National Geographic Traveler abonnement

Travel the world met National Geographic Traveler

Laat je inspireren door persoonlijke reisverhalen, praktische reistips en adembenemende fotografie om buiten de gebaande paden te reizen met National Geographic Traveler.

Laat je inspireren door persoonlijke reisverhalen, praktische reistips en adembenemende fotografie om buiten de gebaande paden te reizen met National Geographic Traveler.

Neem een abonnement op National Geographic Traveler

Bij National Geographic geloven we dat reizen levens transformeert. Dat iedereen een explorer is en dat nieuwe plekken ontdekken en contact maken met anderen niet slechts een incidentele activiteit is, maar een voortdurende uitwisseling met de wereld. Een van de doelen van Traveler is om de ontdekkingsreiziger in iedereen te inspireren. De wereld verkennen om die zo beter te begrijpen is immers niet alleen iets wat wetenschappers en fotografen drijft, maar ook een stuwende kracht voor reizigers in het algemeen. National Geographic Traveler verschijnt 4x per jaar. Na de actieperiode is deze eenvoudige opzegbaar.

51,94 39,99

Meer informatie over je National Geographic Traveler abonnement

Wie lezen het tijdschrift National Geographic Traveler?

National Geographic Traveler richt zich op alle wereldreizigers, jong en oud, mannen en vrouwen, die geïnteresseerd is in de cultuur, de geschiedenis en het landschap van de bestemming die hij of zij bezoekt. Niet alleen de bestemming, maar ook de reis ernaartoe is belangrijk. Het magazine inspireert met adembenemende fotografie, persoonlijke verhalen en praktische reisinformatie. Traveler-lezers zijn nieuwsgierig naar andere landen en culturen. Zij willen de mooiste plekken op aarde ontdekken en hebben vaak een liefde voor fotografie.

Hoe vaak verschijnt National Geographic Traveler?

Het magazine verschijnt 4 keer per jaar en valt in maart, juni, september en december in de eerste week van de maand op de mat.

Waarom een abonnement op National Geographic Traveler afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang National Geographic Traveler altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting!

Niet alleen de bestemming, maar ook de reis ernaartoe is belangrijk.