Zomer specials

Zomer specials

De mooiste zomer specials

Lekker weer, hoge temperaturen, een aangenaam briesje en een verkoelend drankje; wat wil je nog meer? Een mooi magazine om even heerlijk bij weg te dromen natuurlijk! Even bijkomen bij het zwembad met een vakantiemagazine of juist lekker in de tuin genieten van een mooi zomerboek. Meer heb je niet nodig om even helemaal tot rust te komen en je even en een compleet andere wereld te wanen. Wij beschikken dan ook over een aantal zeer mooie zomer tijdschriften specials voor zowel mannen als vrouwen om jou hierbij van dienst te zijn.

Zomer specials

ELLE Decoration special: Escape Issue 1

€ 19,99

Men's Health Ultimate Transformation Guide Zomer 2022

€ 7,99

Quest Junior Zomerboek 2022

€ 7,50

Quest Zomerboek 2022

€ 7,99

Cosmopolitan Zomerboek 2022

€ 6,50

VakantieJAN 2022

€ 7,50

VakantieJAN 2022

200 pagina's inspiratie en lekker lezen

Zinnenprikkelend Zomerboek

Dolce Far Niente
Zij begon een B&B in Italië

Tarot: je nieuwe vakantievriend
Cursus kaartleggen voor meer zelfinzicht - met gratis kaarten

Gevallen vrouw
Vakantie in L.A. ‘Op dag één zat ik op een glamourfeest, op dag twee bij de eerste hulp

Schrijver Eva Posthumus de Boer:
‘Frankrijk is mijn toevluchtsoord. Het klinkt zweverig, maar hier vind ik mezelf’

Ontdek de special

Quest Zomerboek 2022

Het Quest Zomerboek is een lekkere dikke pil van 132 pagina’s voor volwassenen.

O help, het is weer vakantie, wat moet je nu doen? Begin eens met het dikke Quest Zomerboek! Wij vertellen je van alles over vakanties. Hoe je in een reisgezelschap jezelf populair maakt met een indrukwekkende dosis kennis, bijvoorbeeld. En aan welke apps je echt wat hebt om er een appy holiday van te maken. Leer flirten in het buitenland, waar sommige gebaren een heel andere betekenis kunnen hebben dan thuis in de kroeg. Ook geven we je een handig rekenhulpje voor de altijd lastige kwestie: hoeveel onderbroeken neem ik mee op reis?

Blijf je in Nederland? Kijk dan waar je de ‘grote vijf’ van het dierenrijk in de Lage Landen tegen het lijf kunt lopen. En hoe je een typisch Nederlandse pot op tafel kunt zetten. Houd intussen bij wat je van je vakantie vindt: vul aan het eind van elke dag een paar testvragen in om te bepalen hoe hoog jouw Quest-GeluksQuotiënt (QGQ) deze vakantie is. Heel veel plezier

Ontdek de special

Ons vakantie magazine aanbod

Elk jaar doen wij ons uiterste best om jou de mooiste zomer specials aan te bieden en daardoor kun je bij ons nog alle kanten op. Laat je bijvoorbeeld meenemen naar de mooiste vakantiebestemmingen door middel van prachtige beelden, zodat je écht even in een andere wereld bent. Ontdek hoe celebrities vakantie vieren door de de reisverhalen van BN'ers te lezen of kies voor een zomerboek in de vorm van een prachtig lang verhaal en ga er helemaal in op. Wat dacht je van de laatste trends op het gebied van zomermode? Wij hebben zowel voor mannen als vrouwen de beste specials, zodat jij weer helemaal up to date bent over de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle. Liever jezelf uitdagen met een goede breinbreker? In Cosmo’s vakantieboek zijn veel uitdagende puzzels te vinden. Lukt het jou om ze allemaal op te lossen?

Alle zomer specials op 1 plek

Bij ons vind je de mooiste zomer specials op één plek. Bekijk ons aanbod en bestel al de zomer tijdschriften die jij wilt hebben tegelijk, zodat jij in een keer klaar bent voor de vakantie. Ga ook eens op ontdekkingstocht en laat je verrassen door ons aanbod. Niks leukers dan in de zomer wat nieuws te ontdekken toch?

Al onze vakantie magazines zijn ook in een online variant te verkrijgen, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over het extra gewicht in je koffer. Welke zomer specials je ook kiest, onze magazines nemen je overal mee naar toe!


Wil je de hele zomer genieten van mooie verhalen? Bekijk dan ook de losse magazines of abonnementen van jouw favoriete tijdschrift.

Bij ons vind je de mooiste zomer specials op één plek