Quest Junior abonnementen

Voor de jeugd

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar

Neem een abonnement op Quest Junior

In de Quest Junior gaat het net als in Quest over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie, maar dan gemaakt voor kinderen. Quest Junior verschijnt 10x per jaar. Waarvan 8 reguliere edities en 2 specials. Het abonnement is gemakkelijk opzegbaar na de actieperiode.

54,00 34,99

Meer informatie over je abonnement

Voor welke leeftijd is Quest Junior geschikt?

Quest Junior is een tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes tussen ongeveer 7 en 12 jaar. Wist je dat een abonnement op Quest Junior ook een heel leuk cadeautje is om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag? Met dit unieke en leerzame cadeau scoor je zeker punten.

Hoe vaak verschijnt Quest Junior?

Quest Junior verschijnt tien keer per jaar. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een extra dikke special; een winterspecial en een zomerboek. Wanneer je een Quest Junior abonnement neemt, heb je hem al op de deurmat, voordat ze in de winkel liggen! Nooit meer een uitgave missen? Dan is een abonnement misschien wel iets voor jou.

Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

We hebben verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. Een Quest Junior abonnement heeft veel voordelen. Je bent namelijk voordeliger uit, dan wanneer je zelf naar de winkel moet gaan. En als abonnementhouder profiteer je ook nog eens van exclusieve kortingen. Wil je liever een los nummer kopen? Dat is ook geen probleem, dit kan heel eenvoudig op MyMagazines!

Hoeveel kost een los nummer van Quest Junior in de winkel?

Bij een los nummer in de winkel ontvang je geen korting die MyMagazines je op de website wel aan kan bieden. Wist je dat je tot wel 40% korting krijgt bij je abonnement?

Waarom een abonnement nemen op Quest Junior via MyMagazines?

Via MyMagazines kun je heel eenvoudig de Quest Junior kopen. Je kunt zowel het losse nummer kopen als een abonnement. Als je via MyMagazines een tijdschrift koopt, heb je altijd gratis verzending. Als je kiest voor een abonnement mis je nooit meer een editie en geniet je van een leuke korting. Veel leesplezier! 

Quest maakt wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud