Zomerspecials en vakantie tijdschriften

Zomerspecials en vakantie tijdschriften

Lekker weer, hoge temperaturen, een aangenaam briesje en een verkoelend drankje; wat wil je nog meer? Een mooi tijdschrift om even heerlijk bij weg te dromen natuurlijk! Even bijkomen bij het zwembad met een vakantiemagazine of juist lekker in de tuin genieten van een mooi zomerboek. Meer heb je niet nodig om even helemaal tot rust te komen en je even en een compleet andere wereld te wanen. Wij beschikken dan ook over een aantal zeer mooie zomer tijdschriften specials voor zowel mannen als vrouwen om jou hierbij van dienst te zijn.

Zomer specials

ELLE Decoration Special: Escape Issue 2

€ 19,99

VakantieJAN 2022

€ 7,50

Cosmopolitan Zomerboek 2022

€ 6,50

Quote Special 2022

€ 12,50

Quest Junior Zomerboek 2022

€ 7,50

Quest Zomerboek 2022

€ 7,99

Quest 125 slimste vragen-special 2022

€ 7,50

ELLE Decoration special: Escape Issue 1

€ 19,99

Men's Health Ultimate Transformation Guide Zomer 2022

€ 7,99

VakantieJAN 2022

200 pagina's inspiratie en lekker lezen

Zinnenprikkelend Zomerboek

Dolce Far Niente
Zij begon een B&B in Italië

Tarot: je nieuwe vakantievriend
Cursus kaartleggen voor meer zelfinzicht - met gratis kaarten

Gevallen vrouw
Vakantie in L.A. ‘Op dag één zat ik op een glamourfeest, op dag twee bij de eerste hulp

Schrijver Eva Posthumus de Boer:
‘Frankrijk is mijn toevluchtsoord. Het klinkt zweverig, maar hier vind ik mezelf’

Ontdek de special

Quest Zomerboek 2022

Het Quest Zomerboek is een lekkere dikke pil van 132 pagina’s voor volwassenen.

O help, het is weer vakantie, wat moet je nu doen? Begin eens met het dikke Quest Zomerboek! Wij vertellen je van alles over vakanties. Hoe je in een reisgezelschap jezelf populair maakt met een indrukwekkende dosis kennis, bijvoorbeeld. En aan welke apps je echt wat hebt om er een appy holiday van te maken. Leer flirten in het buitenland, waar sommige gebaren een heel andere betekenis kunnen hebben dan thuis in de kroeg. Ook geven we je een handig rekenhulpje voor de altijd lastige kwestie: hoeveel onderbroeken neem ik mee op reis?

Blijf je in Nederland? Kijk dan waar je de ‘grote vijf’ van het dierenrijk in de Lage Landen tegen het lijf kunt lopen. En hoe je een typisch Nederlandse pot op tafel kunt zetten. Houd intussen bij wat je van je vakantie vindt: vul aan het eind van elke dag een paar testvragen in om te bepalen hoe hoog jouw Quest-GeluksQuotiënt (QGQ) deze vakantie is. Heel veel plezier

Ontdek de special

Ons vakantie magazine aanbod

Met de zomerspecials van My Magazines kan je alle kanten op. Laat je bijvoorbeeld meenemen naar de mooiste vakantiebestemmingen door middel van prachtige beelden, zodat je écht even in een andere wereld bent. Ontdek hoe celebrities vakantie vieren door de de reisverhalen van BN'ers te lezen of kies voor een zomerboek in de vorm van een prachtig lang verhaal en ga er helemaal in op. Wat dacht je van de laatste trends op het gebied van zomermode? Liever jezelf uitdagen met een goede breinbreker? In Cosmo’s vakantieboek zijn veel uitdagende puzzels te vinden. Lukt het jou om ze allemaal op te lossen voordat je vakantie voorbij is?

Ontdek alle vakantie tijdschriften bij MyMagazines

Van lifestyle tot beauty en van fashion tot breinbrekers; er is voor iedereen wel een geschikt zomerboek te vinden! Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat we vakantie tijdschriften met heel veel verschillende onderwerpen hebben. Kies je favoriete zomer special en droom lekker weg!

Creëer je summerbody met de transformation guide

Men’s Health helpt je om je motivatie te bewaren en steeds fitter te worden. Vol met fijne trainingsschema’s, tips voor de juiste voeding en veel verhalen over sport. Deze special helpt je om in 90 dagen te transformeren naar de fitte persoon die je altijd al hebt willen zijn! Het enige dat je nodig hebt is het dikke zomerboek en een flinke dosis wilskracht. Een perfect zomerboek voor iemand die niet graag stilzit!

Droom weg bij de mooiste interieurs

Kijk je altijd je ogen uit in alle mooie gebouwen in het buitenland? De prachtige bouwstijlen en inrichtingen in het buitenland zijn heerlijk om bij weg te dromen. Met het zomerboek Elle Decoration Escape doe je niet anders! Ontsnap even aan de werkelijkheid met dit vakantie tijdschrift bomvol interieurinspiratie.

Vermaak je kleintje de hele zomer

Met het mega dikke zomerboek van Quest Junior verveel je je geen minuut! Leer alles over gekke uitvindingen, los moeilijke puzzels op en lees interessante verhalen. Ook staan er leuke opdrachten in die je op de camping kunt uitvoeren. Dat wordt een zomer vol fun!

Lees juicy summer stories

Lees je graag alles over bekende Nederlanders, beauty en fashion? Dan mag de zomer editie van Cosmopolitan niet ontbreken in jouw koffer! Droom weg bij spannende verhalen en los alle puzzels op. Op je handdoek in de zon naast het zwembad met de Cosmopolitan is ultiem genieten.

Ontdek handige weetjes

Bang dat je je gaat vervelen deze zomer! Met het dikke zomerboek van Quest hoef je daar niet voor de vrezen. Je kennis wordt flink aangevuld door alle handige weetjes over alles wat met vakantie te maken heeft.

De nieuwste zomertrends op het gebied van fashion en lifestyle

Ben je toe aan echte ontspanning tijdens je vakantie? Laat je meenemen in de meeslepende verhalen, zomertips en interviews. Het zomerboek van Jan is een fijne mix tussen waargebeurde verhalen, fashion, beauty en lifestyle. Ontdek je spirituele kant met de cursus tarot kaartleggen en droom weg bij de mooiste modemerken.

Bij ons vind je de mooiste zomer specials op één plek