Lifestyle

Lifestyle

De leukste lifestyle magazines voor jou!

Op MyMagazines vind je een brede selectie aan lifestyle magazines. Van recepten tot film reviews, columns en interieur tips. Deze glossy magazines hebben alles wat jij zoekt. Bekijk hier onze collectie.

Lifestyle tijdschriften voor vrouwen

Lifestyle bladen zijn heerlijk om te lezen. Ze bevatten veel verschillende thema’s zoals: beauty, fashion, love, business, travel & food en daarnaast bevatten ze ook veel interessante interviews en artikelen. Ben je geïnteresseerd in interieur en mooie verhalen? Dan is de JAN Living echt iets voor jou. Alles weten over de laatste mode? Ga dan voor JAN, ELLE of Harper’s Bazaar.

Lifestyle tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

JAN Living 1-2024

7,99

Harper's Bazaar 2/2024

8,50

ELLE 2-2024

6,50

JAN magazine editie 4 2024

7,50

JAN Winterboek 2023

JAN Winterboek 2023
7,75

Men's Health editie 3 2024

6,99

Women's Health 1 2024

6,25

Cosmopolitan Zomerboek 2023

Zin in een zwoele zomer met Cosmopolitan’s Zomerboek!

Summer is calling! Om de tijd op je strandbedje nog beter te maken, is hier de 2023-editie van Cosmo’s zomerboek. Hierin vertellen de tofste festivalartiesten uit eigen land (en die van de buren) over hoe het is om op het podium te staan in plaats van linksvoor. Ook lees je alvast het eerste hoofdstuk van de nieuwste thriller van bestsellerauteur Jo Nesbø, tipt Team Cosmo haar favo’s van deze zomer en ontdek je welke budgetproof citytrips op jouw travel bucketlist thuishoren. Daarnaast lees je de meest zwoele seksverhalen in ons zomerboek, maar ook een paar heftige reallife stories. Verder: leuke quizjes, een bordspel, festival fashion, dé zomerparfums du moment en nog veel meer leesvoer en inspiratie om de warme dagen door te komen.

Ontdek de special

JAN Winterboek 2022

Mooie verhalen voor donkere dagen

In het superdikke JAN Winterboek vind je de mooiste verhalen voor de donkere winterdagen. Ontdek de special.

Ontdek de special

Lifestyle tijdschriften

Tijdschriften over lifestyle zijn er niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen is er genoeg keuze! Rubrieken over sporten, fashion, beauty of gezondheid. In de Men’s Health lees je veel over fitness en de juiste voeding. Met de vele leuke workout tips die je helpen fit te blijven. In de Quote lees je veel interessante interviews met succesvolle zakenmensen en start-ups.

Ons lifestyle magazine overzicht:

Liever een reismagazine of modetijdschrift? Ontdek ons gehele assortiment!

Op MyMagazines vind je een brede selectie aan lifestyle magazines. Van recepten tot film reviews, columns en interieur tips.