National Geographic Historia abonnement

Reis door de tijd met National Geographic Historia

Lees prachtige verhalen over de verworvenheden, successen, tegenslagen en de strijd van onze voorouders.

Lees prachtige verhalen over de verworvenheden, successen, tegenslagen en de strijd van onze voorouders.

Neem een abonnement op National Geographic Historia

National Geographic Historia brengt de mooiste verhalen uit de wereldgeschiedenis tot leven. Het tijdschrift staat vol boeiende verhalen en leert de lezer alles over het leven van onze voorouders: hun verworvenheden en successen, hun strijd en tegenslagen, politieke schermutselingen, maar ook culturele ontwikkelingen, kunst, wetenschap en het dagelijks leven krijgen de aandacht. Op basis van de verhalen van experts en talrijk, schitterend beeldmateriaal kan de lezer belangrijke gebeurtenissen herbeleven, exotische plekken verkennen en bijzondere mensen ontmoeten. De lezer wordt meegevoerd langs de vroege beschavingen in de klassieke oudheid, tot de middeleeuwen via de renaissance naar de moderne tijd. National Geographic Historia verschijnt 6x per jaar. Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

76,41 49,99

Meer informatie over je National Geographic Historia abonnement

Voor welke doelgroep is National Geographic Historia geschikt?

National Geographic-lezers hebben een grote interesse in geschiedenis. En veel mensen, van jong tot oud, vinden het nog altijd heerlijk om in een papieren magazine te lezen en bladeren. De meeste lezers van National Geographic Historia zijn mannelijk, hoogopgeleid en hebben al een flinke dosis levenservaring. De gemeenschappelijke deler is dat ze zich via verhalen van National Geographic Historia willen verwonderen over de leefwereld van de mensen die in andere tijden hebben geleefd.

Hoe vaak verschijnt National Geographic Historia?

Het magazine verschijnt zes keer per jaar en valt op de eerste dinsdag van de maand op de mat. Daarnaast brengt National Geographic 2 specials per jaar uit die regelmatig dieper ingaan op een van de geschiedenis thema’s. Ook verschijnt er jaarlijks een National Geographic Collection, unieke verzamelwerken over de klassieke oudheid.

Waarom een abonnement op National Geographic Historia afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang National Geographic Historia altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting!

Het tijdschrift staat vol boeiende verhalen en leert de lezer alles over het leven van onze voorouders