Losse tijdschriften JAN Living

JAN Living, alles wat het leven leuker maakt

Ben je op zoek naar je favoriete editie van de JAN Living? Bekijk alle opties op onze website en bestel het losse tijdschrift van je keuze.

Ben je op zoek naar je favoriete editie van de JAN Living? Bekijk alle opties op onze website en bestel het losse tijdschrift van je keuze.

Bestel JAN Living tijdschriften nu los!

Wist je dat je de tijdschriften van JAN Living nu ook als los tijdschrift kunt bestellen? Je hoeft geen abonnement te nemen om toch te kunnen genieten van dit mooie magazine. Kies je favoriete editie en bestel deze los via MyMagazines. Zo lees je zo vaak als je wilt de magazines van JAN Living.

Kies je tijdschrift

JAN Living 3-2022

€ 7,50

JAN Living 2-2022

€ 7,50

JAN Living 1-2022

€ 7,50

JAN Living 2-2021

€ 6,99

JAN Living 1-2021

€ 6,99

Meer informatie over losse tijdschriften van JAN Living

JAN Living bestellen zonder abonnement

Wanneer je de JAN Living bestelt zonder abonnement, kies je zelf welke en hoe vaak je de tijdschriften wilt ontvangen. Hierdoor zit je nergens aan vast, maar lees je wel alles over lifestyle, koken en kunst! Zo blijf je alsnog op de hoogte van de laatste trends. Vind je de tijdschriften van JAN Living erg leuk? Dan kun je er later alsnog voor kiezen om een abonnement op de JAN Living te nemen!

JAN Living nabestellen

Heb je je favoriete nummer gemist in de winkel, maar wil je deze wel graag hebben? Dat is geen probleem! Bij ons bestel je eenvoudig de editie van je keuze na. Ook al ligt het nummer niet meer in de winkel, via MyMagazines kun je altijd kiezen welk tijdschrift je graag wilt hebben!

Blijf op de hoogte van alle trends op het gebied van interieur, kunst en lifestyle