Quote abonnementen

Denk groot, lees Quote

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.

Neem een abonnement op Quote

Wil je op de hoogte blijven van het bedrijfsleven in ons land? Ben je geïnteresseerd in alles wat met geld, zaken, carrière en het leven te maken heeft? Dan zijn de magazines van Quote echt iets voor jou. Speciaal voor iedereen tussen de 25 en 65 die van ondernemen houdt, brengt Quote iedere maand een nieuw blad uit. Vol met eerlijke portretten, unieke interviews en belangrijke onderzoeksjournalistiek houdt Quote je op de hoogte van alles wat er gebeurt.

Heb je interesse in een Quote abonnement? Dan ben je bij MyMagazines aan het juiste adres. Naast verschillende abonnementen op de Quote hebben wij ook de Quote specials in ons assortiment. Ontdek het nu! Quote verschijnt 14x per jaar. Waarvan 12 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

€ 188,50 € 99,00

In 2022 staat de Quote 500 in het teken van 'Mijn eerste miljoen'.

Bij iedere ondernemer staat het eerste miljoen nog vers op het netvlies. Een heugelijk moment, de eerste keer euforie en een teken van zakelijk succes. Want hoewel er na dat eerste miljoen in het geval van Quote 500-leden nog vele miljoenen volgden, blijft dat eerste miljoen speciaal: welke keuzes maakten ondernemers in het begin van hun carrière, door welke brandende hoepels moesten zij springen en hoe gingen zij met tegenslagen om? Natuurlijk draait het om meer dan rijk worden alleen, in deze editie van de rijkenlijst leer je hoe je als startende ondernemer de eerste schreden zet, voor welke valkuilen je onderweg op moet passen en hoe je dat miljoen een beetje handig kunt investeren om er een veelvoud van te maken. Lessen en tips van geslaagde zakenlieden, de Quote 500 van 2022 staat er vol mee.

Ontdek de nieuwste Quote 500

Meer informatie over je abonnement

Hoe vaak per jaar verschijnt Quote?

Wanneer je een abonnement op Quote neemt, heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een Quote jaarabonnement (14x Quote), een half jaar (7x Quote) of een abonnement voor anderhalf jaar (21x Quote).

Als abonnee geniet je van veel voordelen. Zo krijg je bij een Quote jaarabonnement ook de Quote 500 thuis. Ook maken we elk jaar een bijzondere special, die je met een jaarabonnement gegarandeerd ontvangt. Daarnaast kun je Quote magazine gratis digitaal lezen en lees je de nieuwste editie al voordat deze in de winkel ligt!

Hoeveel kost een los nummer van Quote in de winkel?

Wanneer je de Quote los in de winkel koopt, geniet je niet van de korting die MyMagazines je aanbiedt. Hoe meer tijdschriften er in je abonnement zitten, hoe hoger de korting is. Zo ontvang je zelfs tot 47% korting op je tijdschriften!

Voor welke doelgroep is Quote geschikt?

Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Quote wordt gelezen door ambitieuze en succesvolle mannen en vrouwen tussen de 25 en 65 jaar. Lezers zijn ondernemers of ondernemend.

Een abonnement op de Quote is ook gaaf om cadeau te doen. Ken jij iemand die ondernemer is of droomt van een eigen onderneming? Geef diegene eens de kans om zich te verdiepen in de wereld van ondernemen met een abonnement op Quote.

Quote maakt dromen waar, stimuleert ondernemerschap en brengt mensen uit de zakenwereld met elkaar in contact. Niet voor niets luidt het motto ‘Denk groot, lees Quote’