Onze mode magazines

Op MyMagazines staan de mooiste modetijdschriften van Nederland. Laat je inspireren door prachtige pagina’s vol interviews, photoshoots, beautytips en blijf op de hoogte van de laatste modetrends van 2020. Mis nooit meer de nieuwste fashion edities! Bestel snel een los nummer of neem een abonnement.

Modetijdschriften voor vrouwen

Op MyMagazines vind je dé modetijdschriften voor vrouwen. Ben jij op zoek naar het grootste Nederlandse Fashion & Beauty magazine voor jonge vrouwen? Dan is Glamour het tijdschrift voor jou! Body positivity, empowerment, zelfvertrouwen en carrière. Het komt allemaal aan bod. Liever een authentiekere, puur Nederlandse glossy die je raakt? JAN inspireert intelligente vrouwen op allerhande gebied. Laat je verrijken met de inhoudelijke thema’s en laatste trends op het gebied van beauty en mode. 

De modieuze vrouw

MyMagazines heeft de iconische titels op het gebied van stijl, beauty, fashion, cultuur, kunst en maatschappij. Ben jij een echte Vogue-vrouw? Vogue geeft jou de kennis die je nodig hebt om die stijlvolle vrouw te worden. Naast je dosis fashion tips, weten ELLE en Harper’s Bazaar jou alles te vertellen over duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, onafhankelijkheid en liefde. Bestel nu los of neem een abonnement via MyMagazines. 

Onze modetijdschriften:

Een abonnement op jouw favoriete modenummer met een cadeau? Hou MyMagazines in de gaten en wie weet krijg jij straks een trendy fashion item cadeau bij je abonnement. Naast modenummers vind je op MyMagazines ook lifestyle tijdschriften en gezondheid magazines.