Reizen en Cultuur

Reizen en Cultuur

Op zoek naar het mooiste reis- of cultuurmagazine?

My Magazines heeft een mooie verzameling aan reis en cultuur tijdschriften. Lees alles over kunst, geschiedenis, geloof, toerisme en onderwijs. Deze leerzame magazines zijn voor jong en oud. Bestel de tijdschriften los of sluit een abonnement met korting af.

Cultuur tijdschriften speciaal voor jou!

Dompel weg in de tijdschriften over cultuur. Lees prachtige verhalen over de verschillende historische tijdperken in de National Geographic Historia. Of lees je liever artikelen over wetenschap en de natuur? Dan is National Geographic magazine meer iets voor jou! Met interessante stukken over de ruimte, dieren en indrukwekkende fotografie is er voor ieder wat wils.

Cultuur- en reistijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

National Geographic Special: Wereldbestemmingen 2024

9,99

National Geographic Magazine editie 6 2024

6,99

National Geographic Traveler editie 3 2024

7,99

National Geographic Historia editie 3 2024

8,49

NG Traveler special 1: De Alpen Zomer 2024

9,99

National Geographic special: Atlas van de Bijbelse wereld

Ga mee op ontdekkingstocht!

Ontdek de achtergronden van de Bijbelse verhalen en de tochten door Het Heilige Land.

Geen enkel ander boek heeft meer invloed gehad op de ontwikkeling van de westerse cultuur dan de Bijbel. Daarnaast is de Bijbel ook een fantastisch geografisch naslagwerk. Deze National Geographic special bevat verhalen over de mensen die leefden in het Heilige Land, hun geschiedenis en hun dorpen en steden.

Ontdek de special

National Geographic special: Piraten

Duik in de geschiedenis van de piraterij.

Vaar mee langs scheepswrakken en buitgemaakte schatten!

Piraterij bestaat al zo lang als de wereldzeeën worden bevaren. Al in de 14de eeuw v.C. trokken de eerste piraten rovend over de Middellandse Zee. Deze speciale uitgave laat u kennismaken met beruchte zeerovers van weleer. Sommige kapers werkten in overheidsdienst of werden legendarische volkshelden, andere leefden van terreur en slavenhandel.

Ontdek de special

Tijdschriften speciaal voor jou!

Ontdek de beste reis- en cultuurtijdschriften 

Wil je van alles leren over de planeet? Lees over allerlei prachtige plekken op de wereld in de magazines van National Geographic. Laat je meenemen naar de mooiste nationale en internationale natuurgebieden. Het tijdschrift is geschreven voor echte nieuwsgierige mensen die alles willen weten.

Van wereldreizen tot piraterij

In de magazines over reizen en cultuur wordt er uitgebreid stilgestaan bij veel interessante onderwerpen. Wil je graag alles lezen over geschiedenis van bijvoorbeeld wereldreizigers? Lees dan eens National Geographic Historia. In dit tijdschrift worden er veel interessante onderwerpen behandeld die alles te maken hebben met reizen en cultuur van vroeger. Wil je liever meer leren over reizen? Bekijk dan eens National Geographic Traveler. Traveler wil graag de ontdekkingsreiziger in iedereen inspireren. Hét travel magazine voor mensen die de de mooiste plekken op aarde willen ontdekken!

Onze reis- en cultuurtijdschriften overzicht:

Naast bladen over reizen en cultuur, heeft My Magazines ook veel bladen over bijvoorbeeld wetenschap. Bestel de tijdschriften altijd met korting op My Magazines.

MyMagazines heeft een mooie verzameling aan reis en cultuur tijdschriften