JAN LIVING 01 2021

€ 6,99

Runner's World 99 vragen special

€ 7,99

National Geographic special: Tweede Wereldoorlog in Kaart

€ 8,99

National Geographic Romeinen special

€ 7,95

Runner's World Halve Marathon Special

€ 7,99

Quote Woonspecial

€ 12,50

Men's Health Transformation Guide Winter 2021

€ 7,99

Bicycling Tour Special 2021

€ 7,99

Runner’s World Marathon Special

€ 7,99

National Geographic special: Atlas van de Bijbelse wereld

€ 8,99

Vogue Living 2/2021

€ 8,99

Quote 500

€ 20,00

ELLE Decoration special: Buiten issue 2

€ 19,99

Geniet van de mooiste specials

Onze merken brengen naast de reguliere edities ook specials uit. Zo vind je op MyMagazines bijvoorbeeld de ELLE Decoration Buiten Special waarbij je kan wegdromen bij de mooiste huizen en vind je de meest heerlijke recepten van het seizoen in de ELLE Eten.

Er zijn ook specials die vaker in het jaar verschijnen, zoals de Vogue Living. Vogue Living, is het wooninspiratieblad van Vogue. In deze speciale edities staan de mooiste en originele, onontdekte woonhuizen met inspirerende bewoners. Naast de verschillende woonstijlen komt ook mode aan bod.

Alle speciale edities op één plek

MyMagazines heeft een breed assortiment aan diverse tijdschriften. Zo ook aan diverse specials. Denk hierbij aan specials van Men’s Health, JAN, Quest en nog veel meer! Al onze specials zijn ook online te lezen.

Speciale zomer- en winter edities

Verschillende titels brengen een zomer- en winter special uit. Zo ook de Quest Junior. Deze speciale editie verschijnt twee keer in het jaar en zit boordevol leuke tips, puzzels, proefjes, strips en nog veel meer zodat kinderen zich tijdens de zomer- en de winterdagen niet hoeven te vervelen!

Ons Assortiment

Via MyMagazines kun je een special ook los bestellen. Denk aan speciale edities van JAN, Runner’s World, Quest, Quote en vele andere titels.