Jan abonnement

JAN, dé glossy die je raakt

Neem een abonnement op Jan

JAN is hét authentieke, Nederlandse glossymerk dat je raakt. Met de internationale look en feel inspireert het dagelijks leuke en intelligente 30+ vrouwen met bijzondere, herkenbare en kwalitatieve interviews en prachtige fotografie. Met humor, liefde en een gezonde dosis nuchterheid is JAN een feel good glossy met alles waar je naar verlangt, maar die tegelijkertijd niet voorbijgaat aan het echte leven, met al het moois en moeilijks dat zich soms aandient. JAN is een glossy met inhoud die raakt.

€ 91,91 € 64,99

JAN Vakantieboek

Bestel nu VakantieJAN 2022

Zinnenprikkelend Zomerboek

Dolce Far Niente
Zij begon een B&B in Italië

Tarot: je nieuwe vakantievriend
Cursus kaartleggen voor meer zelfinzicht - met gratis kaarten

Gevallen vrouw
Vakantie in L.A. ‘Op dag één zat ik op een glamourfeest, op dag twee bij de eerste hulp

Schrijver Eva Posthumus de Boer:
‘Frankrijk is mijn toevluchtsoord. Het klinkt zweverig, maar hier vind ik mezelf’

Ontdek de special

JAN LIVING

Bestel nu de JAN Living voorjaar 2022

Bestel de nieuwe JAN Living! Met inspirerende binnenkijkers, fijne shoppings, een interview met kunstenaar en milieuactivist Claudy Jongstra en een kijkje in haar utopische boerderij. Verder de lekkerste recepten, trends én een geweldig groendossier met alle tips en musthaves voor jouw tuin of balkon!

Ontdek de special

Meer informatie over je JAN abonnement

Voor welke doelgroep is JAN Magazine geschikt?

JAN-vrouwen zijn energiek en intelligent. Ze combineren een gezin met een uitdagende baan en hebben een actief sociaal leven. Ze zijn maatschappelijk betrokken en staan midden in het leven. Ze weten waar ze voor staan – maar laten zich graag inspireren. Ze houden van mooie spullen, uitstapjes en vakanties met het gezin.

Hoe vaak verschijnt JAN Magazine?

JAN valt 11x per jaar op jouw deurmat. Naast de reguliere JAN ontvang je ook onze specials VakantieJAN en het Winterboek. De VakantieJAN is het zomerboek dat in geen enkele koffer mag ontbreken. Goed voor urenlang lezen, bladeren en lachen en vol mode, beauty en lifestyle. In de winter ontvang je het Winterboek. Deze fijne special zit bomvol inspiratie en fijne leesverhalen met onderwerpen die dicht bij het leven staan. Het winterboek staat in het teken van tijd voor jezelf en familie en alles wat daarbij hoort, waarbij je kunt wegdromen bij prachtige fotografie.

Waarom een abonnement op JAN Magazine afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang JAN Magazine altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting! 

JAN is hét authentieke, Nederlandse glossymerk dat je raakt