Winter specials

Winter specials

De mooiste winter specials

Op zoek naar een leuk tijdschrift voor tijdens de koude winterdagen? My Magazines heeft een uitgebreid assortiment aan tijdschriften die speciaal voor de winter uitgebracht zijn. Duik lekker op de bank onder een dekentje met een van onze winterspecials!

Winter specials

JAN Winterboek 2023

JAN Winterboek 2023
7,75

Quote 500 2023

22,50

Quest Junior Winterboek 2023

Quest Junior Winterboek 2023
7,99

JAN Living 4-2023

7,75

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

8,25

Quest Vraag & Antwoord special 2023

7,75

National Geographic Special: 100 Beste foto's

9,99

Het leven van Jezus door kunstenaarsogen

9,99

Ons aanbod aan winter specials

Voor iedereen een puzzeltijdschrift

Het brede assortiment aan winterspecials maakt dat er voor iedereen wel een leuk tijdschrift te vinden is. Hou je bijvoorbeeld van puzzelen? Puzzel heel de winter door met de Quest Puzzelmix. Met veel verschillende soorten puzzels en quizzen verveel je je nooit tijdens deze winter.

Liever een winterboek over geschiedenis?

Ben je meer van de prachtige verhalen dan van puzzelen? Dan is de winterspecial National Geographic Piraten echt iets voor jou. Ga terug in de tijd en leer alles over de piraterij. De mooie verhalen worden ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Deze special van National Geographic is zeker een aanrader als je een liefhebber van geschiedenis bent.

Winterspecial voor kinderen

Ook voor de kleine lezers heeft My Magazines een passende winterspecial. Het Quest Junior Winterboek staat vol met allemaal feitjes en weetjes die je vast nog niet wist! Lees alles over bijvoorbeeld verschillende beroepen. Want wat doet de ijscoman in de winter? Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer vragen in het Quest Junior Winterboek!

Bestel jouw favoriete winterspecial bij My Magazines

Naast deze titels biedt My Magazines nog veel meer specials aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de speciale uitgaves van Runner’s WorldJan en Elle. My Magazines heeft voor iedereen een passend tijdschrift waar je de aankomende winter goed mee door kunt komen!

Bij ons vind je de mooiste winter specials op één plek

Personal