Quest Puzzelmix abonnementen

Kraak je hersenen met de Quest Puzzelmix

Quest Puzzelmix traint jouw brein met uitdagende en gevarieerde puzzels

Quest Puzzelmix traint jouw brein met uitdagende en gevarieerde puzzels

Neem een abonnement op Quest Puzzelmix

Quest Puzzelmix is voor iedereen die het leuk vindt om te puzzelen. Quest Puzzelmix biedt je 5x per jaar een lekkere mix van breinbrekers om je hersens aan te scherpen. Het abonnement is gemakkelijk opzegbaar na de actieperiode.

65,00 39,99

Neem een abonnement op Quest Puzzelmix

Ieder kwartaal kun je je hersenen weer lekker laten kraken met onze Quest Puzzelmix. Los de unieke beeldpuzzels op, maak de cryptogrammen en logikwissen, speel zeeslag, kraak tectonics, cijfercodes en sudoku’s, test je kennis met Quest Puzzelmix en vul de Zweedse puzzels, kruiswoorden en filippines in. En dan zwijgen we nog over de cryptoslangen, lijnpuzzels, woordrijgers, portrait codes... Met 100 pagina’s gevarieerd puzzelplezier ben je uren zoet

Meer informatie over je abonnement

Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

Voor de Quest Puzzelmix bieden we twee abonnementsvormen aan tegen een leuke korting. Zo kun je ervoor kiezen om de Quest Puzzelmix vijf of tien keer te ontvangen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het tijdschrift cadeau te geven met korting. Het is hartstikke slim om een Quest tijdschrift abonnement te nemen. Je bent namelijk voordeliger uit, dan wanneer je zelf naar de winkel moet gaan. Je ontvangt de Quest Puzzelmix ieder kwartaal thuis, nog voordat het nummer in de winkel ligt. En als abonnementhouderabonnement houder profiteer je ook nog eens van exclusieve kortingen. Wil je liever een los nummer kopen? Dat is ook geen probleem, dit kan heel eenvoudig op MyMagazines!

Waarom een abonnement afsluiten van de Quest Puzzelmix via MyMagazines?

Via MyMagazines kun je heel eenvoudig de Quest Puzzelmix kopen. Als je via MyMagazines een tijdschrift koopt, heb je altijd gratis verzending. Als je kiest voor een abonnement mis je nooit meer een editie en geniet je van een leuke korting. Veel quizplezier! 

Waarom is het hartstikke slim om een abonnement te nemen? 

  • Je bent voordeliger uit dan wanneer je zelf naar de winkel moet gaan. 
  • Je ontvangt de Quest Puzzelmix ieder kwartaal thuis, nog voordat het nummer in de winkel ligt. 
  • Je profiteert van exclusieve kortingen op Quest-producten en speciale abonnee-acties. 

Kies jouw favoriete tijdschriften abonnement:

  • Quest Puzzelmix abonnement met korting
  • Quest Puzzelmix cadeau geven? Dat kan ook! Bestel nu los of geef een abonnement cadeau.

Kraak je hersenen