Ondernemen

Ondernemen

Magazines voor ondernemers

Quote is het tijdschrift over de stand van zaken in het Nederlands bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top. Blijf up-to-date met het laatste ondernemersnieuws en bestel Quote los of abonneer je direct!

De slimste tips in geldzaken

MyMagazines biedt jou met Quote de kans om geïnspireerd te worden. Dit tijdschrift schrijft over de wereld van het grote geld. Voor mensen die daar inzitten, maar vooral ook voor hen die er naar streven. De combinatie van onderzoeksjournalistiek, eerlijke portretten en spetterende reportages, maakt Quote al drie decennia uniek.

Ondernemen tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

Quote 500 2023

22,50

Quote editie 5 2024

12,50

Quote Special 2023

13,50

De nieuwste Quote 500 is nu verkrijgbaar!

De 27ste editie van de Quote 500 is een historische. Want het overzicht van de 500 rijkste Nederlanders bevat dit jaar meerdere nieuwe records.

Ondanks een aantal drama’s op de beurs, een torenhoge inflatie, de wankele vastgoedmarkt, de haperende economie en alle geopolitieke spanningen, zijn de rijksten van ons land weer rijker geworden. Het totale vermogen van de 500 rijkste Nederlanders plust met 4,7% tot bijna € 241 miljard. Een record.

Bestel direct

Quote Woonspecial

Bestel de Woonspecial van Quote nu online

U denkt alles over interieur en wonen wel zo’n beetje te hebben gezien en gelezen? Dan moet u de Woonspecial van Quote zeker lezen. Want in deze nieuwe special van zakenblad Quote leest u de mooiste verhalen over ultiem woongenot.

Ontdek de special

Tijdschriften voor de ondernemer

Bestel los of neem een abonnement om je financiële zaken op orde te houden! Ook interesse in een van onze andere categorieën? MyMagazines heeft ook magazines over wetenschap, sport en nog veel meer!

De combinatie van onderzoeksjournalistiek, eerlijke portretten en spetterende reportages.