National Geographic Magazine abonnement

Ontdek de wereld met National Geographic Magazine

Vergroot je kennis over Moeder Aarde en maak mensen bewust van het belang van haar behoud.

Vergroot je kennis over Moeder Aarde en maak mensen bewust van het belang van haar behoud.

Neem een abonnement op National Geographic Magazine

Ben je nieuwsgierig en wil je het liefst alles weten over onze planeet? Dan is een abonnement op Natonional Geographic magazine echt iets voor jou. Al sinds 1888 is het de missie van National Geographic om de kennis over Moeder Aarde te vergroten en mensen bewust te maken van het belang van haar behoud. Die centrale boodschap – dat we zorgvuldig moeten omspringen met al wat loopt, kruipt, zwemt of vliegt op onze planeet –maakt het Magazine actueler dan ooit. Met wetenschappelijke onderzoeksjournalistiek worden de thema’s met veel diepgang en onderbouwing in woord en prachtig beeld gebracht. National Geographic Magazine verschijnt 14x per jaar (12 reguliere edities + 2 specials). Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

103,88 69,99

Meer informatie over je abonnement

Wie lezen het tijdschrift?

Het magazine wordt gelezen door mannen en vrouwen, jong en oud en is geschikt voor iedereen die een brede kijk op de wereld heeft. De redactionele pijlers zijn geschiedenis, cultuur, natuur, reizen, wetenschap en het heelal.

Hoe vaak verschijnt National Geographic Magazine?

Het magazine verschijnt maandelijks en valt elke laatste week van de maand op de mat. National Geographic Magazine verschijnt 14x per jaar (12 reguliere edities + 2 specials). Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

Waarom een abonnement op National Geographic Magazine afsluiten via Mymagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang National Geographic Magazine altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting!

Geschikt voor iedereen die een brede kijk op de wereld heeft