Lifestyle

Lifestyle

De leukste lifestyle magazines voor jou!

Op MyMagazines vind je een brede selectie aan lifestyle magazines. Van recepten tot film reviews, columns en interieur tips. Deze glossy magazines hebben alles wat jij zoekt. Bekijk hier onze collectie.

Lifestyle tijdschriften voor vrouwen

Lifestyle bladen zijn heerlijk om te lezen. Ze bevatten veel verschillende thema’s zoals: beauty, fashion, love, business, travel & food en daarnaast bevatten ze ook veel interessante interviews en artikelen. Ben je geïnteresseerd in interieur en mooie verhalen? Dan is de JAN Living echt iets voor jou. Alles weten over de laatste mode? Ga dan voor JAN, ELLE of Harper’s Bazaar.

Lifestyle tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

JAN magazine editie 4 2023

€ 7,25

JAN Living 3-2022

€ 7,50

ELLE 2-2023

€ 5,99

Harper's Bazaar 2/2023

€ 7,99

Quote 4/2023

Quote editie 4 2023
€ 12,50

Men's Health 3-2023

€ 6,50

JAN Winterboek 2022

Mooie verhalen voor donkere dagen

In het superdikke JAN Winterboek vind je de mooiste verhalen voor de donkere winterdagen. Ontdek de special.

Ontdek de special

Cosmopolitan Zomerboek 2022

Zin in een zwoele zomer met Cosmopolitan’s Zomerboek!

Bomvol juicy verhalen, quizjes, spelletjes, dromerige mode, dé SPF-gids, de grote zomerhoroscoop en een heleboel tips. Want één ding is zeker, deze zomer zitten wij op het strand, aan een zwembad of in onze tuin, met een cocktail in de hand te genieten. Daar hoort een zomerboek vol inspiratie bij, nietwaar?

Ontdek de special

Lifestyle tijdschriften voor mannen

Tijdschriften over lifestyle zijn er niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen is er genoeg keuze! Rubrieken over sporten, fashion, beauty of gezondheid. In de Men’s Health lees je veel over fitness en de juiste voeding. Met de vele leuke workout tips die je helpen fit te blijven. In de Quote lees je veel interessante interviews met succesvolle zakenmensen en start-ups.

Ons lifestyle magazine overzicht:

Liever een reismagazine of modetijdschrift? Ontdek ons gehele assortiment!

Op MyMagazines vind je een brede selectie aan lifestyle magazines. Van recepten tot film reviews, columns en interieur tips.