Cosmopolitan abonnement

All you need to KNOW!

Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to know!

Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to know!

Neem een abonnement op Cosmopolitan

Cosmopolitan is als de bank van je beste vriendin. Waar je neerploft na een intense dag op werk, waar je úren series bingt, waar je wijntjes drinkt en praat over serieuze zaken, waar je filosofeert over astrologie, waar je beauty- en mode tips uitwisselt, waar je de slappe lach hebt, waar je uithuilt als je relatie over is. Dé plek waar je jezelf mag zijn, die vertrouwd voelt en waar je helemaal kunt relaxen, de plek waar je de tijd soms vergeet en waar je altijd vertrekt met het gevoel dat je de wereld aankunt.

€ 39,99 € 27,50

Cosmopolitan

Zomerboek 2022

Here comes the sun… én de 2022-editie van Cosmo’s zomerboek! Hierin vertellen vijf bekende Nederlanders hun juicy summer stories, ontdek je wat jouw huidtype is + welke SPF daarbij past en deelt Team Cosmo haar favoriete tips voor deze zomer. Zin in een spannend verzetje? We’ve got you covered met zes zwoele seksverhalen. Toe aan iets heftigers? Dan hebben we ook een paar shocking reallife stories voor je in petto. Verder: leuke quizjes, kleurplaten, de lekkerste zomerparfums, high-summer fashion en nog veel meer leesvoer om de hete dagen door te komen.

Ontdek de special

Meer informatie over je Cosmopolitan abonnement

Voor welke doelgroep is Cosmopolitan geschikt?

De Cosmopolitan lezers zijn op zoek om hun leven op een zo leuk mogelijke manier te verrijken en invulling te geven. Ze bevinden zich op een cruciaal punt in hun leven. Wat willen ze uit het leven halen en welk pad gaan ze bewandelen? Cosmopolitan speelt hierop in en gidst de lezer naar een zo gelukkig mogelijk leven dat haar op dat moment past.

Hoe vaak verschijnt Cosmopolitan?

Eén keer per twee maanden valt er een gloednieuwe, bomvolle Cosmopolitan bij jou op de deurmat, nog voordat hij in de winkel ligt. Elke editie van Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to know!

Waarom je een abonnement op Cosmopolitan moet afsluiten via MyMagazines

Met een abonnement op Cosmopolitan mis je nooit meer een uitgave en ontvang je elke editie als eerste in huis, zonder verzendkosten en met een mooie korting. Als onderdeel van de Cosmo Community profiteer je van exclusieve aanbiedingen, acties en kortingen en bespaar je op de winkelprijs.

Cosmopolitan, your guide to beauty, love & life