Wetenschap tijdschriften

Wetenschap tijdschriften

Verruim je blik met een wetenschappelijk tijdschrift

MyMagazines heeft een fijne selectie aan wetenschappelijke tijdschriften in zijn aanbod. Tijdschriften over de wetenschap staan vol met verhalen over geschiedenis, milieu, natuur, techniek en het menselijk lichaam. Ze behandelen praktische, hedendaagse issues maar bieden ook inzicht in andere culturen en levenswijzen. Wil jij nu eindelijk eens weten hoe het precies zit? Ga op onderzoek uit op MyMagazines.nl! Bestel een los nummer of neem een abonnement!

Wetenschappelijke tijdschriften die toch leesbaar zijn

Bij een wetenschappelijk tijdschrift denk je al snel aan moeilijke taal en ingewikkelde formules. Het leuke van de magazines over wetenschap in ons assortiment is dat juist het tegenovergestelde waar is. De artikelen zijn wel analytisch maar op een heldere en behapbare manier te begrijpen, door iedereen met een gezonde algemene ontwikkeling. Het is gewoon heel plezierig leesvoer.

Ons assortiment tijdschriften over de wetenschap

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

Quest Zomerboek 2024

8,75

Quest Vraag & Antwoord special 2024

7,99

Quest editie 8 2024

6,99

Quest Junior 5/2024

4,75

National Geographic Magazine editie 7 2024

6,99

National Geographic Historia editie 3 2024

8,49

National Geographic Special: Wereldbestemmingen 2024

9,99

Quest Vraag & Antwoord Special 2023

De 125 slimste vragen

Elke Quest is leuk om te maken, vindt de redactie. Maar de jaarlijkse Vraag & Antwoord-special is toch onze favoriet. Elke keer weer stellen lezers onverwachte en prikkelende vragen, die we mogen uitpluizen. Dit jaar waren het er weer 125!

Ontdek de special

De leukste tijdschriften over wetenschap

Slimme wetenschapstijdschriften voor jong en oud

De Quest biedt iedereen met een brede belangstelling de meest interessante, lange artikelen, fascinerende fotoseries, interviews en Vraag & Antwoord. Je bent nooit te oud om te leren! Ook nooit te jong, trouwens. Quest Junior is er voor kinderen die willen weten hoe dingen in elkaar zitten en hoe ze in hun werk gaan. Op een grappige en speelse manier worden ze ingewijd in de wondere wereld van de wetenschap.

Boeiende wereldcultuur en prachtige fotoreportages

National Geographic is het vermaarde 140 jaar oude tijdschrift met leesbare artikelen over natuur, geschiedenis en wereldcultuur. De wetenschap in dit magazine wordt rijk geïllustreerd met prachtige fotoreportages. Ben jij iemand met een meer dan gemiddelde interesse in hoe de wereld in elkaar zit?
Wist je trouwens dat je op MyMagazines niet alleen National Geographic, Quest en Quest Junior kan bestellen, maar ook de specials? Quest Puzzelmix zorgt ervoor dat jij je geen moment verveelt.

Ons wetenschappelijke overzicht:

Neem ook een kijkje bij onze andere magazine categorieën. MyMagazines heeft ook het puzzel tijdschrift; Quest Puzzelmix en magazines voor ondernemers in het assortiment.

Leesbare wetenschappelijke tijdschriften voor mensen met een brede belangstelling.