Losse tijdschriften JAN Living

JAN Living, alles wat het leven leuker maakt

Bestel JAN Living tijdschriften nu los!

Ben jij een echte levensgenieter die houdt van alles wat het leven mooi maakt? Dan is JAN Living echt wat voor jou! Dit magazine zit boordevol inspirerende verhalen en unieke fotoreportages over onderwerpen als wonen, eten, kunst en reizen. De tijdschriften van JAN Living verschijnen vier keer per jaar. Wanneer droom jij weg met JAN Living?

Kies je tijdschrift

JAN Living 1-2024

7,99

JAN Living 4-2023

7,75

JAN Living 3-2023

7,75

JAN Living 2-2023

7,75

JAN Living 1-2023

7,75

Meer informatie over losse tijdschriften van JAN Living

JAN Living bestellen zonder abonnement

Wanneer je de JAN Living bestelt zonder abonnement, kies je zelf welke en hoe vaak je de tijdschriften wilt ontvangen. Hierdoor zit je nergens aan vast, maar lees je wel alles over lifestyle, koken en kunst! Zo blijf je alsnog op de hoogte van de laatste trends. Vind je de tijdschriften van JAN Living erg leuk? Dan kun je er later alsnog voor kiezen om een abonnement op de JAN Living te nemen!

JAN Living nabestellen

Heb je je favoriete nummer gemist in de winkel, maar wil je deze wel graag hebben? Dat is geen probleem! Bij ons bestel je eenvoudig de editie van je keuze na. Ook al ligt het nummer niet meer in de winkel, via MyMagazines kun je altijd kiezen welk tijdschrift je graag wilt hebben!

Blijf op de hoogte van alle trends op het gebied van interieur, kunst en lifestyle