Quote abonnementen

Denk groot, lees Quote

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.

Neem een abonnement op Quote

Wilt u op de hoogte blijven van de zakenwereld? Bent u geïnteresseerd in alles wat met geld, zaken, carrière en het leven aan de top te maken heeft? Zoek niet verder. Quote is het zakenblad voor mensen met ambitie, voor iedereen met een interesse in ondernemen, brengt Quote maandelijks een nieuwe editie uit. Vol met eerlijke portretten, inspirerende interviews en diepgravende onderzoeksjournalistiek houdt Quote u op de hoogte van de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven.

Heeft u interesse in een Quote abonnement? Dan bent u bij MyMagazines aan het juiste adres. Naast verschillende aanbiedingen voor abonnementen op Quote heeft MyMagazines ook losse edities in het assortiment. Quote verschijnt 14x per jaar waarvan 12 reguliere edities en 2 specials (waaronder de Quote 500). Na de actieperiode zijn de abonnementen eenvoudig opzegbaar.

€ 188,50 € 99,00

In 2022 staat de Quote 500 in het teken van 'Mijn eerste miljoen'.

Bij iedere ondernemer staat het eerste miljoen nog vers op het netvlies. Een heugelijk moment, de eerste keer euforie en een teken van zakelijk succes. Want hoewel er na dat eerste miljoen in het geval van Quote 500-leden nog vele miljoenen volgden, blijft dat eerste miljoen speciaal: welke keuzes maakten ondernemers in het begin van hun carrière, door welke brandende hoepels moesten zij springen en hoe gingen zij met tegenslagen om? Natuurlijk draait het om meer dan rijk worden alleen, in deze editie van de rijkenlijst leer je hoe je als startende ondernemer de eerste schreden zet, voor welke valkuilen je onderweg op moet passen en hoe je dat miljoen een beetje handig kunt investeren om er een veelvoud van te maken. Lessen en tips van geslaagde zakenlieden, de Quote 500 van 2022 staat er vol mee.

Ontdek de nieuwste Quote 500

Meer informatie over je abonnement

Hoe vaak per jaar verschijnt Quote?

Wanneer u een abonnement op Quote neemt, kunt u kiezen uit een abonnement voor een jaar (14x Quote), een half jaar (7x Quote) of een abonnement voor anderhalf jaar (21x Quote).

Als abonnee geniet u van veel voordelen. Zo ontvangt u bij een Quote jaarabonnement ook de Quote 500 thuis. Ook brengt Quote jaarlijks een special met een wisselend thema uit, die u met een jaarabonnement gegarandeerd ontvangt. Daarnaast kunt u alles edities van Quote ook gratis digitaal lezen en ontvangt u de nieuwste editie al voordat deze in de winkel ligt!

Hoeveel kost een los nummer van Quote in de winkel?

Wanneeru Quote los in de winkel koopt, loopt u de korting via MyMagazines mis. Hoe meer tijdschriften er in uw abonnement zitten, hoe hoger de korting is. Zo ontvangt u tot 47% korting op uw tijdschriften!

Voor welke doelgroep is Quote geschikt?

Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Quote wordt gelezen door mensen met ambitie. Lezers zijn ondernemers of ondernemend.

Een abonnement op Quote is ook een inspirerend cadeau voor mensen die dromen van ondernemen.

Quote maakt dromen waar, stimuleert ondernemerschap en brengt mensen uit de zakenwereld met elkaar in contact. Niet voor niets luidt het motto ‘Denk groot, lees Quote’