LOS NUMMER

Quote 500 2022

In 2022 staat de Quote 500 in het teken van 'Mijn eerste miljoen'. Bij iedere ondernemer staat het eerste miljoen nog vers op het netvlies. Een heugelijk moment, de eerste keer euforie en een teken van zakelijk succes. Want hoewel er na dat eerste miljoen in het geval van Quote 500-leden nog vele miljoenen volgden blijft dat eerste miljoen speciaal: welke keuzes maakten ondernemers in het begin van hun carrière, door welke brandende hoepels moesten zij springen en hoe gingen zij met tegenslagen om? Natuurlijk draait het om meer dan rijk worden alleen, in deze editie van de rijkenlijst leer je hoe je als startende ondernemer de eerste schreden zet, voor welke valkuilen je onderweg op moet passen en hoe je dat miljoen een beetje handig kunt investeren om er een veelvoud van te maken. Lessen en tips van geslaagde zakenlieden, de Quote 500 van 2022 staat er vol mee.

22,50
Meer dan 50 exemplaren in één keer bestellen? Klik dan hier

Quote 500 magazine

Jaar in jaar uit houdt het zowel de binnenlandse als buitenlandse journalisten bezig; de Quote 500. De lijst van Quote met de 500 rijkste Nederlanders op dit moment. Deze uitgave van de Quote is een van de langstlopende onderzoeksjournalistiek projecten aller tijden. Elk najaar wordt er een nieuwe editie opgeleverd. Wie zal er dit jaar op nummer 1 staan van de Quote 500?

De lijst der lijsten met de vijfhonderd rijkste Nederlanders

De Quote 500 is zonder twijfel ’s lands belangrijkste en langstdurende journalistieke naslagwerk. Al 26 jaar gebruiken journalisten uit binnen- en buitenland onze berekeningen. Die zijn maatschappelijk gezien van belang, omdat ze laten zien hoe het geld - en daarmee de macht - in ons land is verdeeld. Elk najaar wordt er een nieuwe editie opgeleverd. Wie zal er dit jaar op nummer 1 staan van de Quote 500?