3 voor 2

Koop 2 tijdschriften
en krijg het 3e gratis!

Kies uit meer dan 30 tijdschriften en specials.

Kies uit meer dan 30 tijdschriften en specials.

 1. Kies 3 tijdschriften
 2. Bestellen

1. Kies 3 tijdschriften

LOS NUMMER

National Geographic Special 100 Beste foto's

Wie denkt aan National Geographic, denkt aan fotografie: al meer dan een eeuw vertellen fotografen hun verhalen over de wereld in National Geographic Magazine. Deze nieuwe speciale uitgave bevat de honderd beste foto’s uit het Magazine van deze eeuw tot nu toe – van luierende leeuwen op de vlaktes van de Serengeti tot bultruggen in de diepten van de Stille Oceaan, van een extreme bergbeklimming in de Karakoram tot de pracht van het noorderlicht boven het Russische poolgebied.

9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Special 100 Beste foto's

9,99
LOS NUMMER

National Geographic Magazine editie 4 2024

Schimmels: weinigen merken ze op, maar ze staan aan de basis van ons leven – en zijn goed bruikbaar in allerlei toepassingen. Verder: Wegwerpmode belandt in grote hoeveelheden in een Chileense woestijn | Trompetkraanvogels maken de vlucht van hun leven | National Geographic-fotografen vertellen over hun vak | Een medische doorbraak biedt hoop voor de noordelijke witte neushoorn

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Magazine editie 4 2024

6,99
LOS NUMMER

National Geographic Traveler editie 2 2024

Het is precies twintig jaar geleden dat de eerste Nederlandstalige editie Traveler verscheen. Dat vieren we met een vernieuwd jasje en een heleboel verhalen die je reislust aanwakkeren. Met onder meer: ideeën voor een onvergetelijke vakantie in Portugal – van zwemmen onder de sterren in Alentejo tot kajakken door Porto | De verrassende andere kant van Las Vegas | 10 van ’s werelds mooiste hikes | Surfspots | De beste eet- en drinkadressen in Antwerpen | Zo doe je het: workation | Normandië | Sardinië.

7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Traveler editie 2 2024

7,99
LOS NUMMER

Middeleeuwen met verzamelband

 • 30% korting
 • Van € 94,95 voor € 64,95
 • In zes prachtige tijdschriften vertelt National Geographic het volledige verhaal van de Middeleeuwen, een periode van zo’n duizend jaar, van het einde van het West-Romeinse Rijk tot de ontdekking van Amerika. In deze nieuwe collectie maakt u kennis met koningen en keizers, ridders, monniken, boeren, burgers en buitenlui.
64,95

Ga verder met bestellen Sluit window

Middeleeuwen met verzamelband

64,95
LOS NUMMER

Griekenland met verzamelband

 • Maar liefst 35% korting!
 • Van 91,89 naar 59,99!
 • Deze stevige verzamelbox bevat de volledige National Geographic Collection: Griekenland en het oude Nabije Oosten.
 • In zes prachtige tijdschriften vertelt National Geographic het volledige verhaal van het ontstaan van het Griekse Rijk. Hoe kwam de cultuur tot stand en hoe ontwikkelde de geschiedenis zich. In deze nieuwe collectie ontmoet u de mensen die aan de wieg stonden van de beschaving. Zo vertellen ze een geschiedenis die ook de onze is!
59,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Griekenland met verzamelband

59,99
LOS NUMMER

National Geographic Historia editie 2 2024

Thoetmosis III was waarschijnlijk de grootste militaire leider van het oude Egypte. In de 15de eeuw v.C. versloeg hij een coalitie van Kanaänieten en Mitanni in de Slag bij Megiddo. Van deze belangrijke overwinning voor Egypte werd verslag gedaan op de muren van de tempel van Karnak – het oudst bekende document van een veldslag. Het begin van de westerse wetenschap in een religieuze wereld | Middeleeuwse kastelen | De vliegmachines van Leonardo da Vinci | De vrouwelijke krijgers van Dahomey | Paestum: van Griekse kolonie naar Romeinse stad

8,49

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Historia editie 2 2024

8,49
LOS NUMMER

Quest editie 5 2024

Al miljarden jaren tolt de aarde door de ruimte. En wij tollen gezellig mee. Maar hoe is die klomp ruimtesteen geboren?

De ruimtevaart lijkt een onschuldig festijn van innovatie en prestige, maar achter de schermen woedt een wapenwedloop. De Derde Wereldoorlog begint in de ruimte, wordt weleens gezegd. Hoe waarschijnlijk is dat? Vijf rampscenario’s.

De zeespiegel stijgt en Nederland ligt onder zeeniveau. Moeten we stoppen met bouwen in de laagste polders die relatief snel onder water kunnen komen, ook al is de woningnood zo groot?

Een beetje groeien, af en toe bloeien. Een plantenleven lijkt kalm en simpel, maar dat is het bepaald niet. Wetenschappers zien steeds beter hoe druk en strijdlustig ons groen daadwerkelijk is, ook in jouw tuin.

Van Amsterdam tot Almelo: Nederlandse plaatsnamen zijn vaak vrij saai. Maar er zijn ook plekken die grappig, vies of exotisch klinken. Waar liggen ze? En betekenen hun namen wel wat je denkt dat ze betekenen?

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest editie 5 2024

6,99
LOS NUMMER

Quote editie 5 2024

Wie -pakweg- een nieuwe knie nodig heeft, zal in de reguliere zorg geduld nodig hebben. In zelfstandige klinieken is die wachttijd een stuk korter. En daar geven ze je ook nog het gevoel dat je klant bent, in plaats van een patiënt. Bovendien blijkt zo’n ingreep buiten een ziekenhuis goedkoper te kunnen worden uitgevoerd. Je zou dus denken dat zorgverzekeraars staan te juichen. Maar dat blijkt niet het geval, zo leert het hoofdverhaal in de nieuwe Quote.

En we bieden nog een ander verhaal dat samenhangt met de zorg. Dat gaat over Chipsoft, dat vader en zoon Gerrit en Hans Mulder hoog in de Quote 500 bracht. Hun product: de software achter het elektronische patiëntendossier. Uiterst lucratief, want alleen al in 2021 en 2022 bleef op een omzet van 302 miljoen euro een winst over van 120 miljoen euro. Dat doet vermoeden dat de ziekenhuizen aan wie ze hun pakketten verkopen lyrisch zijn. Maar het tegendeel lijkt het geval.

Uiteraard bevat de nieuwe Quote ook een hele reeks inspirerende ondernemersverhalen. Zo bezochten we de 40-jarige Stijn Koster, dankzij zijn webhostingbedrijf een vaste waarde in het linkerrijtje van onze jaarlijkse rijkenlijst. Zijn vermogen gebruikt hij onder andere om voetbalclub Roda JC te steunen. Het is een project dat hem veel voldoening geeft, al onderkent hij ook de risico’s. ‘Ze zeggen weleens dat de voetballerij een omgekeerde wasstraat is, je gaat er schoon in en komt er vies weer uit.’

Verder gingen we op bezoek bij een aantal jonge kunsthandelaren, trokken we op met de Brabantse horeca-ondernemer Eveline Wu (‘ik werk acht dagen per week’) en keken we in de keuken bij een hele reeks ondernemers die hun scheermesjes, wc-rollen en andere spullen via een abonnementsmodel verkopen. Dat lijkt handig, immers: je hoeft niet te wachten tot een klant terugkeert, maar creëert op voorhand je vraag. Maar als altijd geldt: wat simpel lijkt, is dat vaak niet. ‘Als je een startup hebt, zou ik niet zomaar in de abonnementen stappen.’

En vanzelfsprekend komt u ook aan uw trekken als u houdt van mooie reportages. We togen namelijk naar Roermond, waar een outletcenter zit dat geldt als een van de grootste attracties van Nederland. Bezoekers komen uit de hele wereld, waarbij het niet ongebruikelijk is om aan het begin een nieuwe koffer te kopen, om die bij de winkels van merken als Gucci, Prada en Burberry te vullen voor de terugreis. ‘We’re from Kuwait, we visit twice a year. What we spent on a day like this? Ten, sometimes fifteen. Thousand, yes.’

12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote editie 5 2024

12,50
LOS NUMMER

JAN magazine editie 5 2024

Actrice Barbara Sloesen staat op de cover van JAN’s mei editie, waarin het thema ‘Big smiles’ centraal staat. Barbara wordt gezien als de Nederlandse romcomqueen, maar als het aan haar ligt trekt ze nu een

ander laatje open dan die eeuwige lach. Die mag er uiteraard zijn, maar het is tijd voor iets nieuws. In haar carrière én privé. Barbara: 'Welke laatjes zouden er bij mij nog een beetje dichtzitten? Wat valt daar te ontdekken?' Lees er alles over in dit nummer.

Willie Wartaal - lid van De Jeugd van Tegenwoordig - groeide op in een instabiele thuissituatie met een drugsverslaafde moeder. Hij schreef er een boek over, dat later dit jaar verschijnt. In dit nummer lees je vast een voorproefje en zijn verhaal.

JAN’s columnist Floor Bakhuys Roozeboom duikt in de helende kracht van zelfrelativering en humor en schrijft er een mooi artikel over: ‘Het verboden kastje in mijn hoofd met schaamtevolle dingen bleek een goudmijn.’.

Verder deze maand weer een flinke dosis mode, beauty, reizen, wonen, food en meer!

7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN magazine editie 5 2024

7,50
LOS NUMMER

Quest Puzzelmix 2/2024

Dat de Vader des vaderlands ook wel ‘Willem de Zwijger’ heet, dat weet zo’n beetje iedereen wel. Die bijnaam is in binnen- en buitenland gangbaar. Maar weet je ook waarom hij kennelijk niet veel zei? Deze Puzzelmix schotelt je een quiz voor over de man die aan de basis stond van ons koninklijk huis. Of wacht, stamt dat wel in rechtstreekse lijn van hem af?

Het geluid van de meerkoet is niet te missen. De korte kreten klinken snauwend, niet erg vrolijk. Acht vragen over deze op het oog intolerante en chagrijnige watervogel. Nog meer quizzen? Jazeker. Over snoep, de bolle kant van de zaak en voetbal.

En dan zwijgen we nog van alle andere breinkrakers in dit lentenummer: cijfercodes, filippines, kruiswoorden, sudoku’s, cryptogrammen, et cetera. Honderd rijk gevulde pagina’s dik!

6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Puzzelmix 2/2024

6,50
LOS NUMMER

Harper's Bazaar Special 1/2024

Door wie anders dan de creatieven uit de wereld van interieur, design en kunst wil je je laten inspireren voor je eigen huis, home-office, reizen of voor gesprekken die je hierover voert?

Harper’s Bazaar Art & Interior is een nieuwe special van maar liefst 180 pagina's van de makers van Harper’s Bazaar waarin je onze persoonlijke rolmodellen ontmoet.We zijn begonnen met de iconen die al lang op onze verlanglijst stonden. Zo ontmoet je Nina Yashar, oprichter van Nilufar Gallery en Nilufar Depot in Milaan en hét icoon op het gebied van collectible design. Een van onze absolute favoriete Nederlandse kunstenaars van dit moment, Peggy Kuiper maakte een art work dat je cadeau krijgt bij dit issue. Edouard Vermeulen, de couturier achter modehuis Natan opent voor ons de deuren van zijn huis in Knokke samen met zijn modefamilie. Royal interior designer Mariska Dietz neemt ons mee naar haar huis in Marbella en interieurstylist Margriet Kok deelt haar favoriete adressen van Menorca, het Spaanse eiland waarover het onder de creatieven gonst. The creative mind as your ultimate guide.

8,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Harper's Bazaar Special 1/2024

8,99
LOS NUMMER

JAN Living 1-2024

Het splinternieuwe voorjaarsnummer van JAN Living is hier, met als thema 'Buitenleven'. Van trouwlocaties in de natuur, inspirerende binnenkijkers in een dijkhuis aan de rand van Amsterdam én in een villa op Bali tot allerlei tips voor een tuin die het hele jaar groen kleurt – dit nieuwe nummer stoomt je helemaal klaar voor het voorjaar.

7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Living 1-2024

7,99
LOS NUMMER

ELLE 2-2024

Get ready for spring met ELLE's Smart Shopping issue. Bomvol trends én stylingtips zodat je een nieuwe draai kan geven aan je favorieten kledingstukken die al in je kast hangen. Plus alle deelnemende merken aan ELLE Smart Shopping Day op 13 april.

Verder in dit nummer een mooi interview met Naomi Campbell, die vertelt waarom dit haar jaar is (van een eigen collectie bij BOSS tot een overzichtstentoonstelling in het Victoria & Albert Museum in Londen) en een uitgebreid dossier over alle ontwikkelingen rondom denim: hoe kan dit supervervuilende kledingstuk een stuk duurzamer worden?

6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE 2-2024

6,50
LOS NUMMER

Cosmopolitan april/mei 2024

Met het voorjaar in full swing duiken we samen met special guest fashion editor Victoria Paris (die we non-stop bingen op TikTok) in de heetste trends van het seizoen. Victoria vertelt in deze gloednieuwe Cosmopolitan over haar carrière, liefde en depressies, maar geeft ook haar favo stylinghacks en de hotspot-adressen die ze opdeed tijdens haar Euro Summer. Daarnaast bespreken we alles waar jij geen genoeg van kunt krijgen: van filmachtige vakantiebestemmingen tot verslavende looks en van de beste gadgets tot de leukste spelletjes. Let’s binge!

5,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Cosmopolitan april/mei 2024

5,75
LOS NUMMER

Harper's Bazaar 2/2024

‘Ik wil het allemaal’ bekent coverstar Julianne More zonder blikken of blozen aan Bazaar, in het splinternieuwe Business Issue. We ontrafelden hoe het haar lukt, en tegen welke concessies. Dat er voor elke leeftijd grote dromen na te streven zijn, laten niet alleen Julianne, maar ook modepionier Phoebe Philo en actrice Juliette Binoche in dit issue zien. De laatste mag 2024 nú al als haar jaar beschouwen. Dat vallen en opstaan hoort bij groot dromen, is evident, vertellen ook members van Harper’s Bazaar Business Club. Hoe ervaren zij de club, die na een vliegende start nu eigen digitale platform én app heeft? En wat speelt er in hún business en hoe is hún kijk op leidinggeven?

Verheug je in deze editie verder op mode die je transformatiepower geeft. Van office-look naar first date en dresscode cocktail attire. Met rake beauty-lente-tips. Verder neemt fashioncoördinator Simone Sniekers je mee naar haar droomplekken in Japan, onthult Kelly Wearstler haar werkroutine, spreekt Janneke Niessen duidelijke taal in haar investeerderscolumn en vragen we ons hardop af of die taal net zo duidelijk is tussen de lakens. Want ook daar willen we ’t allemaal. So let’s do some business.

8,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Harper's Bazaar 2/2024

8,50
LOS NUMMER

Women's Health editie 2 2024

Het is lente! Tijd om te genieten van de natuur, net als covermodel en actrice Sydney Sweeney. Op haar waterski’s, ver weg van de spotlights, komt zij helemaal tot zichzelf. We realiseren ons dat de lente niet voor iedereen rooskleurig is; hooikoorts of zelfkritiek kunnen een flinke domper op de lentevreugde zijn. In dit nummer moedigen we je aan om dit seizoen te omarmen en te zien als een kans voor groei, heling en zelfontdekking. Ga naar buiten, verken de wereld en hou van jezelf, precies zoals je bent.

6,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Women's Health editie 2 2024

6,25
LOS NUMMER

Men's Health editie 4 2024

Je hoeft geen Ajacied te zijn om voetballer Brian Brobbey (22) een mooie gozer te vinden. De leukste en grappigste gast – getuige de talloze memes die er van hem online rondzwerven – van de Eredivisie schittert nu op de cover van het april-issue van Men’s Health. ‘Ik ben eigenlijk heel serieus, maar mensen vinden me dan grappig.’

Verder in dit nummer:

 • Opknapbeurt voor je hele lijf – met deze workouts;
 • Schrijver/dichter René Oskam deelt rake klappen uit met woorden én vuisten;
 • Op slag verliefd op padel;
 • De titanenstrijd van de vier finalisten van de Men’s Health x Body&Fit Cover Challege 2024;
 • Fit op alle fronten: up and coming fitnesstrends.
6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health editie 4 2024

6,99
LOS NUMMER

Runner's World editie 4 2024

Het thema van Runner’s World nummer 4 is voorjaar! En wat hoort er bij het voorjaar? Precies, een grote voorjaarsschoonmaak. En daarom duiken we in de power of plogging met Paul, Tiffaine en Rob, die van plogging haast hun werk hebben gemaakt en tijdens het hardlopen de wereld een beetje mooier en vooral schoner maken.

Dit nummer is je enkele reis naar lentekriebels met heel veel heerlijke hardloopkilometers. We geven je trainingsleer voor dummies, Hasna el Maroudi vertelt over haar voorbereiding richting de Marathon des Sables en klimaatoptimist Maartje Bregman deelt haar hardlooppassie én beste tips om duurzaam met je sport bezig te zijn.

En verder ook:

 • Heat of the moment: getroffen door een hitteberoerte
 • Lopen met hooikoorts: vijf lezers delen hun tips
 • De rustige sprinter: in gesprek met hordeloper Job Geerds
 • Reis naar Parijs met Tim Rowberry, coach van Sifan Hassan
 • De mooiste lenteloopjes - voorjaarskriebels gegarandeerd
7,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World editie 4 2024

7,75
LOS NUMMER

Bicycling editie 2 2024

Het fietsseizoen is begonnen! Met de grote klassiekers voor de deur, kijken we met oud-winnaars Niki Terpstra en Servais Knaven vooruit naar Parijs-Roubaix. Verder lezen we het avontuur van Annemiek van Vleuten en Iris Slappendel in Colombia, waar ze meededen aan Transcordilleras. Koen Bouwman spreekt zich uit over zijn toekomst: gaat hij Visma-Lease a Bike verlaten? In de nieuwe Bicycling verder onder meer:

 • De beste bandbreedte voor je racefiets getest
 • Een portret van wereldkampioen Lotte Kopecky
 • De Ronde van België
 • 125 jaar ASC Olympia
 • 7 Nieuwe fietsen in de spotlights
6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Bicycling editie 2 2024

6,75
LOS NUMMER

ELLE Decoration 2/2024

Met je familie moet je wandelen, niet handelen, zeggen ze weleens. Dat geldt blijkbaar niet in de designwereld, lees je in de nieuwste ELLE Decoration, want van B&B Italia, Cassina en Hästens tot onze eigen Leolux en Arco: het barst er van de familiebedrijven. En soms staat zelfs de vierde of vijfde generatie al te trappelen om het familie-erfgoed voort te zetten. Het geheim van al deze inmiddels legendarische labels? De waardering van ambacht. Het vakmanschap waarop elk succesvol familiebedrijf ooit is gebouwd, blijkt in deze trendgevoelige tijd belangrijker dan ooit – en daar sluiten we ons graag bij aan. Daarom trakteren we je óók nog op een dubbeldik stoffendossier, een kijkje in de textielfabriek van EE Exclusives, onze nieuwe rubriek Topstukken (waarin collectible design-verzamelaars hun mooiste vondst laten zien) én natuurlijk weer volop eigenzinnige interieurs. Zoals een Madrileens appartement met de looks van een glooiend woestijnlandschap, of een waar printjesparadijs in Wassenaar. En tot slot: een toost op (of mét, it’s your call) absint, want de ijzige variant van deze groentint is de nieuwste smaakmaker van het kleurenpalet. Wie durft?

8,99

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration 2/2024

8,99
LOS NUMMER

JAN Living 4-2023

Deze feestelijke JAN Living editie bevat fijne tafelinspiratie voor de feestdagen met onder andere een bonte verzameling servies en kleurrijke recepten. Neem een kijkje in het heerlijke huis van Pien Stieglitz, ontdek het knusse Denemarken en droom weg bij de beste wellness resorts van Europa. Verder heerlijke recepten van columniste Nina Olsson en heel veel inspiratie op het gebied van interieur, reizen, kunst en koken.

7,75

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Living 4-2023

7,75
ELLE Decoration Material Futures
LOS NUMMER

ELLE Decoration Material Futures 2023

Design-led innovations shaping the world of tomorrow - dat is waar deze speciale, Engelstaligeeditie over gaat. Waar dingen van gemaakt zijn en hoe ze geproduceerd worden heeft een grote invloed op de toekomst van onze planeet. We moeten slimmer omgaan met bestaande bronnen, zorgen dat processen circulair zijn, onze ideeën over wat materialen kunnen zijn verruimen en design samensmelten met technologie om toekomstbestendige oplossingen te bedenken. Reden genoeg om ontwerpers die het verschil maken in de spotlight te zetten. Gelukkig zijn er veel inspirerende voorbeelden: van 3D-geprinte huizen tot meubels op basis van paddenstoelen, van futuristische en fantasievolle AI-uitvindingen tot eco-vriendelijke wonderen uit de zee. En natuurlijk zijn de spectaculaire shoots in deze editie uitsluitend gerealiseerd met duurzame, circulaire materialen. Ooit nagedacht over waar afgedankte jeans voor gebruikt kunnen worden? Of waarom bepaalde materialen ons ‘the ick’ geven terwijl andere als heel normaal worden beschouwd? Koop deze speciale uitgave van ELLE Decoration om erachter te komen!

8,75

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration Material Futures 2023

8,75
LOS NUMMER

Quest editie 4 2024

Quest bestaat twintig jaar. In dit feestnummer kijken we daarom soms twintig jaar terug, soms twintig jaar vooruit, maar natuurlijk ook naar het hier en nu.

Als het aan NASA ligt, vliegen binnenkort de eerste mensen naar Mars. Tijdens een retourtje leg je in drie jaar meer dan een miljard kilometer af, in een vliegend koekblik samen met drie onbekenden. Probeer je eens in te denken hoe dat eruit zou zien. Hoe voorkom je ruzie en onvrede, zo dicht op elkaar?

Hiep hiep hoera! Elke dag zijn er tientallen miljoenen verjaardagsfeestjes te vieren. Hoe zijn onze tradities rond de verjaardag gevormd? En hoe pakken ze dat aan in andere culturen?

Organen, taart en onzinnige hebbedingetjes: bijna alles kun je 3d-printen. Zelfs een huis hoeft geen probleem te zijn. Toch staat nog niet op elke bouwplaats een printer. Waarom niet? En hoe is dat over twintig jaar?

Toen de eerste Quest verscheen, stuurde je sms’jes of zat je een uurtje op MSN. Nu appen we elkaar suf: ongeveer de helft van ál onze communicatie verloopt via chats. Zijn we daardoor andere wezens geworden? En verandert al dat gechat onze taal?

Veel krabben zien ervan bovenaf uit als een steen en gaan zo op hun omgeving.  Maar er zijn er ook die zich juist veel zichtbaarder maken om zich te beschermen tegen roofdieren.

Bij aankoop van dit nummer ontvang je gratis de online Quest quiz!

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest editie 4 2024

6,99
LOS NUMMER

Quest Junior 4/2024

Pssst, kijkt er niemand met je mee? Mooi, dan kun je over vijf grote geheimen lezen zonder pottenkijkers. Enne... je hebt ze niet van ons, hè?

Jazeker, ook jij hebt een staart. Die zit precies tussen je billen. Voel maar, bovenaan. Maar toegegeven: de zeven staarten van deze dieren zijn indrukwekkender.

Sommige mensen noemen we ‘Chinees’ of ‘Marokkaan’, terwijl ze in Nederland zijn geboren. Zijn dat niet ook gewoon Nederlanders?

Jouw beste vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk supergaaf! Waarom is het zo leuk om vrienden te zijn? En hebben dieren ook vrienden?

4,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Junior 4/2024

4,75
LOS NUMMER

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

In deze speciale uitgave staan 60 feiten en fabels over hardlopen. Want hoe zit het nou met carbonschoenen? Of wat te denken van nuchter trainen? Is rekken en strekken wel of niet nuttig? Zomaar een greep van een aantal zaken die ons als hardlopers bezighouden. Om feiten te staven en fabels te kraken doken we in archieven, spraken met experts en gingen we door de laatste wetenschappelijke uitgaven. Sommige feiten bleken uiteindelijk fabels te zijn en hebben we voor altijd naar het rijk der fabelen verwezen. Bepaalde feiten stonden en staan wat ons betreft nog steeds als een paal boven water. Na het lezen van deze special kun je hopelijk zelf de balans opmaken over wat wel en niet waar is. Bewaar hem daarom ook als een handig naslagwerk.

8,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

8,25
LOS NUMMER

Quest Historie special - Tweede Wereldoorlog

Speciaal voor De Maand van de Geschiedenis heeft Quest de beste verhalen over de Tweede Wereldoorlog uit Quest en Quest Historie nu in een special gebundeld.

Hoeveel Nederlanders waren echt fout in de oorlog? Waarom capituleerde Zeeland later dan de rest van het land? Wat gebeurde er met Anne Frank nadat ze was gearresteerd? Waarom hebben overlevenden na 75 jaar nog steeds last van trauma’s? Hoe dachten Nederlanders vóór de Holocaust over Joden? En was het Nederlandse leger in WO II echt zó slecht of hebben we wel verzet geboden?

Je leest het in deze special!

7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Historie special - Tweede Wereldoorlog

7,99
LOS NUMMER

Quote 500 2023

De 27ste editie van de Quote 500 is een historische. Want het overzicht van de 500 rijkste Nederlanders bevat dit jaar meerdere nieuwe records.

Ondanks een aantal drama’s op de beurs, een torenhoge inflatie, de wankele vastgoedmarkt, de haperende economie en alle geopolitieke spanningen, zijn de rijksten van ons land weer rijker geworden. Het totale vermogen van de 500 rijkste Nederlanders plust met 4,7% tot bijna € 241 miljard. Een record.

Meer weten? Bestel de nieuwe Quote 500 nu zonder verzendkosten.

22,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 500 2023

22,50
LOS NUMMER

Men's Health Forever Fit Special 2023

Bij fit zijn denken we vaak niet verder dan het fysieke aspect. Maar om daadwerkelijk fit, sterk en gezond zijn zodat je het beste uit jezelf en je leven kunt halen, is het zaak om naast training en voeding ook aandacht aan je mindset te besteden. Want wat heb je aan dat sterke lijf als het mentaal niet lekker gaat? In deze Men’s Health Forever Fit Special besteden we extra aandacht aan mentale gezondheid. Broers Juvat Westendorp, Dilshan Fong en Bram Westendorp doorbreken het taboe op mentale issues en kaarten dit belangrijke onderwerp aan. ‘We krijgen allerlei onderwijs, maar geen mentale training. Eigenlijk zou er een soort gymles voor mentale gezondheid moeten zijn.’

Natuurlijk besteden we ook uitgebreid aandacht aan de onderwerpen die je van Men’s Health gewend bent: voeding en training. Zo willen we je de ultieme handvatten geven om in de beste shape van je leven te komen – fysiek én mentaal.

8,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health Forever Fit Special 2023

8,25
LOS NUMMER

Quest Vraag & Antwoord special 2023

‘Is er een vraag die nog nooit aan Quest gesteld is?’, vroeg lezer Lucas Grijpsma. Zeker wel. Want hier is hij weer, de V&A-special met de beste vragen van lezers van het jaar. Soms gaan die over schijnbaar onbeduidende zaken. ‘Waarom zitten ijsblokjes vol wittige dingen?’, bijvoorbeeld. Of: ‘Sinds wanneer zijn ballonnen feestelijk?’ Van andere vragen denk je eerst dat je het antwoord niet wil weten (zoals ‘Hoeveel zweet zit er in een pyjama?’), maar daarna ga je het toch lezen (en nee, je zweet niet een liter per nacht, zoals op internet wel wordt beweerd).

Sommige vragen klinken simpel, maar het antwoord vraagt meer ruimte dan je denkt. Zoals: ‘Wat zijn vezels?’. Je eet er ontelbaar veel van, maar wat dat dan zijn… Net zo kort en bondig is de vraag ‘Kun je talent erven?’, maar ook dat leg je niet even in vijftig woorden uit.

En de winnaar? Alle vragen zijn goed, maar in een special met 125 vragen moet er nu eenmaal eentje nummer één zijn. En dat is… ‘Wat gebeurt er als mensen stoppen met baby’s maken?’ Stel dat er vanaf morgen geen baby meer ter wereld komt. Hoe zal het de mensheid en de maatschappij in de komende decennia dan vergaan? Een fantastisch gedachte-experiment waar je nog lang over kunt napraten.

7,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Vraag & Antwoord special 2023

7,75
LOS NUMMER

JAN magazine editie 3 2024

In het splinternieuwe maartnummer van JAN staat het thema ‘Rust en ruimte’ centraal met actrice en Cinetree-oprichter Hanna Verboom op de cover. In het grote interview vertelt Hanna onder andere over haar ‘psychische variatie’ en hoe ze hiermee omgaat. ‘Toen ik op mijn 19e de diagnose ‘bipolair’ kreeg, werd mij geadviseerd daar niet over te praten’.

Verder in het nummer de portrettenreeks ‘Ruimte voor rouw’ waarin 3 vrouwen hun persoonlijke ervaring met rouw delen en hoe zij zich inzetten voor meer aandacht rondom dit onderwerp.

Het levensverhaal is deze editie van de veerkrachtige Jaimy Vanenburg die haar aangrijpende verhaal deelt. In een jaar tijd werd ze voor het eerst moeder, kreeg ze een hartstilstand, een dubbele longtransplantatie en ontdekte ze dat ze lymfeklierkanker heeft. Ondanks alle heftige omstandigheden blijft ze positief. ‘Bang om dood te gaan ben ik niet, maar bang om tijd te verliezen wel’.

Ook staat het nummer vol mode, beauty, reizen en food inspiratie en vind je een praktische gids om je eigen grenzen beter te stellen en te bewaken.

7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN magazine editie 3 2024

7,50
LOS NUMMER

Runner's World editie 3 2024

Het thema van Runner’s World nummer 3 is hoe je door hardlopen mentaal fit kan worden en blijven. Verschillende mensen komen aan het woord over de rol die hardlopen in hun leven speelt. Een van hen is ons covermodel en actrice Hanna Verboom. Zij maakt zich al jaren sterk om de taboes rondom psychische problemen te doorbreken. In een openhartig interview vertelt zij over haar ervaringen en hoe hardlopen haar helpt – en heeft geholpen – om mentaal gezond te blijven. Running therapeut Joost van Ballegooijen heeft het nodige meegemaakt. Zijn pasgeboren dochtertje overleed in zijn armen. Hardlopen hielp hem om zijn verdriet en rouw te verwerken. Tegenwoordig begeleidt hij mannen die hetzelfde is overkomen. Hij vertelt waarom running therapie zo’n krachtig middel is.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

 • Het indrukwekkende levensverhaal van trainer John Jansen
 • Stand up comedian Wouter Monden loopt veel en ver voor zijn creatieve flow
 • Zes ex-topsporters vertellen over hun leven na hun carrière
 • Filosofe Hanna Vandenbussche vraagt zich af waarom wij lopen

7,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World editie 3 2024

7,75
LOS NUMMER

Men's Health editie 3 2024

Ze worstelden al in de buik van hun Thaise moeder, en toen ze klein waren zette hun vader – zelf voormalig profbokser – Marcel en Tyrone (22) op judo en vechtsport. Inmiddels worstelen ze op topsportniveau en bereiden ze zich voor op de Olympische Spelen deze zomer in Parijs. Maar eerst sieren ze de cover van het maart-issue van Men’s Health. ‘We willen Grieks-Romeins worstelen ook in Nederland groot maken, niet alleen daarbuiten.’

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health editie 3 2024

6,99
LOS NUMMER

National Geographic Historia editie 1 2024

Sinds Rodrigo Borgia eind 15de eeuw tot paus Alexander VI werd benoemd, kleeft er een duistere reputatie aan de familie Borgia. Is dit terecht, of slechts het resultaat van een lastercampagne door afgunstige tijdgenoten? Verder: De ontwikkeling en het succes van Romeinse triomfbogen | Middeleeuwse bestiaria: boeken vol (fabel)dieren met een morele boodschap | 16de-eeuwse Spaanse tercios domineerden de Europese slagvelden | Victoriaanse verborgen verlangens | Romeinse villa’s in Limburg.

8,49

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Historia editie 1 2024

8,49

Bestellen

* Je korting wordt verwerkt bij afrekenen