Cosmopolitan abonnement

All you need to KNOW!

Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to know!

Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to know!

Neem een abonnement op Cosmopolitan

Cosmopolitan is als de bank van je beste vriendin. Waar je neerploft na een intense dag op werk, waar je úren series bingt, waar je wijntjes drinkt en praat over serieuze zaken, waar je filosofeert over astrologie, waar je beauty- en modetips uitwisselt, waar je de slappe lacht hebt, waar je uithuilt als je relatie over is. Dé plek waar je jezelf mag zijn, die vertrouwd voelt en waar je helemaal kunt relaxen. De plek waar je de tijd soms vergeet en waar je altijd vertrekt met het gevoel dat je de wereld aankunt.

Cosmopolitan verschijnt 7x per jaar. Waarvan 6 reguliere edities en 1 special. Na de actieperiode gemakkelijk opzegbaar.

41,72 27,99

Meer informatie over je Cosmopolitan abonnement

Voor welke doelgroep is Cosmopolitan geschikt?

De Cosmopolitan lezers zijn op zoek om hun leven op een zo leuk mogelijke manier te verrijken en invulling te geven. Ze bevinden zich op een cruciaal punt in hun leven. Wat willen ze uit het leven halen en welk pad gaan ze bewandelen? Cosmopolitan speelt hierop in en gidst de lezer naar een zo gelukkig mogelijk leven dat haar op dat moment past.

Cosmopolitan is er voor vrouwen tussen de 18 en 35 jaar die alles willen weten op het gebied van liefde, relaties, seks, beauty, gezondheid en uitgaan. De glossy is de perfecte mix tussen inspiratie en motivatie.

Hoe vaak verschijnt Cosmopolitan?

Eén keer per twee maanden valt er een gloednieuwe, bomvolle Cosmopolitan bij jou op de deurmat, nog voordat hij in de winkel ligt. Elke editie van Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to know.

Welke Cosmopolitan abonnementen zijn er?

Je kunt zelf kiezen welk abonnement je af wilt sluiten. Zo hebben we een klein abonnement waarbij je 3x de Cosmopolitan op de deurmat vindt. Het meest gekozen abonnement bevat 7 tijdschriften die je maandelijks ontvangt. Ben je een echte fan en houd je van veel voordeel? Dan is het abonnement met 14 magazines echt iets voor jou!

Hoeveel kost een tijdschrift van Cosmopolitan in de winkel?

In de winkel zijn de tijdschriften van Cosmopolitan duurder dan bij MyMagazines. Dat komt door het abonnementsvoordeel dat je krijgt bij het afsluiten van een abonnement. Wanneer je een abonnement van 14 tijdschriften kiest, ontvang je 31% korting.

Waarom je een abonnement op Cosmopolitan moet afsluiten via MyMagazines

Met een abonnement op Cosmopolitan mis je nooit meer een uitgave en ontvang je elke editie als eerste in huis, zonder verzendkosten en met een mooie korting. Als onderdeel van de Cosmo Community profiteer je van exclusieve aanbiedingen, acties en kortingen en bespaar je op de winkelprijs.

Cosmopolitan, your guide to beauty, love & life