Winter specials

Winter specials

De mooiste winter specials

Op zoek naar een leuk tijdschrift voor tijdens de koude winterdagen? My Magazines heeft een uitgebreid assortiment aan tijdschriften die speciaal voor de winter uitgebracht zijn. Duik lekker op de bank onder een dekentje met een van onze winterspecials!

Winter specials

JAN Winterboek 2022

€ 7,50

Quote 500/2022

€ 22,50

Quest 125 slimste vragen-special 2022

€ 7,50

ELLE À Table 2022

€ 8,25

JAN Living 3-2022

€ 7,50

Quest Junior Winterboek 2022

€ 7,50

Forever Fit Special 2022

€ 7,99

JAN Living 2-2022

€ 7,50

National Geographic Special: Geheime Genootschappen

€ 8,99

National Geographic special: Vrouwen uit de Bijbel

€ 8,99

Quest Scheurkalender 2023

€ 10,99

National Geographic Scheurkalender 2023

€ 10,99

Quest Junior Scheurkalender 2023

€ 10,99

JAN winterboek 2022

Mooie verhalen voor donkere dagen

Buitenspelen

Weizenbier & Weemoed

wandelen in beieren

Stonehenge?

hebben wij hier ook

Uitzwaaien

in Zeeland

R in de maand

mosselen!

Binnenblijven

Kaarsen aan?

tijd voor elkaar

maak een winterpavlova

ijstijd? Schermtijd!

Het JAN-winterbeautyplan

zo blijf je stralen in 10 makkelijke stappen

Wil jij ook het exclusieve JAN inpakpapier cadeau? Koop dan het winterboek in de winkel.

Ontdek de special

Quest Junior Winterboek 2022

Bang dat je je verveelt deze winter? Nergens voor nodig! Met het 132 pagina’s dikke Mega Winterdoeboek van Quest Junior kom je tijd tekort. Vol met strips, verhalen, quizzen, raadsels, spelletjes en meer.

Wat dan allemaal? Nou, je kunt een zelfrijdend autootje maken. Heb je ijslollystokjes, een elastiekje, doppen van lege flessen en satéprikkers? Dan krijg je met dit boek een bouwplaat om daar een snelle auto van te maken. Elastiek spannen, loslaten, en woesj, daar schiet hij weg.

Jij houdt van dieren, toch? Die kun je goed helpen als zij het koud hebben in de winter. Van egels en eenden tot muizen en lieveheersbeestjes: wij vertellen je wat je voor ze kunt doen. Maak een mooi rommelhoekje voor ze in de tuin!

Ook lees je hoe je je fiets winterklaar kunt maken (laat een beetje lucht uit je banden lopen), waarom vuurwerk knalt, hoe het komt dat iedereen scheten laat (ja, ook je juf en je ouders), of er in de bergen van de Himalaya echt een verschrikkelijke sneeuwman woont, en waarom warme kleren warme kleren zijn.

En o ja, je krijgt het spel Beeblio cadeau: kruip in het hoofd van aliens en bedenk hoe zij in hun taal aardse dingen als een fiets, een vleermuis en allerlei voorwerpen zouden noemen. Wedden dat jullie straks gieren van het lachen?

Hadden we al gezegd dat er ook heel veel strips en puzzels in het boek staan? Echt, je vervelen is verleden tijd. Het Quest Junior Mega Winterdoeboek is er voor alle nieuwsgierige kinderen van 7 tot 12 jaar.

Ontdek de special

Ons aanbod aan winter specials

Voor iedereen een puzzeltijdschrift

Het brede assortiment aan winterspecials maakt dat er voor iedereen wel een leuk tijdschrift te vinden is. Hou je bijvoorbeeld van puzzelen? Puzzel heel de winter door met de Quest Puzzelmix. Met veel verschillende soorten puzzels en quizzen verveel je je nooit tijdens deze winter.

Liever een winterboek over geschiedenis?

Ben je meer van de prachtige verhalen dan van puzzelen? Dan is de winterspecial National Geographic Piraten echt iets voor jou. Ga terug in de tijd en leer alles over de piraterij. De mooie verhalen worden ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Deze special van National Geographic is zeker een aanrader als je een liefhebber van geschiedenis bent.

Winterspecial voor kinderen

Ook voor de kleine lezers heeft My Magazines een passende winterspecial. Het Quest Junior Winterboek staat vol met allemaal feitjes en weetjes die je vast nog niet wist! Lees alles over bijvoorbeeld verschillende beroepen. Want wat doet de ijscoman in de winter? Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer vragen in het Quest Junior Winterboek!

Bestel jouw favoriete winterspecial bij My Magazines

Naast deze titels biedt My Magazines nog veel meer specials aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de speciale uitgaves van Runner’s WorldJan en Elle. My Magazines heeft voor iedereen een passend tijdschrift waar je de aankomende winter goed mee door kunt komen!

Bij ons vind je de mooiste winter specials op één plek

Personal