Een tijdschrift als cadeau of relatiegeschenk?

Een tijdschrift als cadeau of relatiegeschenk?

Bent u op zoek naar een geweldig cadeau of relatiegeschenk? Ontdek nu onze uitgebreide selectie in grote aantallen beschikbaar! Dat betekent dat u nu uw favoriete tijdschrift ook kunt bestellen in voordelige bulk orders. Verras uw medewerkers, relaties of partners met een pakket gevuld met magazines over sport, wetenschap of beauty.

Nadert het jubileum van uw bedrijf? Bent u op zoek naar een leuk welkomstcadeau voor nieuwe relaties? Of wil u uw werknemers verrassen met een uniek en origineel kerstpakket? Dan is een bladpakket een briljant idee. MyMagazines biedt een breed scala aan tijdschriften, zodat er voor iedereen een geschikt magazine te vinden is. Bovendien hebben we diverse voorbeeldpakketten samengesteld ter inspiratie. Het perfecte geschenk!

Bestel losse edities en specials in grote aantallen

Wilt u graag een groot aantal exemplaren van een tijdschrift of special bestellen voor klanten of personeel? Het is alleen mogelijk om een grote stapel tijdschriften te bestellen voor toekomstige edities. De voorraad van reeds uitgebrachte tijdschriften is beperkt. Heeft u meer dan 50 exemplaren nodig? Dan kunt u een verzoek indienen via het aanvraagformulier.

Wij kunnen een maatwerkpakket samenstellen indien gewenst, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een tijdschriftenpakket samen te stellen.

Bestel cadeau-abonnementen en e-courses

Naast het zakelijk bestellen van losse tijdschriften, is het tevens mogelijk om een abonnement cadeau te geven. Hierbij geeft u een abonnement van minimaal 3 nummers cadeau. Klanten, werknemers of relaties kunnen dan zelf de tijdschriften kiezen uit de door jou geselecteerde titels die ze willen ontvangen. Deze bestelling kan geplaatst worden vanaf 50 stuks.

Ook is het mogelijk uw klanten of personeel toegang tot een van onze online cursussen te geven. Breng uw relatie of personeel in beweging met een van onze online cursussen van Runner’s World, Bicycling en Women’s Health. Of geeft u liever een cursus op basis van de wetenschap van Quest? Een combinatie van de online cursussen is ook mogelijk, al vanaf 20 stuks kunt u contact opnemen met cursus@hearst.nl.

Interesse?

Indien je meer dan 50 tijdschriften of cadeau-abonnementen wilt bestellen, dien dan uw verzoek in via het aanvraagformulier. Binnen 1 á 2 werkdagen nemen wij contact met u op.

Voorbeeldpakketten

Ontdek ons uitgebreide assortiment van tijdschriften in grote aantallen en vind het perfecte blad voor uw klanten of personeel. Onderstaande voorbeeldpakketten bieden een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerend magazine. Of laat uw fantasie de vrije loop en stel zelf een pakket op maat samen voor uw bedrijf.

Pakket 1: Vrouwen in de spotlights

Dompel jezelf onder in de wereld van beauty, lifestyle, mode en reizen met deze populaire tijdschriften voor dames. De prachtige fotoreportages en boeiende interviews maken deze magazines een absolute must-have voor elke vrouw. Ontdek het perfecte tijdschriftenpakket met toppers als JAN, ELLE en Harpers' Bazaar en laat je inspireren.

Pakket 2: Speciaal voor mannen

Dit aantrekkelijke pakket is speciaal samengesteld voor mannen die van tijdschriften houden. Het bevat een selectie van populaire bladen, waaronder Quest, Quote en National Geographic. Deze tijdschriften zijn gegarandeerd een bron van plezier voor mannen. Ze bieden uitgebreide artikelen over wetenschap, onderzoek en reizen. Als u dat wenst, kunnen we ook een sporttijdschrift aan het assortiment toevoegen, om ervoor te zorgen dat u een gevarieerd aanbod heeft van interessante tijdschriften in grote aantallen.

Pakket 3: Sportief pakket

Wilt u een geschenk geven aan gepassioneerde sportfanaten? Dan is het sportmagazinepakket een uitstekende keuze. Deze tijdschriften zitten boordevol inspirerende verhalen, voedingschema's en plannen om uw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Het sportmagazinepakket bestaat uit de tijdschriften Women’s Health, Men’s Health, Runner’s World en Bicycling. Ontdek nu deze geweldige bronnen van informatie en motivatie in dit sportieve bladpakket.

Pakket 4: Tijdschriften en quizzen

Bent u op zoek naar een feestelijk pakket boordevol tijdschriften, spellen en plezier? Overweeg dan zeker ons pakket met een magazine en een pubquiz. Met de pubquiz (voor thuis) ontdekt u zonder twijfel wie er de meeste feitenkennis in huis heeft. Het belooft een geweldige avond te worden vol entertainment. Combineer de Quest pubquiz bijvoorbeeld met de populaire Quest-tijdschriften of de Bicycling Pubquiz met Bicycling voor een ultieme ervaring. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan tijdschriften en quizzen, en bestel uw ideale pakket voor de feestdagen of als relatiegeschenk.

Scheurkalenders

Op zoek naar een geweldig cadeau voor de feestdagen? Scheurkalenders bieden een unieke optie om elke dag iets nieuws te ontdekken. Blaadje voor blaadje af te scheuren en elke dag een verrassing te onthullen. U kunt kiezen uit de Quest en National Geographic scheurkalenders.

Wilt u graag een speciaal samengesteld kerstpakket waarin tijdschriften, pubquizzen, scheurkalenders en specials gecombineerd worden? Dat is absoluut mogelijk! Op aanvraag kunnen we een kerstpakket op maat voor u samenstellen. Geef het perfecte tijdschriftenpakket cadeau! Wacht niet langer en dien uw verzoek in via het aanvraagformulier. Ontdek de veelzijdigheid van onze scheurkalenders en tijdschriften.