Losse tijdschriften Quest Historie

Alles over geschiedenis

Quest Historie is het geschiedenismagazine dat je de grote en de kleine verhalen uit het verleden vertelt.

Quest Historie is het geschiedenismagazine dat je de grote en de kleine verhalen uit het verleden vertelt.

Bestel Quest Historie nu los

Duik de geschiedenis in met Quest Historie! Naast de grote geschiedenisverhalen over bijvoorbeeld het oude Egypte en de Vikingen, lees je in dit tijdschrift ook veel over kleine onderwerpen. Waarom bijvoorbeeld droeg vroeger vrijwel iedereen een hoed of pet, maar nu niet meer? Quest Historie geeft antwoord op geschiedenisvragen waarvan je niet wist dat je ze had. Wanneer zijn we pyjama’s gaan dragen? Wat is het oudst bekende muziekinstrument? Duik met ons mee in historische onderwerpen, met veel onbekende historische afbeeldingen en altijd een verassende invalshoek!

Quest Historie 6/2022

€ 7,50

Quest Historie 5/2022

€ 7,50

Quest Historie 4/2022

€ 7,50

Quest Historie 3/2022

€ 7,50

Quest Historie 2/2022

€ 7,50

Quest Historie 1/2022

€ 7,50

Meer informatie over losse tijdschriften van Quest Historie

Quest Historie los kopen?

Quest Histrorie is heel eenvoudig los te kopen via Mymagazine. Iedere twee maanden verschijnt een nieuwe editie. Je kunt ook kiezen voor een abonnement op Quest Historie, zodat je nooit een editie mist. Als je Quest Historie los koopt via Mymagazine is de verzending altijd gratis!

Quest Historie tijdschrift nabestellen?

Ben je benieuwd naar een eerder verschenen editie van Quest Historie? Dan kun je die heel eenvoudig nabestellen. Wil je het graag delen met je vrienden of familie? Geef dan Quest Historie cadeau.

Special editions van Quest Historie

Voor de liefhebbers van geschiedenis hebben we een Quest Historie Pubquiz voor thuis gemaakt. Met tachtig vragen kun je je vrienden of familie uitdagen: wie weet het meeste van geschiedenis?

Quest maakt wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud