De leerzaamste kindertijdschriften

De leerzaamste kindertijdschriften

Tijdschriften voor jongens en meiden

MyMagazines heeft de leukste en leerzaamste kindertijdschriften voor jongens én meiden. Quest Junior en National Geographic Junior leren je alles over natuur, milieu, menselijk lichaam, wetenschap en ga zo maar door. Een tijdschrift voor kinderen moet grappig, verrassend en cool zijn. Deze junior magazines gaan echt met hun tijd mee! Bestel een los nummer of neem een abonnement!

Maak lezen leuk met onze kinder magazines

Kindertijdschriften worden vaak stukgelezen. De humor, artikelen, weetjes, coole graphics en strips weten het jonge brein steeds weer te stimuleren. Kids kletsen er over op het schoolplein. Broers en zussen geven de nummers aan elkaar door. Verplichte leeskwartiertjes behoren tot het verleden. Nieuwsgierige kinderen worden op een speelse manier vooruit geholpen in hun ontwikkeling, dankzij een abonnement op een kindertijdschrift uit ons junior assortiment.

Junior tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

Quest Junior 3/2023

€ 4,75

Quest Junior Winterboek 2022

€ 7,50

Quest Junior Winterboek

Quest Junior Winterboek 2022

Bang dat je je verveelt deze winter? Nergens voor nodig! Met het 132 pagina’s dikke Mega Winterdoeboek van Quest Junior kom je tijd tekort. Vol met strips, verhalen, quizzen, raadsels, spelletjes en meer.

Het Quest Junior Mega Winterdoeboek is er voor alle nieuwsgierige kinderen van 7 tot 12 jaar.

Ontdek de special

Ons assortiment met tijdschriften voor kinderen

Wereldwijs op een leuke manier

Nieuwsgierig naar andere landen en culturen? Ontdek de boeiendste plekken en culturen met het jongeren magazine National Geographic Junior. Dit kleurrijke blad helpt jongens en meisjes vanaf 9 jaar aan de handigste informatie voor bij werkstukken of spreekbeurten. Maak lezen leuk met regelmatig een nieuw nummer op de mat! Neem een abonnement op dit jongeren tijdschrift of probeer eerst een los nummer.

Grappig kindermagazine voor weetgrage kids

Quest Junior is speciaal voor de nieuwsgierigste jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. Op een vrolijke manier komen ze alles te weten over wetenschap, natuur, techniek, milieu en tal van andere onderwerpen. Quest Junior is een kindertijdschrift boordevol leerzame strips, puzzels en grappige proefjes met Boy, de experimenteer expert! Koop nu de leerzaamste tijdschriften op MyMagazines.nl.

Ons junior magazine aanbod:

Wist je dat je op MyMagazines niet alleen junior tijdschriften kan bestellen, maar ook wetenschappelijke tijdschriften of puzzel magazines? Ontdek nu!

Wetenschap, natuur en techniek voor de nieuwsgierigste jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar!