Quest Junior abonnementen

Voor de jeugd

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar

Neem een abonnement op Quest Junior

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. In de Quest Junior gaat het net als in Quest Magazine over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie, maar dan gemaakt voor kinderen. Het magazine staat daarom vol leerzame strips, bijzondere foto’s, fijne doordenkers en gekke wetenswaardigheden. Ook laat experimenteer expert Boy, in het dagelijks leven leraar biologie, elke maand zijn leukste proefjes zien. Een Quest Junior abonnement is de beste keuze voor elk kind met 44 pagina’s leuk en intelligent vermaak en gegarandeerd gespreksstof voor het hele gezin!

€ 53,98 € 34,99

Meer informatie over je abonnement

Voor welke leeftijd is Quest Junior geschikt?

Quest Junior is een tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes tussen ongeveer 7 en 12 jaar.

Hoe vaak verschijnt Quest Junior?

Quest Junior verschijnt tien keer per jaar. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een extra dikke special; een winterspecial en een zomerboek. Wanneer je een Quest Junior abonnement neemt, heb je hem al op de deurmat, voordat ze in de winkel liggen! 

Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

We hebben verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. Een Quest Junior abonnement heeft veel voordelen. Je bent namelijk voordeliger uit, dan wanneer je zelf naar de winkel moet gaan. En als abonnementhouder profiteer je ook nog eens van exclusieve kortingen. Wil je liever een los nummer kopen? Dat is ook geen probleem, dit kan heel eenvoudig op MyMagazines!

Waarom een abonnement nemen op Quest Junior via MyMagazines?

Via MyMagazines kun je heel eenvoudig de Quest Junior kopen. Je kunt zowel het losse nummer kopen als een abonnement. Als je via MyMagazines een tijdschrift koopt, heb je altijd gratis verzending. Als je kiest voor een abonnement mis je nooit meer een editie en geniet je van een leuke korting. Veel leesplezier!  

Quest maakt wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud