Binnenblijven

Kaarsen aan?
tijd voor elkaar

maak een winterpavlova

ijstijd? Schermtijd!

Het JAN-winterbeautyplan
zo blijf je stralen in 10 makkelijke stappen

Wil jij ook het exclusieve JAN inpakpapier cadeau? Koop dan het winterboek in de winkel.

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Winterboek 2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Harper's Bazaar 6/2022

Harper’s Bazaar sluit het jaar dat draaide om impact af in stijl: met een grande finale! Hoewel de winnaressen van de jaarlijkse Women of the Year Awards groots gevierd worden, doen we dat in sommige gevallen ook met een gepaste ingetogenheid die past bij het jaar dat we achter de rug hebben. Een jaar met nationale crisissen, oorlog en grote contrasten. Deze vrouwen maakten dit jaar impact en waren daarmee een voorbeeld voor anderen. Wie het zijn? Dat ontdek je in dit issue.

Naast de bijzondere verhalen van deze vrouwen, nemen we je ook mee langs sprankelende party looks, goede voornemens, dromerige reisbestemmingen, kunst die knalt en collectible design. Een extra dik winternummer om het oude jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe vol energie en inspiratie te beginnen.

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Harper's Bazaar 6/2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Forever Fit Special 2022

Forever Fit is een supergezonde special van de makers van Women’s Health, Runner’s World en Men’s Health

De hoeveelheid beweging, de juiste voeding en het kunnen ontspannen zijn van invloed op de gezondheid. In Forever Fit worden al deze aspecten belicht. Onder meer wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:

Wat zijn de effecten van bewegen op je brein?

Welke sport past het beste bij welke leeftijd?

Klopt het dat krachttraining je jong houdt?

Wat kunnen supplementen doen voor je training, herstel en progressie?

De effecten van een warm bad

Het belang van slaap voor je gezondheid

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Forever Fit Special 2022

€ 7,99
LOS NUMMER

Bicycling 1/2023

Acteur en zanger Leo Alkemade heeft net als zijn zoon Kars een onvoorwaardelijke liefde voor de fiets. Oud-profwielrenner Daan Olivier vertelt over zijn nieuwe leven als politicus. En een interview met Fietser van het Jaar Jessica de Jong.

In de nieuwe Bicycling verder onder meer:

 • Nieuw leven voor oude fietsen
 • Gravelen van Canada naar Mexico
 • Fietsen in een groep
 • Zwanger op de fiets
 • De schoenendokter
€ 6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Bicycling 1/2023

€ 6,50
LOS NUMMER

Runner's World 2/2023

In het marathonnummer van Runner’s World ontbreekt natuurlijk de traditionele marathonranglijst niet. De snelste marathonlopers uit Nederland en België (mannen onder de 3 uur, vrouwen onder de 4 uur) staan erin. De cover van het nummer is uniek: het coverbeeld is samengesteld uit marathonfoto’s die door onze lezers zijn opgestuurd.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

 • De mooiste marathonverhalen
 • Björn Koreman
 • Trainen voor je eerste marathon
 • Jill Holterman
 • Marathons voor het goede doel
€ 7,49

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World 2/2023

€ 7,49
LOS NUMMER

Men's Health 2-2023

In de nieuwste Men's Health spreken we met Douwe Bob over zijn turbulente leven en zien we twee gezichten van de man van wie je houdt of die je haat. Wij neigen vooral naar de eerste. Verder deze maand 28 doelen voor 2023, de stille epidemie van gehoorverlies, fit met je viervoeter en de beste sandwichrecepten.

€ 6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health 2-2023

€ 6,50
LOS NUMMER

Quest 3/2023

Hoe reis je over vijftig jaar van Rotterdam naar Utrecht? Met 1000 kilometer per uur door een vacuümbuis? En hoe ziet een treinstation er dan uit? Bestaat de ov-chipkaart dan nog? Reis mee over de spoorwegen van de toekomst.

In de slaapkamer continu tegen lucht praten, een extra bordje aan de eettafel eisen en samen spelletjes doen: sommige kinderen hebben denkbeeldige vriendjes die niet van hun zijde wijken. Zorgelijk? Nee, integendeel.

Achter ruiten in heel Nederland hangen briefjes: werknemers gezocht! Maar nergens zijn mensen te vinden. Economen waarschuwen dat het crisis is op de Nederlandse arbeidsmarkt. En die is voorlopig nog niet voorbij.

Soms is de geschiedenis een dubbeltje op zijn kant. Wat zou er zijn gebeurd als het dubbeltje de andere kant op was gevallen? Als de Romeinen bijvoorbeeld in West-Europa waren gebleven? Of als 9/11 niet was gebeurd? Vijf grote wat-als-momenten in de geschiedenis als gedachte-experimenten.

Adem in, adem uit. Adem in, adem uit. Quest-redacteur Soraya Schachtschabel kreeg te horen dat haar ademhaling standaard ‘te hoog’ zit en dat dit niet goed is. Klopt dat wel? En zo ja, is er wat aan te doen?

Het grootste landdier van nu is een kleintje vergeleken met de dinosaurussen van dik honderd miljoen jaar geleden. Hoe konden die reptielen zo groot worden? En waarom zijn de giganten van nu naar verhouding zo bescheiden?

€ 6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest 3/2023

€ 6,75
LOS NUMMER

Quest Puzzelmix 1/2023

In deze Puzzelmix vind je naast de kruiswoordraadsels, Vreemde-eenden-in-de-bijt, Zeeslagen en Filippines, ook weer enkele lastige Questquizzen:

Kinderen doen het voor hun lol, computers vanwege onze privacy: boodschappen in geheimtaal versleutelen. Maar het is ook een lekkere puzzel om je tanden op stuk te bijten. Met acht vragen kun jij laten zien dat je elke code kunt kraken.

Over voedsel wordt veel zinnigs en onzinnigs beweerd. Kun jij die altijd van elkaar scheiden? Test het met deze smakelijke puzzel.

Onlangs testte NASA een nieuwe raket die over een paar jaar voor het eerst sinds 1972 weer mensen naar de maan moet brengen. Destijds moest de VS alle zeilen bij zetten om de Sovjet-Unie voor te blijven in de race naar de maan. Wat weet jij van die tijd?

€ 5,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Puzzelmix 1/2023

€ 5,99
LOS NUMMER

Quest Puzzelmix 5/2022

Altijd leuk, de puzzels die je in de meeste puzzelbladen tegenkomt. Kruiswoorden, cryptogrammen, sudoku’s, je kent ze wel. Maar de enige echte, onvervalste Quest-quizzen vind je alleen in Quest Puzzelmix. Deze keer onder meer de ‘Quiz vol verwarring’. Bakboord en stuurboord, sinus en cosinus, hartkamers en hartboezems: juist begrippen waarvan een directe tegenhanger bestaat, zijn verwarrend en vaak lastig te onthouden. Laat jij je van de wijs brengen door tien van dit soort kwesties? En als je dan toch aan het quizzen bent, test dan ook je kennis over oud en nieuw, over buurlanden (welke Europese hoofdstad ligt tegen liefst twee aangrenzende landen aan?) en over lage temperaturen (wat geef je eenden het beste te eten als het vriest?). Veel plezier!

€ 5,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Puzzelmix 5/2022

€ 5,50
LOS NUMMER

Quest Junior Scheurkalender 2023

Met de scheurkalender van Quest Junior heeft je kind iedere dag wat te doen: 365 pagina’s vol beesten, puzzels, grappen, proefjes en Vragen & Antwoorden. Elke maandag lees je iets mafs (over ballen, boten, je eigen lichaam en bijzondere gebouwen), op donderdag een Vraag & Antwoord en elke zondag knutsels, quizvragen, doedingen en… kaarten voor het Quest Junior-dierenkwartet. De vaste dierendagen zijn dinsdag (een dierenweetje) en vrijdag (dierengrap). En op woensdag en zaterdag vind je een puzzel. Speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar!

€ 14,98

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Junior Scheurkalender 2023

€ 14,98
LOS NUMMER

Quest Junior 3/2023

Friet met klodders mayonaise. Een pannenkoek met stroop én poedersuiker. Krijg je al honger? Het zou toch ideaal zijn als het water juist in je mond loopt van een bord broccoli of wortels. Wat is het toch jammer dat we veel meer houden van ongezond eten. Hoe kan dat nou?

Hoe graaf je een dino op? Quest Junior ging op zoek naar een langnekdino in Amerika. Daar wonen nog steeds cowboys. Het zijn veehouders. Soms hebben ze veel grond en veel koeien die daar grazen. Als ze rondrijden op hun paard of in hun pick-up, zien ze soms fossielen liggen. Zoek je een dinosaurus zoekt, dan kun je dus aan een cowboy vragen of hij weleens een bot vindt. Dan ga je daar graven.

Zanger Antoon vertelt… hoe je een goed liefdesliedje maakt! ‘Ik krijg wel hulp van vrienden. Maar ik schrijf de teksten zelf, ik zing zelf en de muziek maak ik zelf, op de computer. Als je alles zelf doet, krijg je je eigen sound. Je eigen geluid.’

Iedereen heeft wel rare ouders. Moeders die dol zijn op yoga, vaders die hartje winter nog in een korte broek de deur uitgaan, om maar wat te noemen. Aan de meeste ouders zit wel een steekje los. Maar wat als jouw gezin op een andere manier een beetje vreemd is? Omdat je alleen maar een moeder hebt bijvoorbeeld. Of juist twee moeders of vaders? Is dat erger dan ‘gewoon rare’ ouders?

€ 4,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Junior 3/2023

€ 4,75
LOS NUMMER

ELLE Decoration 6/2022

Less is more was jarenlang dé mantra voor interieurfanaten. Zachte aardetinten en weinig prints genoot de voorkeur boven grove structuren, drukke patronen en bonte kleuren. Maar langzamerhand begint daar verandering in te komen, en de allernieuwste editie van ELLE Decoration duikt daar helemaal in.

Maximalisme is onderweg om de interieurharten te veroveren, en de prachtige huizen in deze ELLE Decoration bewijzen precies dát. Neem de Scandinavische woning die ook dienstdoet als showroom, en het fiftiesappartement in Italië dat speelt met kleur en vintage. Dat bedoelen we dus. Verder in dit nummer: prachtige cadeau-inspiratie voor de feestdagen, versiertrucs voor je huis, dinertafel en kerstboom, en álles over verlichting.

Over cadeau-inspiratie gesproken… Raad eens wat wij zélf onder de boom zouden leggen voor partner/moeder/beste vriend? Juist, dit nummer van ELLE Decoration. Kopen dus!

€ 8,25

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration 6/2022

€ 8,25
LOS NUMMER

JAN Living 2-2022

Bestel de nieuwe JAN Living!

Dankzij deze nieuwe JAN Living weet je niet alleen waar je de leukste decoratie shopt; je leert ook de beste tips en tricks van hoogstaande interieur-stylisten.

Neem een kijkje in het huis van Candy Dulfer en droom weg bij andere inspirerende binnenkijkers. Verder veel fijne shoppings, lekker veel kunst, heerlijke recepten en nog heel veel meer!

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Living 2-2022

€ 7,50
LOS NUMMER

JAN Living 1-2022

Bestel de nieuwe JAN Living! Met inspirerende binnenkijkers, fijne shoppings, een interview met kunstenaar en milieuactivist Claudy Jongstra en een kijkje in haar utopische boerderij. Verder de lekkerste recepten, trends én een geweldig groendossier met alle tips en musthaves voor jouw tuin of balkon!

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Living 1-2022

€ 7,50
LOS NUMMER

National Geographic Magazine 2/2023

Lange tijd lieten voornamelijk kunstenaars zich inspireren door origami, maar inmiddels wordt de papiervouwkunst ingezet bij het maken van robotarmen en goed aansluitende mondkapjes. Verder: Vergrijzing in Japan: hoe om te gaan met een steeds ouder wordende bevolking?; De opmars van de zeeotter in Noord-Amerika; Bouwen met leem: het recept voor een koele woning of een achterhaalde constructiemethode?; Kinderen in de boksring in Thailand.

€ 6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Magazine 2/2023

€ 6,75
LOS NUMMER

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 1

In dit nummer maakt u kennis met de rijke geschiedenis van het Byzantijnse Rijk.
Na de inwijding van Contantinopel op 11 mei 330 begint een schitterend historisch tijdperk, dat wordt gekenmerkt door de synthese van Grieks-Romeins erfgoed in een nieuwe, christelijke cultuur. Er volgt een millennium waarin religie, wetenschap, kunst en handel bloeien, maar ook veel bloed vloeit. Als sultan Mehmet II in 1453 Constantinopel verovert, valt het doek voor het Byzantijnse Rijk.

€ 12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 1

€ 12,50
LOS NUMMER

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 2

Tussen het einde van de 5de en het begin van de 11de eeuw krijgt Europa langzaam vorm. Er komt een massale migratie op gang van volken naar het ineengevallen West-Romeinse Rijk. Overal ontstaan nieuwe machtsverhoudingen, terwijl de christelijke boodschap zijn intrede doet en een hoofdrol gaat spelen in het economische, culturele en politieke leven.

€ 12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 2

€ 12,50
LOS NUMMER

National Geographic Historia 1/2023

Vermeer laat ons 37 schilderijen na. In dit nummer leest u over een van die werken: De Schilderkunst. We kijken ook naar de Nieuw-Assyrische hoofdstad Nineveh en naar de weinig benijdenswaardige positie van vrouwen in het oude Griekenland. Oekraïne wordt al eeuwenlang belaagd door vreemde overheersers, wie waren dat? Verder: Het verval van de Mayabeschaving, Sint-Joris, de Romeinse moraalridder Cato de oudere, de Bende van Oss en de opkomst van de toverlantaarn.

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Historia 1/2023

€ 7,99
LOS NUMMER

National Geographic Traveler 1/2023

Heel veel inspiratie voor bijzondere nieuwe avonturen met Travelers 25 mooiste reizen voor 2023. Plus: een avontuurlijke roadtrip door Tadzjikistan over de Pamir Highway; de overweldigende natuur van Oeganda en een reis over en langs de bayous van Louisiana (VS). Verder onder meer: een interview met avonturier Boris Kester, die in alle landen van de wereld is geweest, en: 2023 wordt het jaar van het ruimtetoerisme, maar tegen welke prijs?

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Traveler 1/2023

€ 7,25
Quest Junior 2/2023
LOS NUMMER

Quest Junior 2/2023

Toen hij koning werd, was hij ongeveer net zo oud als jij nu bent: farao Toetanchamon. Niet lang daarna ging hij dood en werd hij een mummie. Meer dan 3000 jaar lag hij in zijn graf in Egypte, totdat wetenschappers hem honderd jaar geleden vonden. Wat weten we over koning Toet?

Het lijkt misschien dat er niets te beleven is in de donkere diepte van de enorme oceaan. Maar deze onherbergzame ­omgeving blijkt vol te zitten met allerlei opvallende wezens. Die willen zich vooral ’s nachts wel laten zien.

Sterrin Smalbrugge is gek op reptielen. En dat mag de hele wereld weten. Daarom presenteert ze tv-programma’s over reptielen, en ze schreef ‘Het grote reptielenboek’. ‘Als ik televisie maak, ben ik precies waar ik wil zijn: in mijn eentje in het wild. Veel mensen kunnen dan ontdekken hoe prachtig en belangrijk reptielen zijn.’

Zo’n 250 jaar geleden stonden de planeten op een rij. Veel mensen waren toen bang dat de aarde zou vergaan. Eise Eisinga niet. Hij bouwde in Friesland een planetarium om te laten zien dat de planeten gewoon rond de zon bleven draaien. Dat planetarium bestaat nog steeds.

Natuurlijk geven we ook weer antwoord op jullie slimme vragen. Zoals: Hoe kan het dat koekjes zacht worden?, en ‘Kun je in een onderzeeër zeeziek worden?’

€ 4,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Junior 2/2023

€ 4,75
LOS NUMMER

Quote 3/2023

Start een techbedrijf en het succes valt je praktisch als vanzelf in de schoot. Geholpen door voorbeelden als Mollie, Messagebird en Remote was dat zo’n beetje het beeld van de afgelopen jaren. Maar een raket kan niet alleen omhoog, maar ook omlaag, zo weten we nu waarderingen kelderen en ondernemers opeens de grootst mogelijke moeite hebben groeikapitaal op te halen, waardoor ze genoodzaakt zijn de ene na de andere ontslagronde aan te kondigen. ‘Wat er nu gebeurt heb ik nog nooit meegemaakt’, horen we tijdens een rondje langs de velden. Gelukkig kunnen we ook optimistische geluiden optekenen. ‘Dit is alleen maar goed voor de sector.’

In de nieuwe Quote uiteraard ook weer de nodige portretten van ondernemers die de wind wel in de zeilen hebben. Zoals Eric Idema, die met zijn EasyToys een woest vibrerende omzet boekt van meer dan €212 miljoen. En zoals de Amsterdamse horeca-ondernemer Ramez Ramzy, die misschien wel dankzij het feit dat hij altijd in slaap valt met het geluid van een video waarin urenlang mantra’s klinken als ‘I am worthy being wealthy’, groots durft te dromen. Zo vertelt hij binnen vijf jaar in de Quote 500 te willen staan, en binnen tien jaar een bedrijf te hebben met een waarde van minstens €1 miljard. Is dat niet een beetje hoog gegrepen voor iemand die nu nog vooral budgettoeristen bedient? Nee, zegt hij. ‘Dat ga ik halen, al wordt het mijn dood.’

En alsof dat niet genoeg is, stuurden we Yvo van Regteren Altena naar Italië om voor ons truffels op te graven, kijken we wat crowdfunders onze economie hebben gebracht, gunde vechtkampioen Rico Verhoeven ons een blik in zijn portemonnee, portretteren we de topman van ING en spreken we met Reid Hoffman. Dat doet u geen belletje rinkelen? Nou, dat vindt de multimiljardair annex oprichter van Linkedin helemaal niet erg. ‘Ik heb simpelweg nooit de bewieroking meegemaakt die een beetje bij ons soort bedrijven is gaan horen. En gelukkig maar. Ik wil niet wereldberoemd zijn.’

Dat en meer in de nieuwe Quote.

€ 12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 3/2023

€ 12,50
LOS NUMMER

Quote 2/2023

Het lijkt zo mooi: samen met je beste maat een aan de borreltafel opgeborreld businessplan maat omvormen tot een duizelingwekkend groot bedrijf. Maar hoewel vertrouwen een fijne basis voor samenwerking is, blijken juist vrienden bij een beetje tegenslag heel hard te kunnen botsen. Quote zet enkele confronterende dossiers op een rij, en leert hoe u dergelijke conflicten voorkomt.

Roel Veltmeijer opereerde niet met vrienden, maar met familie. Ook niet altijd makkelijk. Zo geloofde zij aanvankelijk niet veel van zijn idee dat de speelhallen die ze sinds jaar en dag uitbaatte, en die een steeds kwakkelender bestaan leiden, konden worden omgevormd tot een formule waarvoor mensen in de rij staan. Toch is precies dat wat gebeurde. Nu is Veltmeijer onder de vlag van Gamestate druk bezig Europa te veroveren. Hij wordt daarin onder andere gesterkt door het succes van het recent geopende filiaal in Berlijn. ‘Rijen tot buiten, bewaking die een tien-erin-tien-eruitbeleid moest voeren. Alsof we een exclusieve club waren. De eerste week draaiden we meteen twee ton omzet.’

Verder in de nieuwe Quote: bierbrouwers die ooit als hobbyisten begonnen maar die nu miljoenen brouwen, parfumeurs die naar succes geuren, een kijkje in de portemonnee van Sander Schimmelpenninck, een rijtest van de nieuwe Rolls Royce Phantom en een verhaal over de lucratieve handel in CO2-rechten, die al meerdere jonge ondernemers de Quote 500 in hielp. ‘Een certificaat kost nu 5 euro, maar straks honderden, misschien wel duizenden euro’s.’ Dat alles en meer, veel meer, in de nieuwe Quote.

€ 12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 2/2023

€ 12,50
LOS NUMMER

Runner's World 10/2022

Voor Femke Bol is 2022 een jaar om nooit meer te vergeten. Zo werd ze bij de EK in München drievoudig kampioen. Niet voor niets werd ze uitgeroepen tot Beste Europese atete van het jaar.  In de nieuwe Runner's World blikt ze terug op een voor haar magisch jaar.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

Trainen op snelheid doe je zo

Yoga of pilates?

verkiezing Loper van het Jaar

Sprinten & studeren

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World 10/2022

€ 7,25
LOS NUMMER

Men's Health 1/2023

Voor Dwayne 'The Rock' Johnson is hoofdstuk vijftig van start gegaan, maar daar zie je in z'n fysiek niks van terug. Hoe hij dat voor elkaar krijgt verklapt hij in een groot interview. Mocht je geïnspireerd zijn geraakt door het steenharde fysiek van onze coverman, blader dan door voor een verzameling motiverende trainingen. En is het in 2023 tijd om het roer om te gooien? Daar helpen we je graag mee. We leveren tips voor een carriereswitch, vertellen je hoe je snel wat gelukkiger wordt maar helpen je ook met je voeding en training. Dit wordt jouw jaar.

€ 6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health 1/2023

€ 6,50
LOS NUMMER

Women's Health 6/2022

Voor de buitenwereld lijkt het alsof model en influencer Rose Bertram een luxe jetset leven leidt. In werkelijkheid heeft ze het flink voor haar kiezen gekregen, maar zoals ze zelf zegt: ik neem geen nee als antwoord. ‘Tegenslagen zijn voor mij altijd iets geweest waar ik kracht uit kan halen om door te zetten.’ Naast het interview met covermodel Rose lees je in ons nieuwe nummer alles over hormonale gezondheid, permanente make-up, fitnessplateaus doorbreken, manifesteren én geven we je tools cadeau die jouw feestdagen onvergetelijk gaan maken.

€ 5,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Women's Health 6/2022

€ 5,99
LOS NUMMER

Men's Health 10-2022

Deze editie is een schot op open doel wat betreft je gezondheid. Allereerst nemen we een kijkje naar hoe je je hoofd en je energierekening kalmeert, daarnaast word je getrakteerd op een berg groene cadeau-inspiratie én zet je vroegtijdige veroudering buitenspel. Als bonus hebben we er zelfs nog een tien pagina's tellend artikel over stille kracht Steven Bergwijn bij gedaan. Bedank ons vooral later maar.

€ 6,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health 10-2022

€ 6,25
LOS NUMMER

Quest 2/2023

Gezond eten, genoeg bewegen, niet roken en weinig of niet drinken. Die adviezen kennen we nu wel, maar ze in praktijk brengen is nog niet zo makkelijk. Quest geeft je tien tips waarmee je écht een verschil kunt maken voor je lichaam.

De klimaatcrisis leidt tot droogte, overstromingen, mislukte oogsten en onleefbare woongebieden. Reden voor een feestje is er dus sowieso niet, maar de opwarming van de aarde kan zelfs leiden tot een serieuze depressie. Hoe voorkom je dat?

Een lege vlakte met hooguit wat dor mos? Sommige natuur lijkt doods, maar kijk goed en je ziet van alles gebeuren op de Noorse eilandgroep Spitsbergen. Op zoek naar de springstaart, een zeer talrijk diertje: voor elke mens op aarde leven er 250 miljoen springstaarten.

Kanker is vreselijk, maar wat is het precies? En hoe herken je of iemand het heeft? Quest kijkt mee met de patholoog die de ziekte vaststelt.

Sinds hun ontstaan zwerven de continenten langzaam over de aarde. Ze botsen, breken, duwen elkaar kopje onder en veranderen voortdurend van aanzicht. Ooit vormde al het land één aaneengesloten werelddeel. Hoe zal dat in de verre toekomst zijn?

€ 6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest 2/2023

€ 6,75
LOS NUMMER

Quest 1/2023

Stijgende energieprijzen, de klimaatcrisis, brandstofafhankelijkheid van Rusland: er zijn redenen genoeg om de thermostaat van je huis of kantoor deze winter een paar graden lager te zetten. Maar wat heeft dat voor gevolgen voor onze gezondheid? Een beetje kou blijkt helemaal niet zo slecht voor je lijf en leden.

De man jaagt, de vrouw zit thuis met de kinderen. Dat is het klassieke beeld van het leven in de prehistorie, maar moderne archeologen kijken er toch heel anders tegenaan. Hoe was het leven van mevrouw Oervrouw dan wél ingericht?

De cranberry groeit praktisch nergens in Nederland. Alleen Terschelling wemelt ervan, en ook daar is de friszure rode bes nog betrekkelijk nieuw. Hoe kwam de cranberry op het Waddeneiland terecht? Hoe oogst je ’m? En wat kun je ermee?

Spijbelen tegen klimaatveranderingen, demonstreren voor zwarte piet, of je Instagram-account op zwart zetten tegen racisme. Is het hebben ván en vechten voor idealen terug van weggeweest?

Als er rond 2050 mensen op Mars verblijven, dan kunnen ze niet even een pizza bestellen: de bezorgtijd zou acht maanden zijn. Nee, op de rode planeet moet je je eigen eten verbouwen. Op welke problemen gaan Marsboeren straks stuiten?

€ 6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest 1/2023

€ 6,50
LOS NUMMER

Quest Zomerboek 2022

O help, het is weer vakantie, wat moet je nu doen? Begin eens met het 132 pagina’s dikke Quest Zomerboek! Wij vertellen je van alles over vakanties. Hoe je in een reisgezelschap jezelf populair maakt met een indrukwekkende dosis kennis, bijvoorbeeld. En aan welke apps je echt wat hebt om er een appy holiday van te maken. Leer flirten in het buitenland, waar sommige gebaren een heel andere betekenis kunnen hebben dan thuis in de kroeg. Ook geven we je een handig rekenhulpje voor de altijd lastige kwestie: hoeveel onderbroeken neem ik mee op reis?

Blijf je in Nederland? Kijk dan waar je de ‘grote vijf’ van het dierenrijk in de Lage Landen tegen het lijf kunt lopen. En hoe je een typisch Nederlandse pot op tafel kunt zetten. Houd intussen bij wat je van je vakantie vindt: vul aan het eind van elke dag een paar testvragen in om te bepalen hoe hoog jouw Quest-GeluksQuotiënt (QGQ) deze vakantie is. Heel veel plezier

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Zomerboek 2022

€ 7,99
LOS NUMMER

Quest Psychologie 6/2022

Dit nummer staat, zoals de cover verraadt, bomvol liefde. Leuke liefde, zoals de zoektocht naar tekenen die kunnen voorspellen of je nieuwe relatie een lange verbintenis kan worden. Maar ook nare liefde, als je hart bloedt. Voor de een is een relatiebreuk een mokerslag, de ander recht de schouders en gaat verder. Wat doet liefdesverdriet met ons, en waarom reageren we zo verschillend?

En wat nu als één partner niet genoeg is? Waarom maar één intieme relatie, als je met meer mensen een connectie voelt? Polyamoreuzen hebben met meer mensen een emotionele en seksuele band. Wat is de meerwaarde? En wat is juist lastig?

Ook duiken we in de geschiedenis van de liefde. Vandaag de dag zijn we ons steeds beter bewust van grensoverschrijdend gedrag. Hoe was dat in de Middeleeuwen? Het beeld bestaat dat vrouwen toen weerloos waren overgeleverd aan de nukken van mannen. Maar klopt dat wel? Kwamen vrouwen helemaal niet aan bod?

Dit is het laatste nummer van Quest Psychologie. De redactie heeft het blad twaalf jaar lang met veel liefde gemaakt. In 58 edities lieten we je heel veel hoeken en gaten zien van ons brein en ons gedrag. Hartelijk dank dat je dat wilde lezen. Gelukkig is er voor mooie psychologieverhalen wel nog steeds plaats in de ‘gewone’ Quest-nummers en op de site.

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Psychologie 6/2022

€ 7,25
LOS NUMMER

Quote 1/2023

Als de Fiod voor de deur staat, komt niet alleen uw huis of kantoor overhoop te liggen, ook uw leven zal er totaal anders uitzien. Of de verdenking dat u met de belasting heeft gesjoemeld nu terecht is of niet. In deze editie van Quote vertellen mensen die dat overkwam hoe ze persona non grata werden. ‘Ik ben wel vrijgesproken, maar dat is niet hetzelfde als onbesproken.’ Om in elk geval goed beslagen ten ijs te komen, delen we ook een reeks handige tips over wat u wel, en wat u vooral niet moet doen als de fiscale rechercheurs hun vizier op u blijken te hebben gericht.

‘Ik ben hier niet om iedereen tevreden te stellen’, zegt woonminister Hugo de Jonge in een interview dat we ook in deze editie afdrukken. Gelukkig maar, want vrijwel niemand lijkt gelukkig met hoe de Nederlandse woningmarkt er nu voor staat, of u nu een huis zoekt om in te wonen, of om rendement mee te maken. Dat blijkt ook uit de lijst vragen die we naar Den Haag hadden meegenomen. Die werden ons namelijk ingefluisterd door een reeks professionals op de onroerendgoedmarkt, van miljardair Lesley Bamberger tot columnist Maarten de Gruyter, en van Quote 500-lid Ewald Dudok tot stadsgeograaf Cody Hochstenbach.

Met de feestdagen in aantocht, is het maar hopen dat uw geliefden geen nagelnieuwe Rolex op hun verlanglijstje hebben gezet. Want hoewel het horlogemerk een enorme productie draait, lacht de juwelier u waarschijnlijk uit als u de winkel binnenstapt met de vraag of u een exemplaar kunt kopen. Wij zochten uit waar die aantrekkingskracht van het merk nu precies in schuilt, en welke wegen u kunt bewandelen als u uw dierbaren met kerst toch wilt geven wat ze wensen.

In deze editie reizen we verder voor u af naar Sint Maarten, we proosten met ’s lands beste sommeliers, beschrijven het hobbelige leven van wonderpaard Totilas, vroegen Guillaume Philibert hoe hij erin slaagt zijn Filling Pieces zo hip te houden en gingen in gesprek met een aantal geslaagde ondernemers die dolgraag hun geld weggeven, maar die dan wel verlangen dat dat optimaal effect sorteert. ‘Klassieke goede doelen gaan vaak uit van een goed gevoel gekoppeld aan goede intenties. Alleen is het de vraag of je gevoel volgen leidt tot het beste resultaat.’

Bestel deze editie nu online zonder verzendkosten.

€ 9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 1/2023

€ 9,99
LOS NUMMER

Runner's World 1/2023

Elk nieuw jaar nemen velen zich voor om vaker, langer of sneller te gaan hardlopen. In de nieuwe Runner's World de voornemens van lezers en tips om met die goede bedoelingen aan de slag te gaan. Plus het indrukwekkende verhaal van hardloper Dennie Prins. Hij doneerde een nier en een deel van zijn lever.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

 • De kracht van de geest
 • Ode aan de omelet
 • Het verhaal van Nike
 • De Loper van het Jaar
€ 7,49

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World 1/2023

€ 7,49
LOS NUMMER

Bicycling 5/2022

Hollands glorie in de nieuwe Bicycling. Olympisch schaatskampioen Irene Schouten vertelt over haar bewondering voor wielrenners. Voetballegende Ronald Koeman legt uit waarom hij een blij mens is als hij op de fiets stapt.  En Roxane Knetemann en Thomas Dekker praten over de dilemma's in hun leven.

In de nieuwe Bicycling verder onder meer:

 • Getest: hardtail mountainbikes
 • Fietsen in Noorwegen
 • Op de fiets naar Qatar
 • Een nacht op de Ventoux
 • Rijden langs gedenkpalen
€ 6,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Bicycling 5/2022

€ 6,25
LOS NUMMER

National Geographic special: Vrouwen uit de Bijbel

Vrouwen uit de Bijbel

Wie vermoedt dat vrouwen in de Bijbel slechts een bescheiden rol vervullen, heeft het mis. In deze nieuwste special van National Geographic krijgen de belangrijkste vrouwen uit het Oude en Nieuwe Testament een gezicht: van de Joodse Ester, die als koningin van Perzië haar volk wist te behoeden voor de ondergang, tot Maria, de moeder van Gods enige zoon. Welke opvoeding genoten ze? Wat was hun rol in het huwelijk? En hoe zag hun dagelijks leven eruit?

Aan de hand van boeiende verhalen, spectaculaire archeologische vondsten en hoogtepunten uit de schilderkunst maakt u kennis met de invloedrijkste vrouwen uit de Bijbel.

€ 8,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic special: Vrouwen uit de Bijbel

€ 8,99
LOS NUMMER

National Geographic Special: Geheime Genootschappen

Al sinds de opkomst van de eerste beschavingen zijn mensen in de ban van het onbekende. In hun zoektocht naar de waarheid verenigden gelijkgestemden zich in geheime genootschappen: exclusieve gemeenschappen die zich afzetten tegen de gevestigde orde. In deze nieuwe special van National Geographic openen de belangrijkste heimelijke gezelschappen uit de geschiedenis hun deuren: van de raadselachtige dionysische mysteriën in het oude Griekenland tot de illuminati, die tot op de dag van vandaag een inspiratiebron vormen voor complotdenkers.

€ 8,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Special: Geheime Genootschappen

€ 8,99
LOS NUMMER

National Geographic Magazine 1/2023

De laatste eeuw is de mondiale levensverwachting meer dan verdubbeld. Aan de menselijke biologie valt kennelijk te sleutelen – en voor een langere levensduur is alles geoorloofd. De medische wetenschap streeft nu naar ‘genezing’ van de kwaal die ouderdom heet. Verder: De vrouwen van ImillaSkate in Bolivia vieren hun inheemse achtergrond op het skatepark; Een nieuwe weg opent de toegang tot koninkrijk Mustang in de Himalaya; Het lamantijnenbeleid van Florida; Hoe Catharina ondanks een leven vol tegenslag honderd jaar hoopvol bleef. 

€ 6,25

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Magazine 1/2023

€ 6,25
LOS NUMMER

Cosmopolitan december/januari 2023

Het is alweer tijd voor de laatste Cosmopolitan van 2022, die wordt gesierd door niemand minder dan de knappe Vera Camilla. Ze vertelt heel openhartig over de veranderingen in haar leven, hoe ze in een diep dal terechtkwam én daar weer uit kroop. Verder staat deze editie in het teken van new beginnings en iets wat daar symbool voor staat, is nieuw leven – oftewel het krijgen van een kind. Maar wat als je helemaal geen kinderen wilt? Monique van Loon legt haarfijn uit waarom zij geen kinderwens heeft. We hopen dat het je aan het denken zet, of de kracht geeft om je irritante tante deze feestdagen uit te leggen waarom haar vragen hierover not okay zijn. Ook heeft de redactie vier wellnessbehandelingen voor je getest én haar ultieme wishlists samengesteld. Wat je nog meer kunt verwachten? Héél veel leesvoer en inspiratie, van beauty en fashion tot real life en meer.

€ 5,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Cosmopolitan december/januari 2023

€ 5,50
LOS NUMMER

ELLE À Table 2022

Ohoh tidings of comfort and joy, comfort and joy! Ja, daar mag best een dik vet uitroepteken achter. Dat is namelijk wat we willen voor deze maand: feestelijke gezelligheid die z’n weerga niet kent. En laat dat nou precies zijn wat je voorgeschoteld krijgt in de gloednieuwe ELLE a Table die vanaf vandaag in de schappen ligt. En dan in de vorm van heel veel verrukkelijke gerechten die in fantastische tablescapes van de pagina’s spatten. Denk zalige feestrecepten van niemand minder dan de Australische foodcontentmaker Jessica Brook, die extra bijzonder zijn door hun oud-Hollandse touch. Nog zo’n succesnummer: ovenheerlijke bakklassiekers met een moderne twist, van mince pies tot baked alaska. Tel daar de meest fantastische cocktails bij op, menu’s voor zowel kerst als oudjaarsavond, tafelstylingtips en nog veel meer imposante recepten, en jouw decembermaand kan niet meer stuk. Oftewel: het feestseizoen is geopend!

€ 8,25

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE À Table 2022

€ 8,25

Bestellen

* Je korting wordt verwerkt bij afrekenen