Wetenschap specials

Wetenschap specials

De interessante wetenschap specials

Voor op vakantie, de bank of lekker in de tuin; onze wetenschap specials vervelen nooit. Vol met de gekste feitjes en slimme quizzen. Fijne tijdschriften om even mee te ontspannen terwijl je toch nog wat opsteekt. Even bijkomen in het zonnetje of lees je hem liever onderweg naar je werk in de trein? Het kan allemaal, want iets nieuws leren is nooit verkeerd. De wetenschap specials zijn er zowel voor mannen, vrouwen en kids!

Wetenschap specials

Quest Scheurkalender 2024

11,99

National Geographic Scheurkalender 2024

11,99

Quest Vraag & Antwoord special 2023

7,75

National Geographic Special 100 Beste foto's

9,99

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 6

12,50

Quest Zomerboek 2023

Quest Zomerboek 2023
8,50

Quest Junior Zomerboek 2023

7,99

National Geographic Special: Geheime Genootschappen

8,99

National Geographic: WOII specials pakket

12,50

Ons aanbod aan wetenschap specials

Ontdek de laatste weetjes op het gebied van wetenschap

Benieuwd naar alle laatste feiten? Dan zijn onze wetenschap specials echt iets voor jou. Je doet kennis op over niet-alledaagse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan alles over de geschiedenis, wetenschap en psychologie. De tijdschriften behandelen inzichten in andere culturen op een begrijpelijke manier, want onze wetenschap specials zijn geen moeilijke formule! De heldere artikelen bieden je een toegankelijke manier van algemene ontwikkeling, dus je hoeft niet bang te zijn voor stoffige teksten! De specials over wetenschap zijn fijn leesvoer voor iedere dag.

Kies uit ons uitgebreide assortiment wetenschap specials

In ons assortiment vind je heel veel verschillende wetenschap specials. Zo is er altijd wel een onderwerp dat je boeit. Je bent natuurlijk nooit te oud om te leren. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod wetenschap specials over verschillende onderwerpen.

Welke wetenschap special kies jij?

In het wisselende assortiment vind je altijd een wetenschap special die bij jou past. Kijk bijvoorbeeld eens bij de special van Quest. Hier vind je veel feitjes en weetjes die je zeker nog niet wist. Houd je meer van natuur en geschiedenis? Dan zijn de specials van National Geographic een goede optie voor jou. Ook voor de kleine wetenschappers hebben we genoeg keus, zoals de Quest Junior special. Daarnaast vind je bij My Magazines ook veel scheurkalenders met grappige weetjes. Hang ze bijvoorbeeld op het toilet. Zo leer je iedere dag iets nieuws!

Fijne tijdschriften om even mee te ontspannen terwijl je toch nog wat opsteekt