Sport magazines

Sport magazines

Voor de echte sportfanaten

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tijdschriften over sport. Van fietsen tot hardlopen en van gezonde maaltijden tot een trainingsschema. Voor iedereen die graag bezig is met lichaamsbeweging en gezondheid hebben we een passend tijdschrift! Duik in de wereld van sport en laat je meenemen in de interessante verhalen en de mooie fotoreportages.

Is een gezonde levensstijl, wielrennen, fitness of hardlopen echt jouw ding? MyMagzines heeft een breed aanbod aan tijdschriften die alles te maken hebben met sport en gezondheid. De tijdschriften op MyMagazines bieden je een andere kijk op sport en gezondheid. Leer alles over hoe jij je zowel fysiek als mentaal sterk en fit kan voelen.

Ons aanbod sport tijdschriften

Toch liever een ander thema? Bekijk alle thema's

Men's Health Forever Fit Special 2023

8,25

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

8,25

Men's Health editie 4 2024

6,99

Women's Health editie 2 2024

6,25

Runner's World editie 5-2024

7,75

Bicycling editie 2 2024

6,75

Bicycling, het fietstijdschrift

Houd je van fietsen en wielrennen? Dan is Bicycling het juiste tijdschrift voor jou. Het snel groeiende Nederlandse magazine staat vol bijzondere fietsverhalen van gewone mensen - en exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. Neem een kijkje in de wereld van het wielrennen. Bicycling is verkrijgbaar als los nummer en als abonnement.

Bekijk abonnementen

Runner’s World voor fanatieke hardlopers

Ben je meer van het hardlopen? Dan is Runner’s World zeker geschikt voor jou. Runner’s World is het grootste hardloopblad ter wereld. Met tips en advies, maar ook met onvergetelijke verhalen en schitterende fotografie. Het blad rust elke maand op de pijlers Mensen, Spullen, Training, Voeding en Wedstrijden om jou gemotiveerd te houden! Naast een Runner’s World abonnement hebben wij ook losse nummers van Runner’s World.

Bekijk abonnementen

Women’s Health

Speciaal voor alle sportieve vrouwen onder ons hebben we het tijdschrift Women’s Health. Women’s Health is jouw dagelijkse bron van informatie en inspiratie op het gebied van sport, mentale gezondheid, voeding en beauty. We onderscheiden waardevolle informatie van bullshit door samen te werken met de beste experts. Women’s health helpt je om op een gezonde manier fit te blijven. Kies voor een Women’s Health abonnement of koop Women’s Health los.

Bekijk abonnementen

Men’s Health

Men’s Health is dé autoriteit op het gebied van een gezonde en sportieve levensstijl. Met inspirerende interviews, fotoshoots en reportages - over training, gezondheid, voeding, psyche, grooming & lifestyle. Dus ben je op zoek naar een tijdschrift dat je alles over een sportieve levensstijl vertelt? Dan ben je bij Men’s Health zeker aan het juiste adres! Naast Men’s Health abonnementen hebben wij ook losse nummers van Men’s Health beschikbaar.

Bekijk abonnementen

Onze magazines over sport

Sportieve tijdschriften boordevol workout inspiratie

Deze tijdschriften over sport zijn niet alleen leuk om te lezen, maar bieden je ook heel veel inspiratie voor je eigen sport routines. Lees hoe anderen gemotiveerd blijven om te blijven sporten; haal hier zelf ook je motivatie uit! Doe ook inspiratie op voor leuke training routines. Zo breng je je eigen sportprestaties naar een hoger niveau.

Bestel je favoriete sportmagazine nu via mymagazines.nl

Voor al je favoriete magazines over sport zit je bij MyMagazines goed. Ben je zelf niet zo’n sporter, maar iemand die je kent wel? Dan is een tijdschrift over sport het perfecte cadeau! Bestel eenvoudig de losse tijdschriften die niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn of sluit een abonnement af op jouw favoriete sportmagazine. Zo heb je gegarandeerd veel lees- en sportplezier!

Magazines die inspireren en motiveren om te sporten en gezond te zijn!