Jan abonnement

JAN, dé glossy die je raakt

Neem een abonnement op Jan

JAN is hét authentieke, Nederlandse glossymerk dat je raakt. Met de internationale look en feel inspireert het dagelijks leuke en intelligente 30+ vrouwen met bijzondere, herkenbare en kwalitatieve interviews en prachtige fotografie. Met humor, liefde en een gezonde dosis nuchterheid is JAN een feel good glossy met alles waar je naar verlangt, maar die tegelijkertijd niet voorbijgaat aan het echte leven, met al het moois en moeilijks dat zich soms aandient. JAN is een glossy met inhoud die raakt.

€ 91,91 € 64,99

JAN WINTERBOEK

Bestel nu JAN Winterboek 2021

Deze winter zullen we allemaal veel thuis zijn, maak het lekker comfortabel met het nieuwe JAN Winterboek. Hét cadeau om te geven aan je zus, de juf, die lieve vriendin of je moeder. Dit boek is hét cadeautje voor in de schoen, onder de boom of gewoon: om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Je geeft het JAN Winterboek al cadeau voor € 6,99.

Ontdek de special

JAN LIVING

Bestel nu de JAN Living najaar 2021

Met inspirerende binnenkijkers aan de Amsterdamse grachten, Utrecht en een eigenzinnig Brabants rijtjeshuis. Verder fijne shoppings, alles over glas, een interview met chefkok Karin Gaasterland en sieradenontwerper Aynur Abbott. De lekkerste recepten, trends & nog veel meer!

Ontdek de special

Meer informatie over je JAN abonnement

Voor welke doelgroep is JAN Magazine geschikt?

JAN-vrouwen zijn energiek en intelligent. Ze combineren een gezin met een uitdagende baan en hebben een actief sociaal leven. Ze zijn maatschappelijk betrokken en staan midden in het leven. Ze weten waar ze voor staan – maar laten zich graag inspireren. Ze houden van mooie spullen, uitstapjes en vakanties met het gezin.

Hoe vaak verschijnt JAN Magazine?

JAN valt 11x per jaar op jouw deurmat. Naast de reguliere JAN ontvang je ook onze specials VakantieJAN en het Winterboek. De VakantieJAN is het zomerboek dat in geen enkele koffer mag ontbreken. Goed voor urenlang lezen, bladeren en lachen en vol mode, beauty en lifestyle. In de winter ontvang je het Winterboek. Deze fijne special zit bomvol inspiratie en fijne leesverhalen met onderwerpen die dicht bij het leven staan. Het winterboek staat in het teken van tijd voor jezelf en familie en alles wat daarbij hoort, waarbij je kunt wegdromen bij prachtige fotografie.

Waarom een abonnement op JAN Magazine afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang JAN Magazine altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting! 

JAN is hét authentieke, Nederlandse glossymerk dat je raakt