Jan Living | Abonnement

JAN Living, alles wat het leven leuker maakt

Ben je op zoek naar een abonnement op een tijdschrift vol met wonen, kunst, reizen en eten? Lees alles over een abonnement op de JAN Living!

Ben je op zoek naar een abonnement op een tijdschrift vol met wonen, kunst, reizen en eten? Lees alles over een abonnement op de JAN Living!

Neem een abonnement op Jan Living

Ben jij een echte interieur liefhebber, of heb je een passie voor reizen? Ga je vaak uit eten of kijk je graag naar kunst? Dan is het magazine van JAN Living onmisbaar voor jou. Vol met interessante interviews, prachtige reportages en kijkjes achter de schermen vertelt JAN Living je alles wat met lifestyle en reizen te maken heeft. JAN Living verschijnt 4x per jaar.

46,00 29,99

Meer informatie over JAN Living abonnement

Voor welke doelgroep is JAN Living bedoeld?

De tijdschriften van JAN Living zijn voor iedereen die gefascineerd is door interieur, kunst, reizen en eten. Voor iedereen die graag inspiratie opdoet uit de fotoreportages en de interessante verhalen. Voor iedereen die graag met een tijdschrift wegdroomt bij de prachtige beelden!

Hoe vaak verschijnt JAN Living?

De tijdschriften van JAN Living verschijnen twee keer per jaar. De eerste editie in april en de tweede editie in september. Wanneer je een abonnement neemt op de JAN Living, weet je zeker dat je als eerste het tijdschrift op je deurmat vindt.

Waarom een abonnement afsluiten op JAN Living via MyMagazines?

Als je een abonnement afsluit op de JAN Living via MyMagazines ben je verzekerd van een abonnement voor de juiste prijs. Je krijgt als een van de eerste de tijdschriften op de deurmat zodat je er direct plezier van hebt! Blijf op de hoogte van alles wat er speelt met de magazines van JAN Living.

Blijf op de hoogte van alle trends op het gebied van interieur, kunst en lifestyle