Quote abonnementen

Denk groot, lees Quote

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.

Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top.

Neem een abonnement op Quote

Wilt u op de hoogte blijven van de zakenwereld? Bent u geïnteresseerd in alles wat met geld, zaken, carrière en het leven aan de top te maken heeft? Zoek niet verder. Quote is het zakenblad voor mensen met ambitie, voor iedereen met een interesse in ondernemen, brengt Quote maandelijks een nieuwe editie uit. Vol met eerlijke portretten, inspirerende interviews en diepgravende onderzoeksjournalistiek houdt Quote u op de hoogte van de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven.

Heeft u interesse in een Quote abonnement? Dan bent u bij MyMagazines aan het juiste adres. Naast verschillende aanbiedingen voor abonnementen op Quote heeft MyMagazines ook losse edities in het assortiment. Quote verschijnt 14x per jaar waarvan 12 reguliere edities en 2 specials (waaronder de Quote 500). Na de actieperiode zijn de abonnementen eenvoudig opzegbaar.

187,00 99,99

De nieuwste Quote 500 is nu verkrijgbaar!

De 27ste editie van de Quote 500 is een historische. Want het overzicht van de 500 rijkste Nederlanders bevat dit jaar meerdere nieuwe records.

Ondanks een aantal drama’s op de beurs, een torenhoge inflatie, de wankele vastgoedmarkt, de haperende economie en alle geopolitieke spanningen, zijn de rijksten van ons land weer rijker geworden. Het totale vermogen van de 500 rijkste Nederlanders plust met 4,7% tot bijna € 241 miljard. Een record.

Ontdek de nieuwste Quote 500

Meer informatie over je abonnement

Hoe vaak per jaar verschijnt Quote?

Wanneer u een abonnement op Quote neemt, kunt u kiezen uit een abonnement voor een jaar (14x Quote), een half jaar (7x Quote) of een abonnement voor twee jaar (28x Quote).

Als abonnee geniet u van veel voordelen. Zo ontvangt u bij een Quote jaarabonnement ook de Quote 500 thuis. Ook brengt Quote jaarlijks een special met een wisselend thema uit, die u met een jaarabonnement gegarandeerd ontvangt. Daarnaast kunt u alles edities van Quote ook gratis digitaal lezen en ontvangt u de nieuwste editie al voordat deze in de winkel ligt!

Hoeveel kost een los nummer van Quote in de winkel?

Wanneer u Quote los in de winkel koopt, loopt u de korting via MyMagazines mis. Hoe meer tijdschriften er in uw abonnement zitten, hoe hoger de korting is. Zo ontvangt u tot 57% korting op uw tijdschriften!

Voor welke doelgroep is Quote geschikt?

Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Quote wordt gelezen door mensen met ambitie. Lezers zijn ondernemers of ondernemend.

Een abonnement op Quote is ook een inspirerend cadeau voor mensen die dromen van ondernemen.

Quote maakt dromen waar, stimuleert ondernemerschap en brengt mensen uit de zakenwereld met elkaar in contact. Niet voor niets luidt het motto ‘Denk groot, lees Quote’