National Geographic Collection: De Middeleeuwen

Laat u meevoeren door de 6-delige collectie over De Middeleeuwen

De Middeleeuwen

De nieuwe Collection van National Geographic gaat over de Middeleeuwen, een periode van zo’n duizend jaar, van het einde van het West-Romeinse Rijk tot de ontdekking van Amerika. In deze roerige tijd wordt de wereld zoals wij die nu kennen gevormd.

75,00
59,95

National Geographic Collection: Middeleeuwen

  • 20% korting
  • De complete Collection, deel 1 t/m 6
  • Het abonnement stopt automatisch

Meer informatie over je National Geographic Collection abonnement

Voor welke doelgroep is National Geographic Collection geschikt?

National Geographic Collection is voor mensen die geïnteresseerd zijn in (klassieke)geschiedenis, archeologie, kunst en cultuur en graag diepgaand worden geïnformeerd. National Geographic Collection richt zich op de lezer die hoogopgeleid is, met een kritische blik naar de wereld kijkt en die geïnteresseerd is in natuur, fotografie, geschiedenis, kunst, cultuur, wetenschapenduurzaamheid.

Hoe vaak verschijnt National Geographic Collection?

National Geographic presenteert een nieuwe serie: Collections De Middeleeuwen. De collectie bestaat uit zes tijdschriften waarin alle ins en outs aan bod komen. De Middeleeuwen, een periode van zo’n duizend jaar, van het einde van het West-Romeinse Rijk tot de ontdekking van Amerika. In deze roerige tijd wordt de wereld zoals wij die nu kennen gevormd. U maakt kennis met koningen en keizers, ridders, monniken, boeren, burgers en buitenlui.

Waarom een abonnement op National Geographic Collection afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang National Geographic Historia altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting!

In de Collection Middeleeuwen maakt u kennis met de mensen die kleur hebben gegeven aan deze duizend roerige jaren