Vrouwen tijdschriften

Vrouwen tijdschriften

Het damesblad als lifestylegids

Bij MyMagazines vind je de leukste tijdschriften voor vrouwen. Of je nu geïnteresseerd bent in mode, sport, beauty, lifestyle, eten en drinken of sport: bij ons vind je hét magazine dat aansluit bij jouw interesses en levensstijl. Bestel losse nummers of abonneer je direct.

De ontwikkeling van damesbladen heeft niet stilgestaan. Waar tijdschriften voor vrouwen vroeger voornamelijk over het huishouden en het gezin schreven, zijn ze tegenwoordig breed georiënteerd. Fashion en beauty staan in veel vrouwenbladen centraal, maar ook thema’s als carrière, relaties en gezondheid komen uitgebreid aan bod. Zo is het damesblad anno nu een complete lifestylegids voor de moderne vrouw.

Vrouwen tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

Cosmopolitan april/mei 2024

5,75

JAN Living 1-2024

7,99

Harper's Bazaar 2/2024

8,50

ELLE 2-2024

6,50

JAN magazine editie 4 2024

7,50

ELLE Decoration 2/2024

8,99

Women's Health editie 2 2024

6,25

Bicycling editie 2 2024

6,75

Runner's World editie 3 2024

7,75

Ontdek de beste vrouwentijdschriften

Ontdek de beste vrouwentijdschriften

Op MyMagazines vind je de beste vrouwentijdschriften van Nederland. Door het ruime assortiment aan tijdschriften voor vrouwen vind je altijd wel een magazine dat goed past bij jouw stijl. Onze magazines hebben elk een specialisatie die aansluit bij de interesses van verschillende vrouwen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie op het gebied van fashion, beauty en design? De legendarische glossy’s Harper’s Bazaar, JAN, Cosmopolitan en ELLE behandelen deze thema’s (en meer) elk op hun geheel eigen manier. Hoewel de titels oorspronkelijk uit het buitenland komen, behoren deze fashion magazines al jaren tot de meest toonaangevende vrouwenbladen van Nederland.

Bestel een tijdschrift voor vrouwen los of als abonnement

Je bepaalt zelf of je de tijdschriften los bestelt of dat je een abonnement neemt op jouw favoriete tijdschrift voor vrouwen. Wanneer je een abonnement afsluit, profiteer je vaak van hoge kortingen. Een tijdschrift is ook leuk om cadeau te doen aan een vrouw in je omgeving. Wist je dat je bij sommige abonnementen een cadeau krijgt bij het afsluiten ervan? Zo geniet je niet alleen van je lievelingsblad, maar ook van een uniek geschenk.

Welke tijdschriften lezen vrouwen?

Ook onze andere tijdschriften zijn gevestigde namen in de Nederlandse bladenwereld. In no-nonsense glossy JAN, die zich richt op een wat ouder publiek, lees je alles over het goede leven, inclusief (uit) eten en drinken. Houd je van sport of wil je juist een gezondere levensstijl? Dan kun je maandelijks voor uitgebreid sport- en gezondheidsadvies terecht bij Women’s Health.

Welke tijdschriften zijn leuk voor vrouwen?

Of je nu houdt van een vrouwentijdschrift over beauty en mode of juist meer van sport en gezondheid; voor iedere vrouw vind je een passend tijdschrift bij MyMagazines. Wij hebben onze favoriete tijdschriften voor vrouwen voor je op een rijtje gezet:

JAN
JAN is een echte feelgood glossy en neemt je mee in inspirerende interviews met inspirerende vrouwen. JAN vertelt je verhalen die je raken. Het magazine brengt je op de hoogte van de trends van het moment.

Women’s Health
Women’s Health is er voor iedere vrouw die wat extra aandacht wil besteden aan gezondheid en sport. Zo vind je in deze magazines uitgebreide sportroutines, verhalen van sporters en tips voor gezonde maaltijden.

Cosmopolitan
Cosmopolitan is net als een echte vriendin. Pagina’s vol over mode, beauty en astrologie laten je heerlijk wegdromen op de bank. Doe inspiratie op voor je volgende reis, je carrière en zelfontwikkeling.

Harpers Bazaar
Harper’s Bazaar richt zich op de ambitieuze vrouw van nu. De interessante verhalen over carrière, cultuur en beauty richten zich op de intelligente vrouw die weet wat ze wil in het leven.

ELLE
ELLE is het perfecte magazine voor de allerdaagse vrouw die graag leest over beauty, mode en gezondheid. Dit tijdschrift richt zich niet alleen op de bekende celebs, maar ook op de minder bekende schrijvers en kunstenaars.

Naast damesbladen heeft MyMagazines ook een breed assortiment aan magazines over sport & gezondheid en mode tijdschriften.

Of je nu geïnteresseerd bent in mode, sport, beauty, lifestyle, eten en drinken of sport: bij ons vind je hét magazine dat aansluit bij jouw interesses en levensstijl.