Tijdschriften voor kinderen

MyMagazines heeft de perfecte tijdschriften voor kinderen. Quest Junior zit boordevol humor, leerzame weetjes, proefjes, spannende strips, interessante vragen én antwoord! National Geographic Junior laat de meest bijzondere plekken en dieren op aarde zien. Bestel een losse editie of neem een abonnement voor de nieuwsgierige junior!

National Geographic Junior

Op een leuke manier wijzer worden? National Geographic Junior helpt jongens en meisjes vanaf 9 jaar aan de meest handige informatie voor bij werkstukken of spreekbeurten. De National Geographic Junior is verkrijgbaar als los nummer en als abonnement.

De Quest Junior kopen?

Quest Junior is speciaal voor de nieuwsgierige jongens en meisjes vanaf 8 tot 12 jaar. Word op een leuke manier wijzer over het lichaam, de natuur, techniek, geschiedenis, psychologie en nog veel meer. Quest Junior staat boordevol leerzame strips, puzzels en leuke proefjes met Boy, de experimenteer expert! Koop nu de leerzaamste tijdschriften op MyMagazines!

Ons junioren tijdschriftenoverzicht:

Wist je dat je op MyMagazines niet alleen junior tijdschriften kan bestellen, maar ook wetenschappelijke tijdschriften of puzzel magazines? Ontdek nu!