Runner's World abonnementen

Het blad voor hardlopers

Runner’s World is het meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Het inspireert én informeert lopers over alles wat met hardlopen te maken heeft.

Runner’s World is het meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Het inspireert én informeert lopers over alles wat met hardlopen te maken heeft.

Neem een abonnement op Runner's World

Runner’s World is het grootste hardloopblad ter wereld. Met tips en advies, maar ook met onvergetelijke verhalen en schitterende fotografie. Het blad rust elke maand op de pijlers Mensen, Spullen, Training, Voeding en Wedstrijden. De Nederlandse editie is ook nog eens een van de mooiste tijdschriften van Nederland: dit jaar won het de bladenprijs ‘Art-Direction van het Jaar’. Runner's World verschijnt 11x per jaar. Waarvan 10 reguliere edities en 1 special. Na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

86,02 54,99

Meer informatie over je abonnement

Voor welke doelgroep is Runner’s World geschikt?

Het doel van Runner’s World is al meer dan 25 jaar: hardlopers informeren én inspireren. Het tijdschrift, maar ook de site, de podcasts en de sociale kanalen draaien allemaal om één ding: liefde voor lopen. Het is dé titel voor elke loper – beginner en gevorderde – die die liefde deelt.

Hoe vaak verschijnt Runner’s World?

Als je abonnee bent, ploft Runner's World elf keer per jaar bij jou op de deurmat, inclusief een prachtige Liefde voor Lopen Special, die dit jaar voor het eerst verschijnt.

Waarom een abonnement op Runner’s World afsluiten via Mymagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang Runner’s World altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting! 

hardlopers informeren én inspireren