Sport specials

Sport specials

De leukste sport specials

Ben jij een echte sportfanaat? Bij My Magazines vind je een uitgebreid aanbod sport specials. Of je nu van hardlopen, zwemmen of fietsen houdt; je vindt het allemaal. Ook ligt de focus op maaltijden en trainingschema’s. Die dragen namelijk bij aan een gezonde levensstijl. Laat je meenemen in de wereld van sport en raak gemotiveerd om zelf ook aan de slag te gaan.

Sport specials

Runner's World Special 60 Feiten en Fabels 2023

8,25

Men's Health Forever Fit Special 2023

8,25

WH Zomerboek 2023

6,99

Men's Health Droogtraingids Zomer 2023

8,25

Tour de France special 2023

8,25

Ons aanbod aan sport specials

Lees alles over sport en gezondheid in onze sport specials

In onze sport specials lees je alles over hoe je je zowel fysiek als mentaal fit kunt voelen. Ze lezen niet alleen lekker weg, maar geven ook veel inspiratie voor jouw dagelijkse leven. Lees bijvoorbeeld alles over gezonde voeding. In veel van onze tijdschriften vind je voedingschema’s die je gezond en fit houden. Ook lees je alles over de juiste trainingschema’s. Daarmee til je je eigen sportprestaties naar het hoogste niveau.

Kies uit ons uitgebreide assortiment sport specials

In ons uitgebreide assortiment is er altijd een sport special die past bij jouw wensen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Men’s Health voor alle sportende mannen onder ons. Daarnaast mag de special van Runner’s World niet ontbreken als je alles wilt weten over hardlopen. Heb je een extra beetje motivatie nodig om te gaan sporten? Kies dan voor de special van Forever Fit. Al onze sportmagazines inspireren en motiveren je om gezond en fit te leven!

Door welke sport special laat jij je inspireren?

Of je nu van tennis, basketbal of voetbal houdt; in de gevarieerde magazines is er altijd een special te vinden die past bij jouw interesses. Je leest interessante interviews, ziet prachtige fotoreportages en vindt motiverende schema’s. Wist je dat een sport special ook een geweldig cadeau is voor een sportfanaat?

Laat je meenemen in de wereld van sport en raak gemotiveerd om zelf ook aan de slag te gaan