Men's Health abonnementen

Healthy lifestyle

Men’s Health is dé autoriteit voor mannen op het gebied van een gezonde en sportieve levensstijl met thema’s als training, gezondheid, voeding, psyche en lifestyle.

Men’s Health is dé autoriteit voor mannen op het gebied van een gezonde en sportieve levensstijl met thema’s als training, gezondheid, voeding, psyche en lifestyle.

Neem een abonnement op Men's Health

Men’s Health is dé autoriteit op het gebied van een gezonde en sportieve levenstijl. Met inspirerende interviews, fotoshoots en reportages - over training, gezondheid, voeding, psyche, grooming & lifestyle. Men's Health verschijnt 12x per jaar. Waarvan 10 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

€ 81,50 € 54,99

Mens Health

Ultimate Transformation Guide Zomer 2022

GA WEER STRUCTUREEL TRAINEN EN SPRING TERUG IN VORM!

Begin weer met trainen, zodat jij in de zomer van 2022 in je beste shape sinds tijden bent. Met de workouts, tips en een stappenplan kun je direct gericht aan de slag en boek je gegarandeerd resultaat.

Ontdek de special

Meer informatie over je abonnement

Voor welke doelgroep is Men’s Health geschikt?

De Men’s Healthlezers zijn actieve, succesvole, positieve mannen die nog meer uit zichzelf willen halen op ieder gebied.

Hoe vaak verschijnt Men’s Health?

Als je abonnee bent, valt Men’s Health twaalf keer per jaar bij jou op de deurmat, inclusief twee Men’s Health Trainingsguides.

Waarom een abonnement op Men’s Health afsluiten via MyMagazines?

Mis nooit meer een editie en ontvang Men’s Health altijd als eerste thuis zonder verzendkosten, én met een mooie korting! 

Men’s Health is dé autoriteit op het gebied van een gezonde en sportieve levenstijl.