Tijdschriftabonnementen

Tijdschriftabonnementen

Het assortiment aan verschillende titels bij ons is lekker divers. Hoe fijn is het om als eerste de nieuwste editie van je favoriete tijdschrift thuis te ontvangen? Dit is zo geregeld door een abonnement af te sluiten op een tijdschrift naar keuze.

Kies je favoriete titel:

Hoe werkt een een tijdschrift abonnement bij MyMagazines?

Ter kennismaking krijg je de eerste drie edities toegestuurd. Deze edities worden gratis bij jou thuis bezorgd en je hebt direct toegang tot een digitale versie van het tijdschrift. Kies hier uit ons gehele assortiment tijdschriften.

Waarom een magazine abonnement afsluiten op MyMagazines?

Op MyMagazines vind je (internationale) topmerken als ELLE, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Women’s Health, JAN, Quote, Bicycling, National Geographic, Quest, Men’s Health en Runner’s World. Een abonnement afsluiten op een van deze tijdschriften is gewoon een cadeau voor jezelf!

De redacties van deze titels speuren de wereld af naar kwaliteit en trends op het gebied van mode, relaties, beauty, design en nog veel meer. Dit alles om het leven van de lezers interessanter en mooier te maken.

Ons aanbod magazine abonnementen

Kies voor een abonnement op onze verschillende magazines. Je kunt kiezen uit onze verschillende categorieën. Van onderwerpen over mode, lifestyle, koken/wonen tot onderwerpen zoals sport/gezondheid, wetenschap, ondernemen en nog veel meer!

Altijd je favoriete tijdschrift(en) in huis? Dan ben je bij MyMagazines aan het juiste adres.