10 tips voor een fit jaar
Bestel direct!
LOS NUMMER

Quest editie 2 2023

Gezond eten, genoeg bewegen, niet roken en weinig of niet drinken. Die adviezen kennen we nu wel, maar ze in praktijk brengen is nog niet zo makkelijk. Quest geeft je tien tips waarmee je écht een verschil kunt maken voor je lichaam.

De klimaatcrisis leidt tot droogte, overstromingen, mislukte oogsten en onleefbare woongebieden. Reden voor een feestje is er dus sowieso niet, maar de opwarming van de aarde kan zelfs leiden tot een serieuze depressie. Hoe voorkom je dat?

Een lege vlakte met hooguit wat dor mos? Sommige natuur lijkt doods, maar kijk goed en je ziet van alles gebeuren op de Noorse eilandgroep Spitsbergen. Op zoek naar de springstaart, een zeer talrijk diertje: voor elke mens op aarde leven er 250 miljoen springstaarten.

Kanker is vreselijk, maar wat is het precies? En hoe herken je of iemand het heeft? Quest kijkt mee met de patholoog die de ziekte vaststelt.

Sinds hun ontstaan zwerven de continenten langzaam over de aarde. Ze botsen, breken, duwen elkaar kopje onder en veranderen voortdurend van aanzicht. Ooit vormde al het land één aaneengesloten werelddeel. Hoe zal dat in de verre toekomst zijn?

6,75
Meer dan 50 exemplaren in één keer bestellen? Klik dan hier