Kies je favoriete actie!

Acties

Jaar in jaar uit houdt het zowel de binnenlandse als buitenlandse journalisten bezig; de Quote 500. De lijst van Quote met de 500 rijkste Nederlanders op dit moment. Deze uitgave van de Quote is een van de langstlopende onderzoeksjournalistiek projecten aller tijden. Elk najaar wordt er een nieuwe editie opgeleverd. Wie zal er dit jaar op nummer 1 staan van de Quote 500?

In 2022 staat de Quote 500 in het teken van 'Mijn eerste miljoen'. Bij iedere ondernemer staat het eerste miljoen nog vers op het netvlies. Een heugelijk moment, de eerste keer euforie en een teken van zakelijk succes. Want hoewel er na dat eerste miljoen in het geval van Quote 500-leden nog vele miljoenen volgden blijft dat eerste miljoen speciaal: welke keuzes maakten ondernemers in het begin van hun carrière, door welke brandende hoepels moesten zij springen en hoe gingen zij met tegenslagen om?

Bestel hier de nieuwste Quote 500/2022!

Surprise! Surprise!

Bij een abonnement van jouw favoriete magazine krijg jij nu een goedgevulde surprise box cadeau! Verwen en verras jezelf (of geef de box cadeau aan een dierbare) met deze surprise box vol luxe producten. Het is een verassing wat erin zit, maar één ding is zeker, elke surprise box zit vol met de allerleukste fashion en beauty goodies, waar je geen genoeg van kunt krijgen!

Lees nu jouw favoriete magazine en ontvang een surprise box met een minimale waarde van €330, samen voor €99,99!

Bekijk hier de aanbieding!

Een reis om de wereld in 365 dagen: met de National Geographic Scheurkalender 2023 ontdek je bijzondere mensen, dieren, landschappen en natuurfenomenen, vastgelegd op plaatsen overal ter wereld.Begin uw dag voortvarend en laat u inspireren door één van de 365 schitterende foto's uit de National Geographic Fotowedstrijd!

Neem nu een abonnement op één van onze National Geographic titels en ontvang de National Geographic scheurkalender t.w.v. 15,99 er kosteloos bij!

Bekijk nu de mogelijkheden!

Bestel je tijdschriften met korting

Bij My Magazines bestel je altijd je favoriete tijdschrift met flinke korting. Zowel voor de abonnementen als de losse tijdschriften betaal je bij My Magazines veel minder. Normaal bestel je tijdschriften al met korting, maar bij My Magazines lopen er door het jaar heen ook verschillende extra acties. Dat betekent; nog meer korting!

Korting op tijdschriften tijdens de feestdagen

Tijdens de koude winterdagen verras jij iemand met een abonnement op een leuk tijdschrift! En geef jezelf er dan ook gelijk eentje cadeau. My Magazines heeft namelijk nu de actie dat je bij aanschaf van een abonnement, er eentje cadeau krijgt. Hierbij kies je uit 18 leuke titels! Zo geef je niet alleen een leuk cadeau weg, maar heb je zelf ook een leuk cadeau.

Herfstachtige tijdschriften met korting

Ook de regenachtige herfstdagen kom je goed door met de tijdschriften van My Magazines. Tijdens onze herfstactie bestel je namelijk 4 van je favoriete tijdschriften voor maar €15,-. Dus wil je liever geen abonnement, maar wel graag een paar keer een tijdschrift ontvangen? Dan is dit je kans! Bestel je favoriete nummer met veel korting.

Bestel tijdschriften met korting tijdens de maandactie

Naast alle seizoensactie, heeft My Magazines ook geregeld maandacties. Bestel bijvoorbeeld tijdens de maand van de wetenschap je favoriete tijdschrift over wetenschap met flinke korting. Kies twee nummers die je graag wilt lezen en krijg 50% korting op het tweede tijdschrift. Zo bespaar je flink op jouw favoriete tijdschrift!

Bestel je tijdschriften met korting