Vaderdag cadeautip

Koop 2 tijdschriften en ontvang
de Quest Voetbal Pubquiz gratis!

Kom in de EK sferen en test je kennis met de Quest Voetbal Pubquiz! Kies minimaal 2 tijdschriften en ontvang de Pubquiz helemaal gratis.

Kom in de EK sferen en test je kennis met de Quest Voetbal Pubquiz! Kies minimaal 2 tijdschriften en ontvang de Pubquiz helemaal gratis.

 1. Kies 2 tijdschriften
 2. Ontvang de Voetbal Pubquiz gratis
 3. Bestellen

1. Kies 2 tijdschriften

LOS NUMMER

National Geographic Traveler editie 3 2024

Een nummer boordevol droomreizen, ver weg én dichtbij, en voor alle budgetten. Met onder meer: Bucketlist Europa: dertig onvergetelijke bestemmingen in buurt | De Mexicaanse Baja Divide-route is de ultieme fietstocht | Op safari? Met een paar slimme keuzes bespaar je veel geld | De mooiste plekken ter wereld volgens astronaut André Kuipers | De beste eet- en drinkadressen in Valletta, Malta | Op wereldreis: zo doe je het | Een weekend Matera, Italië| Mauritius.

7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Traveler editie 3 2024

7,99
LOS NUMMER

Quest Vraag & Antwoord special 2024

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een kakelverse Quest Vraag & Antwoord-special. Een topjury onder leiding van astronaut André Kuipers boog zich over jullie ingestuurde vragen. Lees hoe de leden discussieerden over de beste vragen, en waarom de beste vraag de beste was: ‘Wie loopt meer vuil naar binnen: mijn huisdier of ik?’

Sommige vragen getuigen van een ruime blik. ‘Wie legt ons dagelijks leven vast voor toekomstige generaties?’, bijvoorbeeld, of ‘Waarom is kaas ook een dessert?’ Andere kwesties klinken absurd, maar werden met plezier door wetenschappers beantwoord: ‘Kun je je eigen vinger afbijten?’, of ‘Hoelang duurt het om een zwembad te vullen met je speeksel?’

Een fijn doordenkertje is de vraag of je met succes kunt falen (spoiler alert: ja). Ook lees je het antwoord op de vraag of een blinde de poep van zijn geleidehond moet opruimen, wat er gebeurt als je een zetpil per ongeluk doorslikt, en of Vaticaanstad mee zou mogen doen aan het WK voetbal (spoiler alert 2: Vaticaanstad heeft echt interlands gespeeld).

7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Vraag & Antwoord special 2024

7,99
LOS NUMMER

Quest Zomerboek 2024

Koop dit boek, en je bent helemaal retro: papier op vakantie! Trek dat eens door, en ga analoog op reis. Dus telefoon thuis, boordcomputer uit en kaart op schoot in een auto zonder airco of op een fiets zonder accu. Wij vertellen je hoe dat moet. En raad eens? Toen dat allemaal nog normaal was, hadden mensen ook een hartstikke leuke vakantie.

Ace! Touchdown! Goaaaal! Niets zo populair als balsporten. Maar smashen met een basketbal is best lastig. Hoe komen ballen aan hun vorm en afmetingen? En hoe lang ballen we al?

Zijn jullie al lang bij elkaar? Of gaan jullie dit jaar voor het eerst samen op vakantie? In beide gevallen is het fijn om te weten hoe goed jullie elkaar kennen. Doe de Quest-Kenjepartnertesten ontdek welke vragen je elkaar nog te stellen hebt.

Ooit was vliegen een ver-van-mijn-bedshow voor gewone mensen. Dat veranderde negentig jaar geleden, met ’s werelds grootste luchtrace en de heroïsche vlucht van ‘onze’ Uiver.

En dan hebben we het nog niet gehad over alle puzzels, de superachterbankbingo, de scheikundige recepten voor ijsjes en DNA-drankjes, de fantastische topo-quizzen, de….

8,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Zomerboek 2024

8,75
LOS NUMMER

Bicycling Tour de France special 2024

De Tour de France komt eraan! Kunnen we ons opmaken voor een episch gevecht tussen de vier grote tenoren van dit moment? Het is te hopen dat Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Remco Evenepoel en Primoz Roglic er een fantastische strijd van maken, het parcours leent zich er in elk geval goed voor! In onze Tourspecial vind je de profielen van alle etappes, detailprofielen van de belangrijkste beklimmingen en een dagelijkse voorbeschouwing door Laurens ten Dam! En verder:

 • Een ode aan Marco Pantani
 • Mike Teunissen blikt terug op de Tour van 2019
 • Gio Lippens over radio Tour de France
 • De historie van voeding in de Tour
 • Een blik op de mooiste fietsen van de Tour
8,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Bicycling Tour de France special 2024

8,50
LOS NUMMER

Quote editie 6 2024

Voor de 19e keer heeft Quote de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs samengesteld. Honderd jonge, succesvolle ondernemers die voor hun veertigste, geheel op eigen kracht, vanaf nul naar een miljoenenvermogen zijn geschoten vormen de basis van deze selfmade-editie.

De tech- en cryptofanfare blaast minder hard, maar de muziek is niet gestopt. De achttiende editie van ’s lands succesvolste selfmade ondernemers onder de 40 zit nog steeds bomvol vrolijke tonen. De ondergrens stijgt in 2023 van € 13 miljoen naar € 15 miljoen en door de economische tegenwind was het flink trappen, maar we kunnen dit jaar toch 26 debutanten verwelkomen op dit ondernemersfestival, waarbij liefst vijf jeugdige miljonairs jonger dan 30 jaar zijn!

De top-3 wordt nog steeds bepaald door whizzkids Adriaan Mol, Robert Vis en Job van der Voort. Net voordat de techstorm uitbrak haalden ze vers geld op tegen torenhoge waarderingen. ‘Groei’ was het toverwoord, ‘winst’ was vloeken in de kerk. Maar tech maakte een duikeling op de aandelenbeurzen, geldschieters hielden de hand op de knip en door de hoge rente is een investering lospeuteren ineens een stuk moeilijker. Van de ene op de andere dag leerde een nieuwe generatie ondernemers de tering naar de nering te zetten. Illustratief is de daling van het totale vermogen met € 1,1 miljard tot afgerond € 8,5 miljard.

Te weten komen wie deze lijst afmaken? Bestel de meest inspirerende Quote nu zonder verzendkosten en ontvang op uw deurmat.

12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote editie 6 2024

12,50
LOS NUMMER

NG Traveler special 1: De Alpen Zomer 2024

Wanneer het te warm wordt op de Zuid-Europese stranden, trekken slimme vakantiegangers naar de Alpen voor verkoelende zwempartijen in meren, boswandelingen en een bijzondere bergkeuken. Met deze speciale editie vieren we de bijna eindeloze keuze aan buitenactiviteiten in de Alpen, zetten we de spotlights op culturele hoofdsteden van de regio en tippen we bijzondere treinroutes en accommodaties.

9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

NG Traveler special 1: De Alpen Zomer 2024

9,99
LOS NUMMER

Men's Health editie 5 2024

De onbetwiste King of Kickboxing Rico Verhoeven op de cover van de nieuwe Men’s Health. ‘Alles in het leven gaat met vallen en opstaan. Maar ik sta altijd weer op.’

Met het winnen van de Glory Kickboxing Grand Prix begin maart deed Rico Verhoeven (35) zijn bijnaam ‘King of Kickboxing’ eer aan, ondanks dat hij door een zware knie-operatie een op zijn zachtst gezegd pittig jaar achter de rug heeft. Al realiseert hij zich wel dat hij in de nadagen van zijn kickbokscarrière is: ‘Nog een paar goeie partijen en dan ben ik er wel.’ What’s next voor Rico? Plannen te over. Van zijn nieuw geopende The Kickboxing Society tot filmprojecten en Hollywood aspiraties, Rico vertelt er uitgebreid over in de nieuwe Men’s Health. ‘Ik wil geen one trick pony zijn.’

Verder in dit nummer: Stop met micro-quitten, begin met micro toewijding en alles in je leven wordt beter. Clean break voor je huis, huid én haar. Van je armen opblazen, coverfit worden tot een sixpack voor dummies: 10x trainen voor elk doel. En: alles over de andropauze – moody? Hot flashes? Zero libido? Je bent gewoon in de overgang. Je leest het in de nieuwe Men’s Health.

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health editie 5 2024

6,99
LOS NUMMER

Quest editie 7 2024

Wat gestapelde reuzekeien, Romeinse munten en her en der een oud fundament. Nee, archeologische topvondsten lijken we hier niet echt te hebben. Of verdient het Nederlandse verleden meer lof? In Nederland vind je hout, leer, textiel, voedselresten en bouwconstructieonderdelen. Dat oogt minder fraai in een vitrine, maar toont des te meer over de historie.

In de duistere krochten van ons DNA zijn miljarden bouwstenen waarvan niemand weet wat ze doen. Maar dit dark genome blijkt in ieder geval geen afval, wat we lang wel hebben gedacht.

Voor je lol de ruimte in, dat kunnen alleen de allerrijksten. Maar er zijn plannen genoeg voor steeds meer ruimtereizen. Is dat wel wenselijk? Arno Wielders (natuurkundige, ruimtevaartdeskundige en medeoprichter van Mars One) vindt van wel, Marjolijn van Heemstra (dichter, schrijver van het essay ‘Wat is ruimte waard’ en theatermaker) vindt van niet.

Wéér op vakantie naar Spanje. Die stranden, excursies en bruingebakken strandburen moeten je zo langzamerhand de neus uitkomen. Quest heeft een spannendere bestemming voor je: Nederland in de middeleeuwen. Tijdreis je mee?

Heel kleine stukjes mens kweken om de medische zorg te verbeteren? Dat klinkt als sciencefiction, maar dit scenario is al eerder mogelijk dan je misschien denkt. Hoe zit dat?

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest editie 7 2024

6,99
LOS NUMMER

National Geographic Special: Wereldbestemmingen 2024

De nieuwe National Geographic-special Wereldbestemmingen neemt je mee op een spectaculaire ontdekkingstocht rond onze planeet. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld bij de Cookeilanden, wandel door rivierdalen vol wijngaarden in de Portugese Dourovallei, vier carnaval in Kaapverdië of reis terug in de tijd in de Egyptische tempels van Aboe Simbel: deze special biedt voor ieder wat wils, of je nu de bewoonde wereld wilt verkennen of liever de wildernis intrekt

9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Special: Wereldbestemmingen 2024

9,99
LOS NUMMER

Quest Puzzelmix 2/2024

Dat de Vader des vaderlands ook wel ‘Willem de Zwijger’ heet, dat weet zo’n beetje iedereen wel. Die bijnaam is in binnen- en buitenland gangbaar. Maar weet je ook waarom hij kennelijk niet veel zei? Deze Puzzelmix schotelt je een quiz voor over de man die aan de basis stond van ons koninklijk huis. Of wacht, stamt dat wel in rechtstreekse lijn van hem af?

Het geluid van de meerkoet is niet te missen. De korte kreten klinken snauwend, niet erg vrolijk. Acht vragen over deze op het oog intolerante en chagrijnige watervogel. Nog meer quizzen? Jazeker. Over snoep, de bolle kant van de zaak en voetbal.

En dan zwijgen we nog van alle andere breinkrakers in dit lentenummer: cijfercodes, filippines, kruiswoorden, sudoku’s, cryptogrammen, et cetera. Honderd rijk gevulde pagina’s dik!

6,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Puzzelmix 2/2024

6,50
LOS NUMMER

Runner's World editie 5-2024

Ons covermodel van deze maand is journalist Hasna El Maroudi. Een decennia droomde zij al van meedoen aan de Marathon des Sables, een van de zwaarste hardloopevenementen ter wereld in de Sahara. Afgelopen april, na een voorbereiding van bijna een jaar, was het eindelijk zover. Haar deelname werd er een met de nodige ups en downs, letterlijk en figuurlijk. Ze moest het nodige overwinnen om de ruim 250 kilometer door het zand af te leggen. De zes etappes heeft ze beschreven als zes levenslessen. Iets wat we onbewust doen is ademhalen. De laatste tijd staat onze ademhaling steeds vaker in de belangstelling. We ondervroegen ademcoach Rob Koning en hardloopblessurespecialist Jorin Kamps naar de zin en onzin van ademhalingsoefeningen. Je cyclus beïnvloedt hoe je je voelt. Uiteraard heeft je menstruatie invloed op hoe je lichaam reageert op een bepaalde training. Samen met Jasmijn Muller onderzochten we wat het beste werkt.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

 • Voedingsdeskundige Miriam van Reijen pleit voor meer openheid over eetstoornissen
 • Meet het lactaat in je bloed, een Noorse trainingsmethode
 • Dick Schoof, de hoogste ambtenaar van Justitie en Veiligheid, zal blijven lopen na zijn carrière
 • Hoe zet je als beginner de stap van 5 naar 10 kilometer
7,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World editie 5-2024

7,75
LOS NUMMER

National Geographic Magazine editie 6 2024

Chronische stress treft steeds meer mensen, jong en oud. Dankzij onderzoek we-ten we steeds meer over de gevolgen voor lichaam en geest en wat we hiertegen kunnen doen. Verder: Waterschaarste in Centraal-Azië dwingt landen en hun inwoners tot aanpassing | Hoe bewaar je de geschiedenis van volken zonder eigen staat, zoals Koerden en Somalilanders, voor het nageslacht? | De Golf van Maine warmt uitzonderlijk snel op: fotograaf Brian Skerry legt van nabij vast wat dit betekent voor het rijke onderwaterleven.

6,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Magazine editie 6 2024

6,99
LOS NUMMER

National Geographic Historia editie 3 2024

Desiderius Erasmus geldt als een van de grootste denkers van de 16de eeuw. Zijn in milde spot verwoorde kritiek op de kerk had grote invloed op de reformatie. In dit nummer leest u zijn levensverhaal. Verder: De succesvolle opgravingen van miljonair Theodore Davis in het Dal der Koningen in Egypte | Slot Loevestein en zijn roerige 665-jarige geschiedenis | De mysterieuze dood van wereldveroveraar Alexander de Grote | Liefde of macht, 20 historische koppels

8,49

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Historia editie 3 2024

8,49
LOS NUMMER

Bicycling editie 2 2024

Het fietsseizoen is begonnen! Met de grote klassiekers voor de deur, kijken we met oud-winnaars Niki Terpstra en Servais Knaven vooruit naar Parijs-Roubaix. Verder lezen we het avontuur van Annemiek van Vleuten en Iris Slappendel in Colombia, waar ze meededen aan Transcordilleras. Koen Bouwman spreekt zich uit over zijn toekomst: gaat hij Visma-Lease a Bike verlaten? In de nieuwe Bicycling verder onder meer:

 • De beste bandbreedte voor je racefiets getest
 • Een portret van wereldkampioen Lotte Kopecky
 • De Ronde van België
 • 125 jaar ASC Olympia
 • 7 Nieuwe fietsen in de spotlights
6,75

Ga verder met bestellen Sluit window

Bicycling editie 2 2024

6,75
LOS NUMMER

Quote Designspecial 2024

Wie van het leven geniet, omringt zich vanzelfsprekend graag met fraaie dingen. Daarom presenteren we een speciale editie die helemaal in het teken staat van kunst en design. Zo gingen we langs in het atelier waarin de toonaangevende kunstenaar Joep van Lieshout onder andere werkt aan een keuken die speciaal is ontworpen om mensenvlees in te bereiden. Op Ibiza bezochten we Steve Tepas, die na een ontspoord avontuur in de mode nu naam maakt met zijn schilderijen en sculpturen. We vlogen ook naar Bali, waar we Quote 500-lid Henk de Vries, rapper Bizzey en nog een aantal Nederlandse ondernemers spraken die voor zichzelf en anderen een paradijselijke plek onder de zon creëerden. En dat is slechts een greep. Want we richten onze blik ook op bijzondere interieurs, excentrieke auto’s, mode, restaurants en superjachten. Het goede leven kan immers niet verwend genoeg zijn! Bestel deze editie nu bovenaan deze pagina zonder verzendkosten.

14,00

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote Designspecial 2024

14,00
LOS NUMMER

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 6

De late Middeleeuwen

De 14de en 15de eeuw worden geteisterd door economische en landbouwcrises, veroorzaakt door de Zwarte Dood van 1348 en de Honderdjarige Oorlog (1337-1453). Maar later in de 15de eeuw keert het tij. Staten worden versterkt, de internationale handel groeit en de (stedelijke) architectuur, schilder-, beeldhouw- en edelsmeedkunst bloeien op.

12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 6

12,50
LOS NUMMER

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

In deze speciale uitgave staan 60 feiten en fabels over hardlopen. Want hoe zit het nou met carbonschoenen? Of wat te denken van nuchter trainen? Is rekken en strekken wel of niet nuttig? Zomaar een greep van een aantal zaken die ons als hardlopers bezighouden. Om feiten te staven en fabels te kraken doken we in archieven, spraken met experts en gingen we door de laatste wetenschappelijke uitgaven. Sommige feiten bleken uiteindelijk fabels te zijn en hebben we voor altijd naar het rijk der fabelen verwezen. Bepaalde feiten stonden en staan wat ons betreft nog steeds als een paal boven water. Na het lezen van deze special kun je hopelijk zelf de balans opmaken over wat wel en niet waar is. Bewaar hem daarom ook als een handig naslagwerk.

8,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

8,25
LOS NUMMER

Quote 500 2023

De 27ste editie van de Quote 500 is een historische. Want het overzicht van de 500 rijkste Nederlanders bevat dit jaar meerdere nieuwe records.

Ondanks een aantal drama’s op de beurs, een torenhoge inflatie, de wankele vastgoedmarkt, de haperende economie en alle geopolitieke spanningen, zijn de rijksten van ons land weer rijker geworden. Het totale vermogen van de 500 rijkste Nederlanders plust met 4,7% tot bijna € 241 miljard. Een record.

Meer weten? Bestel de nieuwe Quote 500 nu zonder verzendkosten.

22,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 500 2023

22,50

2. Ontvang de Voetbal Pubquiz gratis

LOS NUMMER

Quest Voetbal Pubquiz

9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Voetbal Pubquiz

9,99

Bestellen

* Je korting wordt verwerkt bij afrekenen