Harper's Bazaar abonnement

Harper's Bazaar richt zich op de ambitieuze vrouw

Harper’s Bazaar is hét tijdschrift voor vrouwen die durven te dromen.

Harper’s Bazaar is hét tijdschrift voor vrouwen die durven te dromen.

Neem een abonnement op Harper's Bazaar

Harper’s Bazaar verreikt jou met intelligente inzichtenvoor de vrouw van nu. Niet alleen op het gebied van stijl, maar ook op het gebied van beauty, cultuur en carrière. We zijn trots op ons iconische en artistieke erfgoed, maar vinden het belangrijk om de constant veranderende maatschappij te weerspiegelen en onszelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Harper's Bazaar verschijnt 8x per jaar. Waarvan 6 reguliere edities en 2 special. Na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

68,96 39,99

Meer informatie over je Harper's Bazaar abonnement

Voor welke doelgroep is Harper’s Bazaar?

Harper's Bazaar richt zich op de ambitieuze vrouw, die uit haar leven en carrière haalt wat erin zit en er daarnaast graag goed uitziet. Ze kan dertig, veertig of vijftig zijn, maar is in feite leeftijdsloos. Haar stijl is dan ook tijdloos, ze combineert high-end mode met verrassende, nieuwe merken, ze is elegant en origineel. 

De Bazaar-vrouw laat zich niet beperken, maar weet wat ze wil. Ze beïnvloedt van nature de mensen om haar heen en heeft de koopkracht om belangrijke momenten in het leven te vieren met luxeproducten die ze kan waarderen. Ze ziet Harper's Bazaar als haar meest betrouwbare bron, die haar voorziet van zorgvuldig samengestelde inhoud.

Hoe vaak verschijnt Harper’s Bazaar?

Met veel liefde voor mode en grote waardering voor ambachtelijkheid, entertainen, informeren en inspireren we jou via de zes printedities, maar ook via  (hybride) evenementen, in podcasts, door masterclasses en via onze online kanalen. 

Waarom een abonnement op Harper’s Bazaar afsluiten via MyMagazines?

Wil je geen editie missen? Word dan nu abonnee en geniet van vele voordelen. Zo bespaar je niet alleen op de winkelprijs, maar krijg je ook nog eens gratis toegang tot alle digitale edities en je ontvangt je favoriete magazine gratis bij je thuis nog voordat deze in de winkel ligt. Ten slotte is je abonnement snel en makkelijk op te zeggen of te verlengen.

Ze is elegant en origineel