Zomer specials

Zomer specials

De mooiste zomer specials

Lekker weer, hoge temperaturen, een aangenaam briesje en een verkoelend drankje; wat wil je nog meer? Een mooi magazine om even heerlijk bij weg te dromen natuurlijk! Even bijkomen bij het zwembad met een vakantiemagazine of juist lekker in de tuin genieten van een mooi zomerboek. Meer heb je niet nodig om even helemaal tot rust te komen en je even en een compleet andere wereld te wanen. Wij beschikken dan ook over een aantal zeer mooie zomer tijdschriften specials voor zowel mannen als vrouwen om jou hierbij van dienst te zijn.

Zomer specials

VakantieJAN 2021

€ 6,99

Quote Woonspecial/2021

€ 12,50

Men's Health Ultimate Transformation Guide Zomer 2021

€ 7,99

Quest Junior Zomerboek 2021

€ 7,50

Quest Zomerboek 2021

€ 7,99

Cosmopolitan Zomerboek 2021

€ 5,99

VakantieJAN 2021

200 pagina's inspiratie en lekker lezen

Kampuurvragen
Wat wil je loslaten? En wat juist omarmen?

Verliefd op Europa
De mooiste stranden om steden zo naartoe te rijden

Livin la vida local
Marion Pauw kocht een vervallen finca en gooide het roer om

De schrik van de Raststätte
Ik zou goudgeld betalen voor een schone plee

Zomerhoroscoop 2021
Wordt dit de Summer of Change?

Ontdek de special

Quest Zomerboek 2021

Het Quest Zomerboek is een lekkere dikke pil van 132 pagina’s voor volwassenen.

Vol zomerse verhalen (over bijvoorbeeld niksdoen, fooien geven en waarom we nu geen trek hebben in boerenkool met worst), en vrolijke puzzels en recepten.

Ook heeft het Zomerboek twee complete spellen voor het hele gezin, met kaartjes en dobbelstenen en al: Keer op Keer en Clever. Razend spannend tot de laatste worp!

Leer roomijs maken zonder vriezer, maak een oven waarmee onze verre voorouders mammoetvlees bereidden, en ruil je dure zonnebril in voor een stukje hout waarmee de ogen van poolbewoners geen last van de zon hebben.

Doe met je geliefde de Grote Seks- en relatiequiz: wie weet het meest van de ander?

Het Quest Zomerboek maakt de zomer nog leuker! Bestel hem met gratis verzending!

Ontdek de special

Ons vakantie magazine aanbod

Elk jaar doen wij ons uiterste best om jou de mooiste zomer specials aan te bieden en daardoor kun je bij ons nog alle kanten op. Laat je bijvoorbeeld meenemen naar de mooiste vakantiebestemmingen door middel van prachtige beelden, zodat je écht even in een andere wereld bent. Ontdek hoe celebrities vakantie vieren door de de reisverhalen van BN'ers te lezen of kies voor een zomerboek in de vorm van een prachtig lang verhaal en ga er helemaal in op. Wat dacht je van de laatste trends op het gebied van zomermode? Wij hebben zowel voor mannen als vrouwen de beste specials, zodat jij weer helemaal up to date bent over de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle. Liever jezelf uitdagen met een goede breinbreker? In Cosmo’s vakantieboek zijn veel uitdagende puzzels te vinden. Lukt het jou om ze allemaal op te lossen?

Alle zomer specials op 1 plek

Bij ons vind je de mooiste zomer specials op één plek. Bekijk ons aanbod en bestel al de zomer tijdschriften die jij wilt hebben tegelijk, zodat jij in een keer klaar bent voor de vakantie. Ga ook eens op ontdekkingstocht en laat je verrassen door ons aanbod. Niks leukers dan in de zomer wat nieuws te ontdekken toch?

Al onze vakantie magazines zijn ook in een online variant te verkrijgen, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over het extra gewicht in je koffer. Welke zomer specials je ook kiest, onze magazines nemen je overal mee naar toe!


Wil je de hele zomer genieten van mooie verhalen? Bekijk dan ook de losse magazines of abonnementen van jouw favoriete tijdschrift.

Bij ons vind je de mooiste zomer specials op één plek