National Geographic losse tijdschriften

Care about the planet

Alle National Geographic tijdschriften nemen je aan de hand mee op reis. De magazines staan vol met bijzondere verhalen, adembenemende fotografie en inspirerende reportages. De verschillende magazines bestaan uit thema’s zoals de natuur, cultuur, wetenschap, geschiedenis en nog veel meer!

Alle National Geographic tijdschriften nemen je aan de hand mee op reis. De magazines staan vol met bijzondere verhalen, adembenemende fotografie en inspirerende reportages. De verschillende magazines bestaan uit thema’s zoals de natuur, cultuur, wetenschap, geschiedenis en nog veel meer!

National Geographic Magazine

Er zijn verschillende National Geographic magazines, zodat er altijd een tussen zit die perfect bij je past. Zo is er de National Geographic Junior voor de jonge ontdekkers, National Geographic Traveler voor de reislustige avonturiers, National Geographic Historia voor de echte geschiedenisliefhebbers en het opzichzelfstaande tijdschrift National Geographic Magazine.

Meer informatie over National Geographic

Los nummer National Geographic Junior

Voor de jongste ontdekkers is er het National Geographic Junior tijdschrift. Kinderen komen terecht in een wereld van leuke feitjes over wilde dieren en de woeste natuur. Ze gaan op ontdekkingstocht en leren de tofste feitjes!

Los nummer National Geographic Traveler

Ben jij een doorgewinterde reislustige explorer en geniet je van de wereld in al zijn glorie? Dan is National Geographic Traveler iets voor jou. Laat je meenemen en inspireren door persoonlijke reisverhalen, adembenemende fotografie en praktische reistips. Reis buiten de gebaande paden met National Geographic Traveler.

Los tijdschrift National Geographic Historia

National Geographic Historia zoomt in op de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit de wereldgeschiedenis en voert de lezer mee langs vroege beschavingen in de klassieke oudheid, naar de middeleeuwen en via de renaissance naar de moderne tijd. Lees en laat je verwonderen over de leefwerelden van jouw (verre) voorouders.

Los tijdschrift National Geographic Magazine

Ben jij nieuwsgierig van aard en wil je alles weten over onze planeet? Dan sluit het National Geographic Magazine perfect bij je aan. National Geographic Magazine laat je kennismaken met Moeder Aarde in al haar glorie en maakt je bewust van het belang van haar behoud. Laat je meenemen door wetenschappelijke onderzoeksjournalistiek met betrekking tot alles wat loopt, kruipt, zwemt of vliegt op onze planeet.

Abonnementsvorm ook mogelijk op de National Geographic magazines

Kan jij niet genoeg krijgen van al deze prachtige magazines? Kies dan voor een abonnement op National Geographic Magazine, National Geographic Traveler, National Geographic Historia of National Geographic Junior. Lees en laat je meenemen naar een nieuwe wereld vol met indrukwekkende ontdekkingen.

we hebben alles om het leven van de lezers interessanter en mooier te maken.