Quest Magazine losse tijdschriften

Vraag en Antwoord

Quest geeft antwoord op vragen waarvan je zelf niet wist dat je daar het antwoord op wil weten.

Quest geeft antwoord op vragen waarvan je zelf niet wist dat je daar het antwoord op wil weten.

Quest losse tijdschriften

Stories can take you anywhere!

Quest is een iconisch ‘braintainmentmerk‘ en met al haar magazines niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Al meer dan 15 jaar maakt Quest Nederland op een leuke en inspirerende manier wijzer. Ontdek alle prachtige en leerzame verhalen, geniet van de mooie fotografie en laat je meenemen op ontdekkingsreis door een van de tijdschriften van Quest.

Meer informatie over losse tijdschriften van Quest

De verschillende losse tijdschriften van Quest

Bij Quest is er voor ieder wat wils en er zijn tijdschriften in verschillende thema’s beschikbaar. Zo is er voor de nieuwsgierige kennis absorbeerders een Quest magazine, voor de geschiedenis fanaten een Quest historie, voor de echte psychologie liefhebbers een Quest Psychologie, voor de jonge ontdekkers een Quest Junior en voor de die-hard puzzel liefhebbers een Quest puzzelmix.

Los nummer Quest Magazine

Op een leuke en toegankelijke manier geeft Quest Magazine antwoord op al je wetenschappelijke vragen. Laat je meenemen in een wereld vol met prikkelende artikelen, interessante rubrieken en adembenemende fotoseries. Quest magazine zit vol met leuke wetenschappelijke weetjes en feitjes en pakt elke editie een ander thema aan!

Los tijdschrift Quest Junior

Ken jij nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar? Laat ze dan kennismaken met de wondere wereld van Quest Junior. Op een leerzame en kindvriendelijke manier komen ze alles te weten over het lichaam, de natuur, techniek, geschiedenis, psychologie en nog veel meer! Het tijdschrift staat voor bijzondere foto’s, leerzame strips, pientere doordenkers en proefjes van leraar expert Boy!

Los tijdschrift Quest Puzzelmix

Houd jij ervan om je brein te laten kraken en jezelf helemaal te verliezen in een goede puzzel? Elk kwartaal kun je je hersenen uitdagen met de Quest Puzzelmix. Quest Puzzelmix staat vol met unieke beeld puzzels, cryptogrammen en logikwissen, tectonics, cijfercodes en sudoku’s, Zweedse puzzels, cryptoslangen, woordrijgers en nog veel meer! Ga er heerlijk voor zitten, want met dit gevarieerde puzzel magazine van 100 pagina’s ben je uren zoet!

Abonnementsvorm ook mogelijk op de Quest magazines

Kan je er geen genoeg van krijgen en wil je Quest magazines het liefste maandelijks ontvangen? Kies dan voor een van de abonnementsvormen op Quest Magazine, Quest Junior en Quest Puzzelmix. Lees, lach, ontdek en laat je algemene kennis verrijken!

Quest maakt wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud