Quote abonnementen

Denk groot, lees Quote

Neem een abonnement op Quote

Heeft u interesse in een Quote abonnement? Neem een kijkje in onze shop voor de verschillende opties, zoals een Quote abonnement met korting of een tof cadeau. We hebben altijd een mooie aanbieding voor u klaarstaan.

7x
Quote

21% korting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 76,16
€ 59,99

Of liever meer korting?

14x
Quote
€ 99,99
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar

14x
Quote

34% korting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 152,32
€ 99,99

Of liever meer korting?

21x
Quote
€ 134,99
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar

21x
Quote

41% korting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 228,48
€ 134,99

Quote Woonspecial

Bestel de Woonspecial van Quote nu online, zonder verzendkosten.

U denkt alles over interieur en wonen wel zo’n beetje te hebben gezien en gelezen? Dan moet u de Woonspecial van Quote zeker lezen. Want in deze nieuwe special van zakenblad Quote leest u de mooiste verhalen over ultiem woongenot. Van de mooiste landgoederen en de manier waarop die in de familie worden gehouden tot jaloersmakende wijnkelders. Daarnaast bieden we u een exclusieve inkijk bij topinterieurdesigner Piet Boon, geven we het woord aan meesterinbreker Octave 'Okkie' Durham en gaan we op pad met een sterrenmakelaar. Maar we inspireren u ook met ambachtslieden die vroeger iets heel anders deden, van bijvoorbeeld van Zuidas naar zagerij. Kortom: dit bewaarnummer is onmisbaar voor iedereen die graag zijn blik op de wereld verruimt.

Ontdek de special

Quote 500

Wist u dat ruim de helft van deze 500 rijkste Nederlanders met lege handen is begonnen?

Nu zijn ze allemaal goed voor minstens € 95 miljoen. Benieuwd hoe ze dat voor elkaar kregen? En wat de impact van Covid-19 is op hun vermogen? U leest het in de nieuwe Quote 500, rijkelijk gevuld met ondernemersavonturen.

Bestel nu de Quote 500 van 2020 zonder verzendkosten.

Ontdek de special

Meer informatie over je abonnement

Hoe vaak per jaar verschijnt Quote?

Neemt u een abonnement op Quote, dan heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een Quote jaarabonnement (14x Quote), een half jaar (7x Quote) of een abonnement voor anderhalf jaar (21x Quote).

Als abonnee heeft u veel voordelen. Zo krijgt u bij een Quote jaarabonnement ook de Quote 500 thuis. Ook maken we elk jaar een bijzondere special, die u met een jaarabonnement gegarandeerd ontvangt. Daarnaast kunt u Quote magazine gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl, leest u de nieuwste editie al voordat deze in de winkel ligt én ontvangt u 50% korting op een tweede (regulier) abonnement bij uitgeverij Hearst.

Voor welke doelgroep is Quote geschikt?

Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Quote wordt gelezen door ambitieuze en succesvolle mannen en vrouwen tussen de 25 en 65 jaar. Lezers zijn ondernemers of ondernemend. Quote maakt (jongens)dromen waar, stimuleert ondernemerschap en brengt mensen uit de zakenwereld met elkaar in contact. Niet voor niets luidt het motto ‘Denk groot, lees Quote’.

Quote kopen

Quote magazine kopen? Dat doet u gemakkelijk en snel via onze online shop: QUOTENET.NL/SHOP. Zo bestelt u elke editie zonder verzendkosten online. Of u kunt Quote magazine kopen in de winkel.

Quote: prijs

De prijs van een Quote tijdschrift? Een normale Quote-editie kost € 9,99 .De prijs van een Quote 500 is €20,00 en elk jaar brengen we ook een special uit met een prijs van €12,50.

Quote abonnement opzeggen

Uw Quote abonnement opzeggen? Om een abonnement op te zeggen of te wijzigen, kunt u direct contact opnemen met uitgeverij Hearst. Voor het opzeggen van uw abonnement kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 085-8882943 of mailen naar klantenservice@hearst.nl.

Voor het opzeggen van uw abonnement vragen wij u om uw naam en adresgegevens en abonnementsnummer te vermelden. Uw abonnementsnummer vindt u op de factuur/acceptgiro en het adresetiket van het tijdschrift. Bij het opzeggen van uw abonnement vragen wij u rekening te houden met een opzegtermijn van 1 maand.

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.