Bicycling abonnement

Bicycling is het grootste wielerplatform ter wereld

Bicycling gaat over de mens op de fiets. Met bijzondere verhalen van gewone mensen en exclusieve reportages over bijzondere mensen. Met diepgang én met humor.

Kies je abonnement

Bicycling gaat over de mens op de fiets. Met bijzondere verhalen van gewone mensen en exclusieve reportages over bijzondere mensen. Met diepgang én met humor.

Kies je abonnement

Neem een abonnement op Bicycling

Bicycling is het grootste wielerplatform ter wereld. Het snel groeiende Nederlandse magazine staat vol bijzondere fietsverhalen van gewone mensen - en exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. Bicycling verschijnt 6x per jaar. Waarvan 5 reguliere edities en 1 special. Deze is na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

€ 61,13 € 39,99

Bicycling Tour de France Special 2022

In de Bicycling Tour Special spreken sprintkanonnen Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen vrijuit. Wordt het succes van Mathieu van der Poel nader verklaard. Onthult Bauke Mollema het geheim van de ultieme ontsnapping. Vertelt Gert-Jan Theunisse over zijn legendarische winst op Alpe d'Huez. Is Demi Vollering openhartig. Spreken Steven Rooks en Jelle Nijdam over hun nieuwe leven. Vertelt Laurens ten Dam over eten in de Tour. En worden alle etappes per dag uitgelicht.

Ontdek de special

Meer informatie over je Bicycling abonnement

Voor welke doelgroep is Bicycling geschikt?

Bicycling (ondertitel: De rit van je leven) wordt doorgaans gelezen door sportieve, zelfverzekerde fietsers met een afwisselend leven. Met een zucht naar romantiek en een hang naar avontuur.

Hoe vaak verschijnt Bicycling?

Als je abonnee bent, ploft Bicycling zes keer per jaar bij jou op de deurmat, inclusief de extra dikke Tour Special.

Waarom een abonnement op Bicycling afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang Bicycling altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting! 

De rit van je leven