Quest Magazine abonnementen

Vraag en Antwoord

Quest geeft antwoord op vragen waarvan je zelf niet wist dat je daar het antwoord op wil weten.

Quest geeft antwoord op vragen waarvan je zelf niet wist dat je daar het antwoord op wil weten.

Neem een abonnement op Quest Magazine

Het op één na grootste maandblad van Nederland houdt van bijzondere vragen, en is onovertroffen als het gaat om het leuk en toegankelijk maken van wetenschap. Quest is een mooie mix van langere artikelen die je brein prikkelen, adembenemende fotoseries en interessante rubrieken. Naast dit alles schotelt Quest je elke editie een selectie van het meest opzienbarende wetenschappelijke nieuws, een flink aantal vragen en antwoorden, een lading leuke weetjes en recensies van de nieuwste boeken en gadgets voor. Daarbij pakt het blad elk thema aan. Van geschiedenis tot psychologie, van techniek tot mens & lichaam, van politiek tot natuur: Quest heeft voor ieder wat wils. Quest verschijnt 15x per jaar. Waarvan 13 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

98,84 66,00

Meer informatie over je Quest abonnement

Voor welke doelgroep is Quest geschikt?

Quest is voor iedereen die nieuwsgierig is, zich dingen afvraagt, wil leren of gewoon vermaakt wil worden. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud. Quest is het ideale tijdschrift voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe vaak verschijnt Quest?

Quest verschijnt 14 keer per jaar en er valt dus elke vier weken een magazine op jouw deurmat. Naast 13 reguliere edities van het tijdschrift, is er één keer per jaar een speciale editie bomvol vragen en antwoorden. Deze jaarlijkse Vraag&Antwoord-special wordt gezien als het leukste nummer van Quest en is ook als los nummer te bestellen.

Waarom een abonnement op Quest afsluiten via MyMagazines?

Je ontvangt Quest elke vier weken thuis, nog voordat het nummer in de winkel ligt. Je betaalt geen verzendkosten en leest daarbij Quest gratis digitaal!

Quest maakt wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud