Losse tijdschriften Harper's bazaar

Voor wie durft te dromen

De Bazaar-rubrieken nemen je mee op het gebied van stijl, kunst & design, beauty, business, mode en reizen. Daarnaast kun je je laten inspireren door leiders, creatieve denkers en entrepreneurs.  

De Bazaar-rubrieken nemen je mee op het gebied van stijl, kunst & design, beauty, business, mode en reizen. Daarnaast kun je je laten inspireren door leiders, creatieve denkers en entrepreneurs.  

Bestel Harper's Bazaar nu los!

Harper’s Bazaar onderscheidt zich met intelligente inzichten voor de vrouw van nu, op het gebied van stijl, beauty, carrière en cultuur. We zijn trots op ons iconische en artistieke erfgoed, maar vinden het belangrijk de veranderende maatschappij te weerspiegelen en onszelf voortdurend opnieuw uit te vinden. 

Kies je tijdschrift

Harper's Bazaar 6-2022

€ 7,50

Harper's Bazaar 5/2022

€ 7,50

Harper's Bazaar 4/2022

€ 7,50

Harper's Bazaar 3/2022

€ 7,50

Harper's Bazaar 2/2022

€ 7,25

Harper's Bazaar 1/2022

€ 7,25

Harper's Bazaar 6/2021

€ 6,99

Harper's Bazaar 5/2021

€ 6,99

Harper's Bazaar 4/2021

€ 6,99

Harper's Bazaar 3/2021

€ 6,99

Harper's Bazaar 2/2021

€ 6,99

Harper's Bazaar 1/2021

Harper's Bazaar 01-2021
€ 6,99

Meer informatie over je losse tijdschriften van Harper's Bazaar

Harper’s Bazaar komt zes keer per jaar uit: een iconische titel met liefde voor mode en ambacht, die je steeds opnieuw entertaint, informeert en inspireert. Een Internationaal merk dat zich onderscheidt met intelligente inzichten voor de vrouw van nu, op het gebied van stijl, beauty, carrière en cultuur.  

Na een jaar waarin we werden uitgedaagd om te resetten, koos Harper’s Bazaar groei als het overkoepelende thema voor 2021. We laten ons inspireren door zes stappen in de groeicyclus, van ontkiemen tot volle bloei. Die stappen ontvouwen zich geleidelijk in de zes nummers, die stuk voor stuk een collector’s item zijn en zowel op zichzelf staan als samen een geheel vormen.   

Harper’s Bazaar los kopen  

Stories can take you anywhere. Harper’s Bazaar laat je wegdromen bij de fijnste vakantiebestemmingen en mooiste shoppings. De legendarische Bazaar-rubrieken nemen je mee op het gebied van stijl, kunst & design, beauty, business, mode en reizen. Daarnaast kun je je laten inspireren door de ervaringen van leiders, creatieve denkers en entrepreneurs.  

Via MyMagazines bestel je met een druk op de knop een los nummer van Harper’s Bazaar en kun je verschillende magazines ervaren zonder vast te zitten aan een abonnement. Bestel je losse tijdschriften vandaag en ontvang hem binnen enkele dagen bij jou thuis op de mat. 

Harper’s Bazaar tijdschrift nabestellen?

Heb je een editie gemist? Via de online kiosk kun je de vorige edities bestellen tot zelfs 12 maanden terug. Bijvoorbeeld het Kunst- en interieurnummer inclusief een exclusieve art print van Kat Klerks en een limited-edition cover geschoten door Bastiaan Woudt.  

Ze is elegant en origineel