Elle Decoration abonnement

ELLE Decoration, dé toonaangevende titel op het gebied van interieur en design

ELLE Decoration is ’s werelds meest verkochte luxe, oogstrelende en moderne interieurmagazine.

ELLE Decoration is ’s werelds meest verkochte luxe, oogstrelende en moderne interieurmagazine.

Neem een abonnement op Elle Decoration

ELLE Decoration is ’s werelds meest verkochte luxe, oogstrelende en moderne interieur magazine. Ook in Nederland brengt het team je up-to-date. Zij delen alle relevante content met jou en informeren en inspireren met prachtige foto’s en interessante teksten. ELLE Decoration verschijnt 8x per jaar, waarvan 6 reguliere edities en 2 specials. Het abonnement is na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

82,96 59,99

Meer informatie over je ELLE Decoration abonnement

Elke editie komen de redactionele pijlers Interieur, Design, Trends en Achtergrond aan bod.
Je leest onder andere wat de nieuwste trends zijn die de komende tijd het beeld gaan bepalen en wie de coolste designers zijn die baanbrekend werk maken. Maar is er in elk nummer uiteraard ook aandacht voor stijlvolle interieurs en mooie binnenkijkers. Daarnaast lichten we nieuwe materialen toe en brengen we je interviews met experts en designers. Je ontdekt onze favoriete interieur hotspots, en dankzij de landendossiers leer je de meest trendy plekken in landen over de gehele wereld kennen voor getaways en meer!

Voor welke doelgroep is ELLE Decoration geschikt?

ELLE Decoration is dé titel voor designliefhebbers met een passie voor interieur en staat al dertig jaar voor ultiem woonplezier en vooruitstrevend design. Onze lezers zijn grotendeels werkzaam als architect, interieur designer, stylist of in een ander ambachtelijk beroep. Maar we zijn er ook voor de interieurfanaat die ervan houdt om de laatste trends te volgen op het gebied van interieur en wonen.

Hoe vaak verschijnt ELLE Decoration?

ELLE Decoration valt één keer per twee maanden op jouw deurmat. Naast de ELLE Decoration edities die uit hun voegen barsten van knap interieur en mooi design, ontvang je ook de stijlvolle 76 pagina’s tellende Keuken- en Badkamer magazine bijlage (geheel in het thema keukens en badkamers!) en de luxe dubbeldikke ELLE Decoration BUITEN special. In deze prachtige uitgave is de hoofdrol voor buitenhuizen in binnen- en buitenland. De mooiste villa’s, tofste cabins en fraaiste zomerverblijven worden bijeengebracht. Een bookazine om bij weg te dromen! Als kers op de taart krijg je ook ELLE à Table thuisgestuurd - hét onmisbare culinair bookazine om je door de feestdagen te gidsen.

Waarom een abonnement op ELLE Decoration afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang ELLE Decoration altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting! 

ELLE Decoration is dé titel voor designliefhebbers