Bestel nu!
50% korting op een 2e tijdschrift
Zonder verzendkosten
  1. Kies 2 tijdschriften
  2. Bestellen

1. Kies 2 tijdschriften

LOS NUMMER

Quote 10/2022

Een melkveehouder zal altijd hopen dat een drachtige koe ook weer een koe zal baren. Een stiertje geeft immers geen melk, en is al snel te gespierd om smakelijk te zijn. Daarmee is het een restproduct. Maar ook daarmee wordt goudgeld verdiend, zo bleek toen we de weg volgden die een stier aflegt tussen geboorte en bord. Daarbij viel op dat in elke fase telkens dezelfde onderneming een vinger in de pap heeft: die van de familie Van Drie, die dankzij de kalfsvleeshandel vet miljardair werd.

Wie ook gouden zaken doet is Johan de Ruiter. Letterlijk, want hij is met zijn familie eigenaar van Goudwisselkantoor, een plek waar met hun financiën worstelende mensen terechtkunnen om hun gouden spullen te verkopen of te verpanden. Het is een razendsnel groeiende organisatie. ‘We openen nu elke drie weken een nieuwe locatie. Maar dat wordt saai, dus nu wil ik proberen elke twee weken een nieuw kantoor te openen.’

Ook geven we ruim baan voor Sharon Hilgers, de 33-jarige oprichter van sierradenmerk MyJewellery, die we eerder dit jaar kroonden tot de succesvolste jonge vrouwelijke ondernemer van ons land. Ze vertelt hoe ze vanaf het allereerste moment de ambitie omarmde er een heel groot merk van te maken, zelfs al was haar startkapitaal beperkt tot een paar duizend euro. En natuurlijk hoe ze daarin slaagde. Op de socials is ze zelfs zo groot, dat ze goed moet nadenken over een winactie. ‘Want als we niet opletten, gaan we zo hard dat we het operationeel nauwelijks kunnen bijbenen. Een succesvol merk bouwen gaat niet alleen om de buitenkant, maar ook om de voorkant en achterkant voortdurend goed op elkaar te laten aansluiten. Dat is de kunst.’

Daarnaast bieden we u een gesprek met shorthandelaar Fahmi Quadir, die zo succesvol is in het opsporen van fraude dat ze ‘de sluipmoordenaar’ wordt genoemd. En we brengen een bezoek aan Rogier IJzerman, die al twaalf reclamebureaus onder zijn Ace heeft weten te hangen en geven antwoord op de vraag waarom het na de brand in het landhuis Zionsburg in Vucht zo lang duurde voordat de woonstee van wijlen Ewald Margraff weer werd opgebouwd. Dat en meer (veel meer!) in de nieuwe Quote. Bestel deze editie nu online zonder verzendkosten, via de bestelknop bovenaan de pagina.

€ 9,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote 10/2022

€ 9,99
LOS NUMMER

JAN Living 2-2022

Bestel de nieuwe JAN Living!

Dankzij deze nieuwe JAN Living weet je niet alleen waar je de leukste decoratie shopt; je leert ook de beste tips en tricks van hoogstaande interieur-stylisten.

Neem een kijkje in het huis van Candy Dulfer en droom weg bij andere inspirerende binnenkijkers. Verder veel fijne shoppings, lekker veel kunst, heerlijke recepten en nog heel veel meer!

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

JAN Living 2-2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Harper's Bazaar 4/2022

Het is iconenseizoen, met 164 pagina’s iconeninspiratie: van beauty, kunst tot leiderschap en extra veel mode! Harper’s Bazaar onthult de absolute favorieten van de catwalks in Parijs, Londen en Milaan, die van jouw garderobe een tijdloze collectie mét iconenstatus maken. Ons moodboard? Internationale iconen onder de 30 die internationale furore maken (inclusief interviews!). Van rising star Florence Pugh, die in september naast publiekslieveling Harry Styles in een hoofdrol schittert in de film Don’t Worry Darling, tot en met kersverse beauty-entrepreneur Hailey Bieber. Verder, internationaal ondernemen doe je zo, volgens 8 Nederlandse iconen. Halina Reijn deelt haar goudeerlijke ervaringen over haar passieproject, leven en liefde in New York. Gelukkiger en succesvoller worden, met inzichten van Els van Steijn, auteur van bestseller de Fontein. Nazomeren in Griekenland én de mooiste luxury spots in de natuur.

Let op! Het kan zijn dat het wat langer duurt voordat je deze nieuwste editie in huis hebt.

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Harper's Bazaar 4/2022

€ 7,50
LOS NUMMER

ELLE 4-2022

Het team van ELLE zit met haar neus bovenop de internationale catwalks. Zo ook in dit septembernummer. Deze keer showen bekende Nederlandse tiktokkers de trends en looks van herfst/winter 2022/23 in een modeserie die je gezien moet hebben. Als je deze ELLE uit hebt, weet je precies welke trends, kledingstukken en accessoires je veel gaat zien dit seizoen, in welke key pieces je wil investeren en hoe je die kunt stylen.
Verder in dit nummer: vijf modecreatieven laten hun bureau zien, een minimasterclass over NFT (wat moet je ermee?) en een achtergrondverhaal over de vrouwen van Afghanistan. Hoe gaat het met ze een jaar na de val van Kabul?

€ 5,50

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE 4-2022

€ 5,50
LOS NUMMER

ELLE Decoration 4/2022 + Keukenspecial cadeau

Keep calm & carry on: hét thema van deze gloednieuwe ELLE Decoration. Want we gaan voor rust, letterlijk en figuurlijk. Even een adempauze, de benen omhoog en verstand op standje relaxed. Maar ook rust in het interieur, vooral qua kleurgebruik – 50 tinten licht! – en materialen. Wat ook rust in huis brengt: een natuurlijke sfeer. Zo bespreken we de Japandi-stijl, een heerlijk kalm huwelijk tussen Japans en Scandinavisch design, en laten we bio-designers aan het woord die werken met levend materiaal. Verder lees je alles over de nieuwste vloertrends, online kunst kopen en de Edida Awards én krijg je niet één, maar twee superleuke cadeautjes! Bij deze ELLE Decoration zit namelijk onze spiksplinternieuwe keukenspecial, en daarnaast ontvang je een art print van niemand minder dan designer Mae Engelgeer. Last but not least geven we je naast interieur- ook vakantie-inspiratie, met maar liefst vier zomerhuizen om bij weg te dromen. Wat zeiden we: even helemaal niets en relax. Happy holiday!

€ 8,25

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration 4/2022 + Keukenspecial cadeau

€ 8,25
LOS NUMMER

ELLE Decoration special: Escape Issue 1

Picture this: je kijkt uit het raam van je woning hoog op de rotsen en ziet… de zee. Of: je wandelt door je immense tuin vol inspirerende kunst. Nee, dan dat herenhuis op Mallorca met majestueuze boogvormen, of de jarenvijftigbungalow midden in de natuur bij Laren. De allernieuwste special van ELLE Decoration heeft niet voor niets de naam Escape gekregen en biedt precies dat: een ontsnapping aan everyday life, naar een plek waar elke dag als vakantie voelt. Dus race – of nee: struin – naar de winkel, laat de boel de boel, gooi je voeten omhoog en droom weg bij de prachtige plekken en dito huizen in ELLE Decoration Escape.  

€ 19,99

Ga verder met bestellen Sluit window

ELLE Decoration special: Escape Issue 1

€ 19,99
LOS NUMMER

Women's Health 4/2022

Drievoudig olympisch kampioen Irene Schouten siert de cover van de nieuwe Women’s Health. Binnenin vertelt ze uitgebreid over haar leven na de plakken en haar fitheidsregime. Ook in dit nummer: trainen met flow, goed met geld, eten op gevoel en dé tip om elke training leuker, makkelijker en effectiever te maken.

€ 5,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Women's Health 4/2022

€ 5,99
LOS NUMMER

Bicycling 3/2022

De wielergroep de 'NH Bitches' sieren de cover van de nieuwe Bicycling. De Alkmaarse vrouwengroep fietst lekker door en vergeet vooral niet om lol met elkaar te maken.

In het nieuwe nummer verder onder meer:

  • Fietspontjes
  • Fietsen in Oeganda
  • Thomas Krol
  • Acht van Chaam Museum
  • De nieuwste fietsen
€ 6,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Bicycling 3/2022

€ 6,25
LOS NUMMER

Men's Health 7/2022

Het klopt dat je de man op de cover misschien niet kent, maar dat heeft een reden. Het is namelijk de winnaar van onze cover contest, Remco Battermann, die door onze jury en de redactie unaniem is gekozen als fitste lezer. Naast zijn verhaal lees je ook de verhalen van de andere kandidaten, word je getrakteerd op een 22 pagina’s tellend dossier over vetverlies, leer je hoe je zo snel mogelijk 500 kcal verbrandt, bouw je mentale fitheid op en nog veel meer. Koop ’m nu, ga aan de slag en wie weet sier jij volgend jaar onze cover.

€ 6,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health 7/2022

€ 6,25
LOS NUMMER

Men's Health Ultimate Transformation Guide Zomer 2022

Compleet stappenplan + workouts om fit te worden en te blijven.

Met deze Ultimate Transformation Guide heb jij hét middel in handen dat je op weg helpt om deze zomer de fitste versie van jezelf te worden.

Wanneer je het trainingsschema van deze gids aanhoudt, zou je met een maandje al resultaat moeten kunnen zien: je wordt slanker en sterker. Voor een ingrijpender fysieke transformatie – denk stalen wasbordje en biceps die de mouwen van je T-shirtje lekker opvullen – moet je rekenen op een drie maanden durend trainingsplan. Voor dat 90-dagen trainingsplan in blokken van 3x30 dagen heb je niet veel nodig – wat basic trainingsmateriaal en vooral: wilskracht. Oké en een beetje discipline.

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Men's Health Ultimate Transformation Guide Zomer 2022

€ 7,99
LOS NUMMER

National Geographic special: Vrouwen uit de Bijbel

Vrouwen uit de Bijbel

Wie vermoedt dat vrouwen in de Bijbel slechts een bescheiden rol vervullen, heeft het mis. In deze nieuwste special van National Geographic krijgen de belangrijkste vrouwen uit het Oude en Nieuwe Testament een gezicht: van de Joodse Ester, die als koningin van Perzië haar volk wist te behoeden voor de ondergang, tot Maria, de moeder van Gods enige zoon. Welke opvoeding genoten ze? Wat was hun rol in het huwelijk? En hoe zag hun dagelijks leven eruit?

Aan de hand van boeiende verhalen, spectaculaire archeologische vondsten en hoogtepunten uit de schilderkunst maakt u kennis met de invloedrijkste vrouwen uit de Bijbel.

€ 8,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic special: Vrouwen uit de Bijbel

€ 8,99
LOS NUMMER

National Geographic Special: Geheime Genootschappen

Al sinds de opkomst van de eerste beschavingen zijn mensen in de ban van het onbekende. In hun zoektocht naar de waarheid verenigden gelijkgestemden zich in geheime genootschappen: exclusieve gemeenschappen die zich afzetten tegen de gevestigde orde. In deze nieuwe special van National Geographic openen de belangrijkste heimelijke gezelschappen uit de geschiedenis hun deuren: van de raadselachtige dionysische mysteriën in het oude Griekenland tot de illuminati, die tot op de dag van vandaag een inspiratiebron vormen voor complotdenkers.

€ 8,99

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Special: Geheime Genootschappen

€ 8,99
LOS NUMMER

National Geographic Traveler 4/2022

Eindeloze wegen, spannende rivierkloven, wildernissen, spookdorpen, charmante stadjes en afgelegen gebergten: de allernieuwste editie van National Geographic Traveler staat in het teken van roadtrips. We maken er drie in de VS: door Idaho, het oosten van Oregon en over de backroads van Virginia, North Carolina en Kentucky. Plus: Leo Blokhuis bespreekt de soundtrack van New Orleans.

Verder onder meer in dit nummer: een culinaire strooptocht door het Deense Kopenhagen – hoofdstad voor fijnproevers – en langs de chef-koks, vissers en boeren van de Nederlandse Waddenkust. Plus: in het zuidelijkste puntje van de Italiaanse regio Calabrië vind je een aantal eeuwenoude dorpjes waar tot op heden Grieks wordt gesproken en je pita in plaats van pizza eet.

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

National Geographic Traveler 4/2022

€ 7,25
LOS NUMMER

Quest 125 slimste vragen-special 2022

Elke Quest is leuk om te maken, vindt de redactie. Maar de jaarlijkse Vraag & Antwoord-special is toch onze favoriet. Elke keer weer stellen lezers onverwachte en prikkelende vragen, die we mogen uitpluizen. Dit jaar waren het er weer 125.

Zo onderzochten we hoe groot de woning van de gemiddelde wereldburger is. Het antwoord blijkt schrikbarend. We ontdekten waarom honden liever slootwater drinken dan drinkwater uit de kraan, en hoe het kan dat slimme mensen soms toch domme dingen doen. Ook op ‘Waarom vallen fietskettingen na een tijdje van je fiets?’ en ‘Wat deed een karbinder?’ kun je de antwoorden lezen. En de winnaar, de beste, de nummer 1-vraag? Dat is: Wat maakt een relatie succesvol? Wie wil daar niet het antwoord op weten

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest 125 slimste vragen-special 2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Quest Psychologie 4/2022

Een keer per jaar krijg je van Quest Psychologie antwoord op 101 leuke vragen die onze lezers instuurden. En wat waren ze weer leuk dit jaar. Ze variëren van ‘Waarom heb je altijd zin in iets lekkers bij de koffie?’ tot ‘Hebben alle moeders moedergevoelens?’, en van ‘Zijn mensen in een polygame relatie minder (snel) jaloers?’ tot ‘Zijn alle dictators narcisten?’

Zo komen allerlei kenmerken en eigenschappen van het menselijk brein en ons gedrag langs. Gelukkig maar, want die vervelen nooit. Weet jij hoelang een droom gemiddeld duurt? Of hoe je sporten volhoudt als je dat niet leuk vindt? En of het erg is om je kind bij alles te willen helpen? Je leest het allemaal in dit nummer van Quest Psycholgie!

€ 7,25

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Psychologie 4/2022

€ 7,25
LOS NUMMER

Quest Historie 4/2022

Vanaf eind jaren vijftig werd de vliegvakantie populair: steeds meer mensen gingen met het vliegtuig naar de zon. Goedkoop was het nog niet echt, maar je was wel binnen een paar uur op je bestemming in Mallorca. Hoe verliep de doorbraak van de vakantievlucht?

In de geschiedenis van de slavernij zijn weinig succesvolle opstanden geweest. De Nederlandse kolonie Berbice was bijna een uitzondering. Voor hetzelfde geld was daar in 1763 de eerste staat van vrijgevochten slaafgemaakten ontstaan. Hoe verliep de opstand?

De huizenprijzen in Nederland zijn in tien jaar tijd verdubbeld. Is dat iets nieuws? Of werden stenen altijd al meer waard? Historici zochten naar antwoorden in het Amsterdam van de achttiende eeuw.

Koning Willem III was, op z’n zachts gezegd, een botte hork. Maar voor zijn vierde kind, dochter Wilhelmina, trok hij alles uit de kast. De dood van de koning veranderde Wilhelmina’s onbezorgde jeugd in een leven in een gouden kooi.

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Historie 4/2022

€ 7,50
LOS NUMMER

Quest Zomerboek 2022

O help, het is weer vakantie, wat moet je nu doen? Begin eens met het 132 pagina’s dikke Quest Zomerboek! Wij vertellen je van alles over vakanties. Hoe je in een reisgezelschap jezelf populair maakt met een indrukwekkende dosis kennis, bijvoorbeeld. En aan welke apps je echt wat hebt om er een appy holiday van te maken. Leer flirten in het buitenland, waar sommige gebaren een heel andere betekenis kunnen hebben dan thuis in de kroeg. Ook geven we je een handig rekenhulpje voor de altijd lastige kwestie: hoeveel onderbroeken neem ik mee op reis?

Blijf je in Nederland? Kijk dan waar je de ‘grote vijf’ van het dierenrijk in de Lage Landen tegen het lijf kunt lopen. En hoe je een typisch Nederlandse pot op tafel kunt zetten. Houd intussen bij wat je van je vakantie vindt: vul aan het eind van elke dag een paar testvragen in om te bepalen hoe hoog jouw Quest-GeluksQuotiënt (QGQ) deze vakantie is. Heel veel plezier

€ 7,99

Ga verder met bestellen Sluit window

Quest Zomerboek 2022

€ 7,99
LOS NUMMER

Quote Special 2022

Geld krijgt pas waarde als u het uitgeeft. Als u het omzet in mooie ervaringen, of in fraaie spullen. Daarom bieden we u in een extra editie wat extra houvast over wat er zoal te koop is in de wereld. We gingen voor u op reis naar Zuid-Afrika, om te polsen hoe bruin het leven daar is, we gingen op zoek naar het perfecte huis, maakten een proefrit in een bloedsnelle Bugatti en gingen na waar de Europese koninklijke families winkelen. Maar we vertellen u ook waarmee u vandaag de dag met goed fatsoen gezien kunt worden, en waarmee niet. Want wat status biedt of breekt is volop aan verandering onderhevig. Of had u vijf jaar geleden al bedacht dat het nu hipper zou zijn om kippen te houden rondom een landelijk Pipi Langkoushuis waarin het fijn zuurdesembroodbakken is, dan mee te bieden op een strak grachtenpand in Amsterdam? Precies. Dus haal ook daarom onze rijk gevulde special in huis.

€ 12,50

Ga verder met bestellen Sluit window

Quote Special 2022

€ 12,50
LOS NUMMER

VakantieJAN 2022

Zinnenprikkelend Zomerboek

Dolce Far Niente
Zij begon een B&B in Italië

Tarot: je nieuwe vakantievriend
Cursus kaartleggen voor meer zelfinzicht - met gratis kaarten

Gevallen vrouw
Vakantie in L.A. ‘Op dag één zat ik op een glamourfeest, op dag twee bij de eerste hulp

Schrijver Eva Posthumus de Boer:
‘Frankrijk is mijn toevluchtsoord. Het klinkt zweverig, maar hier vind ik mezelf’

€ 7,50

Ga verder met bestellen Sluit window

VakantieJAN 2022

€ 7,50

Bestellen

* Je korting wordt verwerkt bij afrekenen