De leerzaamste kindertijdschriften

De leerzaamste kindertijdschriften

Tijdschriften voor jongens en meiden

MyMagazines heeft de leukste en leerzaamste kindertijdschriften voor jongens én meiden. Quest Junior en National Geographic Junior leren je alles over natuur, milieu, menselijk lichaam, wetenschap en ga zo maar door. Een tijdschrift voor kinderen moet grappig, verrassend en cool zijn. Deze junior magazines gaan echt met hun tijd mee! Bestel een los nummer of neem een abonnement!

Maak lezen leuk met onze kinder magazines

Kindertijdschriften worden vaak stukgelezen. De humor, artikelen, weetjes, coole graphics en strips weten het jonge brein steeds weer te stimuleren. Kids kletsen er over op het schoolplein. Broers en zussen geven de nummers aan elkaar door. Verplichte leeskwartiertjes behoren tot het verleden. Nieuwsgierige kinderen worden op een speelse manier vooruit geholpen in hun ontwikkeling, dankzij een abonnement op een kindertijdschrift uit ons junior assortiment.

Junior tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

5x
Quest Junior

22% korting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 25,50
€ 19,99

10x
Quest Junior

31% korting
  • Het abonnement stopt automatisch
  • Inclusief digitaal lezen
€ 51,00
€ 34,99

20x
Quest Junior

41% korting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 102,00
€ 59,99

Quest Junior Zomerboek 2022

Quest Junior Mega Zomerdoeboek

Heb jij zin in uren pret? Dan is dit 132 pagina’s dikke doeboek voor de zomer echt iets voor jou! Vol strips, puzzels, verhalen, spelletjes, proefjes, quizzen en nog veeeeel meer. Wat dan bijvoorbeeld? Nou, je leest hoe je een bootje kunt bouwen dat dankzij een ballonnetje zelf door het water snelt. En hoe je een stevige tipi maakt van alleen wat krantenpapier en plakband.

Ook ontdek je hoe hagelslag is uitgevonden, en waarom pindakaas in bijna alle andere landen van de wereld ‘pindaboter’ heet. En o ja, weet jij waar de rare namen van lekkere dingen als M&M’s, Duo Penotti, Pringles, Croky en Snickers vandaan komen? Eentje daarvan is vernoemd naar een paard…

Verder lees je welke spelletjes wij van Quest Junior het leukst vinden. Zoals dieren zoeken, een fotospeurtocht houden, en boompje verwisselen. En houd je van escape rooms? In dit boek zit er eentje waarmee je kunt proberen uit je eigen huis te ontsnappen.

Het Quest Junior Mega Zomerdoeboek is er voor alle nieuwsgierige kinderen van 7 tot 12 jaar.

Ontdek de special

Ons assortiment met tijdschriften voor kinderen

Wereldwijs op een leuke manier

Nieuwsgierig naar andere landen en culturen? Ontdek de boeiendste plekken en culturen met het jongeren magazine National Geographic Junior. Dit kleurrijke blad helpt jongens en meisjes vanaf 9 jaar aan de handigste informatie voor bij werkstukken of spreekbeurten. Maak lezen leuk met regelmatig een nieuw nummer op de mat! Neem een abonnement op dit jongeren tijdschrift of probeer eerst een los nummer.

Grappig kindermagazine voor weetgrage kids

Quest Junior is speciaal voor de nieuwsgierigste jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. Op een vrolijke manier komen ze alles te weten over wetenschap, natuur, techniek, milieu en tal van andere onderwerpen. Quest Junior is een kindertijdschrift boordevol leerzame strips, puzzels en grappige proefjes met Boy, de experimenteer expert! Koop nu de leerzaamste tijdschriften op MyMagazines.nl.

Ons junior magazine aanbod:

Wist je dat je op MyMagazines niet alleen junior tijdschriften kan bestellen, maar ook wetenschappelijke tijdschriften of puzzel magazines? Ontdek nu!

Wetenschap, natuur en techniek voor de nieuwsgierigste jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar!